vilejka 11.04.08, 23:27 Polećcie, co naprawde warto kupić na strawberrynet-mam zamuar kupic perfumy i chcę przy tej okazji coś dokupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vilejka Re: strawberrynet.com 12.04.08, 15:23 podnoszę:) I przy okazji zapytam, czy któraś z was stosowała na przebarwienia pigmentacyjne taki specyfik: Bremenn Research Labs - Lumedia ( Formulated to Help Reduce the Appearance of Hyperpigmented Age Spots ) 29.57ml/1oz Odpowiedz Link Zgłoś
una_gemma Re: strawberrynet.com 12.04.08, 16:25 Musisz sama wiedziec co ci służy, a co nie, ciężko konkretnie doradzic :) Jak już wiesz co, to porównaj sobie ceny i będziesz wiedziec, czy warto, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: strawberrynet.com 12.04.08, 23:13 To czego u nas nie ma, np. świetną kolorówkę Laury Mercier. Odpowiedz Link Zgłoś
vilejka Re: strawberrynet.com 13.04.08, 22:58 balbina_alexandra napisała: > To czego u nas nie ma, np. świetną kolorówkę Laury Mercier. > > Dzięki:) A moze wiesz, co szczególnie warto kupić z kosmetyków pielegnacyjnych? Chdzi mi o to,ze są pewne rzeczy, których ze względu na cenę nie kupiłabym w Polsce-po prostu mnie na nie nie stać.A ceny niektórych rzeczy na strawberry są naprawdę rozsądne, zwłaszcza te z rabatem...Zastanawiam się mocno nad kapsułkami wybielającymi Elisabeth Arden- oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=70060&CatgId=19 duuuża okazja, ale czy w ogóle warto? Odpowiedz Link Zgłoś