Dodaj do ulubionych

fryzjer -> Szczecin

17.04.08, 22:37
poszukuje fryzjera w Szczecinie, takiego co dobrze doradzi
fryzurke :) znacie jakiegos godnego polecenia?? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.chello.pl 20.04.08, 10:35
      To nie takie proste, ja długo szukałam ,a fryzjer który mi pasuje
      wcale nie musi pasować Tobie.
      Chodzę do pani Kasi z Studio LOR ale na słoneczne bo teraz tam
      pracuje.
      • Gość: Magda Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.chello.pl 12.03.09, 17:51
        ja chodze do Pana Josefa na ul.Staromłynska 8 bo tam otworzył salon moge go śmiało polecić
        • Gość: klientka Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.11, 21:19
          Pan Josef powiększył salon i przeniósł się na Stare Miasto ul. Wielka Odrzańska 21 tel ten sam i również polecam !!! pozdrawiam
      • Gość: Kalioke Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 09.10.09, 21:22
        Ja nie polecam tej fryzjerki ani tego salonu. Pani Kasia która pracuje w Salonie
        na Wiosennej ufarbowała mi włosy na zółty ! Od lat farbuje włosy na blond ale
        nigdy nie miałam takiego kurczaka na głowie! Poprawka też się tej Pani nie udała
        bo włosy nabrały odcienia zielonkawego. Twierdziła, że nic więcej się nie da
        zrobić. Na szczęście są w Szczecinie jeszcze fryzjerzy którzy potrafią wykonywać
        swój zawód i moje biedne włosy zostały naprawione. Ale tego salonu nigdy już nie
        odwiedzę i każdemu będę go odradzała, tym bardziej, że musiałam zapłacić za coś
        co daleko odbiegało od tego co ja chciałam i co ta Pani mi obiecywała.
        • Gość: Omijaj z daleka Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 18:59
          ZDECYDOWANIE NIE POLECA. Anabell os SLoneczne Z jasnej blondynki a odrostami po godzinie (sic!) trzymania farby na odrostach I pozniej rozcieraniu jej na cale wlosy wyszly ciemne brazowe odrosty + nieciekawe wlosy. Komentarz p. Anny - Bo ja tak robie. Zrezygnowalam ze strzyzenie i wyszlam oszpecona (i lzejsza o 150 PLN) Rozumiem ze cos moze sie nie udac natomiast reakcja p. Anny jeszcze pogorszyla sytuacje. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!
          • Gość: Gosc Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.dynamic.chello.pl 10.08.13, 20:44
            Ja natomiast nie polecam Studia Sławińscy. Poszłam raz i wyszlam z bardzo niemiłym wrażeniem. Bardzo Niemiła admosfera, praktykantka smutna. Cos strasznego. Efekt na glowie jeszcze gorszy .
      • Gość: kasia Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.15, 21:39
        tylko Lor baltica. profesjonalny zespół potrafiący doskonale doradzić i służyć pomocą. ceny też super
    • Gość: Woila Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.cable.smsnet.pl 29.12.08, 15:34
      Ja chodzę do Pawła Regulskiego na Jagiellońskiej 23. Zadzwoń i porozmawiaj na pewno pomoże - tnie fantastycznie a jak mam nowy kolor to wszyscy pytają gdzie robiłam.

numer telefonu znajdziesz na jego stronie www.fryzjer-szczecin.pl

Wiola
      • Gość: mala Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.szczecin.mm.pl 24.07.09, 18:35
        tralilam do nowego Salonu Okey na Stoislawa przy
        areszczie.Rewelacja.Babeczka wymysla fajne kolory i fajnie
        strzyze.Ma niezle pomysly.Tel 091 4236603
        • Gość: Gosia Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.11, 10:00
          Witam,

Widziałam, ze ktoś już polecał pana Josefa potwierdzam chodzę do niego od 6 lat i nigdy nie zmienię fryzjera na lepszego! bo lepszego nie ma ... podaje stronę jego salonu:
          www.hairfactory.szczecin.pl
    • Gość: patrycja Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.chello.pl 31.12.08, 12:22
      zgadzam sie z wami długo szukałam fryzjera który poprawi to co
      sknocił inny "fryzjer" od roku wierna klientka pani Gosi z salonu
      LOr w Baltice
      • Gość: magda Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.play-internet.pl 14.04.11, 23:27
        zgadzam sie w 100% Gosia z salonu LOR Baltica jest bardzo kontaktowa osoba potrafiaca doradzic fryzure i kolor. fantatyczna kobieta i fryzjerka!
    • the-only-polka Re: fryzjer -> Szczecin 06.04.09, 12:17
      Ja polecam fryzjerów Jacków- Mroczkowskiego i Karolczyka...
      • Gość: Kasik Re: fryzjer -> Szczecin IP: 193.47.71.* 05.05.09, 20:31
        A można prosić o jakieś namiary na Jacka Mroczkowskiego. Z góry dzięki :-)
        • Gość: Kaja Re: fryzjer -> Szczecin IP: 94.254.174.* 23.01.10, 13:27
          Polecam pana Piotrka z klubu Yes. Swietne strzyzenie!
          • Gość: Clavdvsia Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.chello.pl 16.05.10, 16:36
            Również polecam Piotrka ;) ściął mnie tak jak chciałam i miło spędziłam czas
            jest bardzo dobrym fryzjerem ;)
        • Gość: jacek Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 23:21
          510053503 pozdrawiam
    • Gość: Gabrysia Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.cable.swschwedt.net 06.03.10, 18:07
      Polecam P.Milane.Pracuje w salonie Hair§Tea na ul.Potulickiej.
      Trafilam do niej z polecenia znajomej.Bardzo kontaktowa i
      profesjonalna osoba. Bardzo jestem zadowolona.Mam nowa fryzure ktora
      sama sie uklada po wysuszeniu.
      • Gość: zadowolona Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.cable.swschwedt.net 01.12.10, 21:37
        zgadzam sie z Gabrysia !
        nr tel. Pani Milany 600807047
        POLECAM!
    • efka.1979 Re: fryzjer -> Szczecin 26.07.10, 09:24
      Drogie Koleżanki. Byłam u fryzjera, który specjalizuje się w strzyżeniu włosów
      trudnych, niesfornych, po nieudanych zabiegach. Stylista starannie diagnozuje
      przypadek, strzyże bardzo dokładnie, innowacyjnie. Suszenie krótkie poparte
      poradami indywidualnymi. Jest drogo ale wiem, że fryzura się trzyma nawet do 6
      -ciu miesięcy. Sympatyczny i przyjazny człowiek. Dzielę się z Wami jego
      telefonem 504019005
      • 25augustyna Re: fryzjer -> Szczecin 21.08.10, 08:32
        ja natomiast polecam Salon B & B na Królowej Jadwigi.
        jestem zadowolona zarówno z fryzurki, która długo wygląda ładnie ,
        jak i z ceny. Ceny są tam naprawdę przyzwoite.
        • Gość: kasia Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.nitka.net.pl 07.12.10, 16:20
          Ja tak jak kolezanki wyzej polecam Pana Piotr Siewierskiego z Klubu Yes. Swietne strzyzenie a przy tym mila, luzna atmosfera. Dodatkowo pracuje na farbach Joico ktorymi kiedys farbowalam wlosy u Pana Zasłonki w Warszawie. Najlepsza farba pod sloncem:)
      • Gość: basia Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.pam.szczecin.pl 30.10.12, 12:00
        podaj prosze jego imie i adres.
    • Gość: spiki1 Re: fryzjer -> Szczecin przedluzanie wlosow IP: *.customer.t3.se 01.08.11, 11:36
      Chcialabym przedstawic firme rapunzel of Sweden.Sprzedajemy dobre gatunkowo naturalne włosy do przedłużania różnymi metodami: na keratynę, na mikroringi, na silikon, włosy clip on, włosy na taśmie. Posiadamy rowniez szeroki asortyment do pielegnacji wlosow.Jesteśmy największą firmą, sprzedającą włosy do przedłużania w całej Skandynawii.
      Zapraszamy do wejścia na stronę www.rapunzelofsweden.pl Dowolnie przeszukaj naszą stronę, obejrzyj filmy instruktażowe do różnych metod przedłużania włosów, zapoznaj się z wieloma rodzajami przedłużanych włosów Rapunzel i akcesoriami.

jezeli macie jakies pytania pisac na adres e- mail : pl@rapunzelofsweden.com
      • Gość: xyz Re: fryzjer -> Szczecin przedluzanie wlosow IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 22:20
        Witam. Od kilku lat szukam fryzjerki u ktorej kiedys robilam wlosy i zawsze bylam bardzo zadowolona.niestety nie moge jej odszukac poniewaz miala przerwe po urodzeniu dziecka a salon w ktorym pracowala nie funkcjonuje juz.bardzo prosze o kontakt salon nazywal sie WENA i byl na ulicy Żółkiewskiego a pani fryzjerka to Joanna Radkiewicz (choc nie wiem czy nie zmienila nazwiska).slyszalam ze pracuje w jakims salonie na pogodnie ale nie wiem czy nadal i czy to prawda.Prosze o pomoc!!!
    • Gość: http://bi.gazeta.p Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 18:58
      ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!! Anabell - os Sloneczne Z jasnej blondynki a odrostami po godzinie (sic!) trzymania farby na odrostach I pozniej rozcieraniu jej na cale wlosy wyszly ciemne brazowe odrosty + nieciekawe wlosy. Komentarz p. Anny - Bo ja tak robie. Zrezygnowalam ze strzyzenie i wyszlam oszpecona (i lzejsza o 150 PLN) Rozumiem ze cos moze sie nie udac natomiast reakcja p. Anny jeszcze pogorszyla sytuacje. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!
    • Gość: ewa polecam Lor baltice IP: 217.153.79.* 01.10.13, 16:30
      Polecam Lor baltice! profesjonalny salon i bardzo sympatyczne fryzjerki. Chodze tam od dluzszego czasu i jestem zadowolona
      • Gość: kasia Re: polecam Lor baltice IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.15, 21:41
        zgadzam się. kolorki i strzyżenia najlepsze z ręki Pani Ani.
    • Gość: antena stylizacja fryzur IP: *.static.espol.com.pl 12.08.15, 02:03
      Gdzie na prawobrzeżu zrobię styling włosów? Mam okrutnie sztywne włosy.
    • Gość: Teresa35 Re: fryzjer -> Szczecin IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.15, 15:16
      A ja poszukuję fryzjerki Małgosi z Hair&Tea czy ktoś wie gdzie pracuje teraz?
    • Gość: Pomocna Fryzjerka Małgosia to jest P. Milana. IP: *.centertel.pl 25.11.15, 14:48
      Witam panią jeśli mogę pomóc w poszukiwaniu fryzjerki pani Małgosi to jestem pewna ,ze chodzi o panią Milane ona posługuje się dwoma imionami pracuje w Hair & TEA . Podaje nr 600807047.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Jolaola Re: Fryzjerka Małgosia to jest P. Milana. IP: *.bb.online.no 31.01.17, 09:04
        Nie polecam Malgosi von Mileny. Sugerujac sie dobrymi opiniami umowilam sie u w/w pani na odrosty. Rozjasniacz polozyla mi po calosci, skutek siano i popalone wlosy. Z tak dluga praktyka zawodowa nie popelnia sie tak oczywistych nawet dla laika bledow. Chyba ze przypadkowe klientki ma w (grzecznie!) nosie. Aha.. z tyl glowy potraktowala oszczednie. Po spieciu wlosow w kucyk, straszyly czarne odrosty. Zalosne :-(
    • malo.lepsza.m Re: fryzjer -> Szczecin 14.03.16, 12:43
      Ja mogę polecić swoja panię Asię :) Nigdy nie zawiodłam się na jej pracy ani sugestiach i poradach. Pełny profesjonalizm. Pracowała w salonie na prawobrzeżu ale teraz otworzyła swój salon w centrum na Łokietka - www.pasja.szczecin.pl ostatnio zdecydowałam się u niej na keratynowe prostowanie i wyszło mega :) Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka