Dodaj do ulubionych

neil tek xtra - super!

29.04.08, 16:28
Polecam tę odżywkę z całego serca dziewczynom które maja problemy z
pazurkami. Ja miałam chore 2 paznokcie, żółte, przeorane bruzdami
(rosły już takie), dermatolog nie zdiagnozował grzybicy itp,chirurg
zachęcił do zdjęcia paznokci :) ale nie dawał gwarancji ,ze nowe
odrosną zdrowe, na tipsy brakowało mi odwagi. Za namową koleżanki
kupiłam neil teka i po 2 tygodniach odrosty wychodza gładkie:)
Jestem tak szczęśliwa ze musiałąm się podzielić z wami bo moze
któraś ma podobny problem. Pazurki sa sztywniejsze,
gładsze.......jak się cieszę!
Obserwuj wątek
    • mal-sia Re: neil tek xtra - super! 30.04.08, 07:11
      neil tek-a gdziego kupowałas?
      • basiek13 Re: neil tek xtra - super! 01.05.08, 15:08
        kupiłam w hurtowni kosmetycznej za 50 zł
        • marecka01 Re: neil tek xtra - super! 06.05.08, 19:58
          A zapomnialam dodac ze chyba przeplacilas za tego nailteka tamten sklep to tez
          hurtownia a koszt nailteka to od 22 zł za butelke w góre , ale nigdy 50złgrrrrrrrr
          • basiek13 Re: neil tek xtra - super! 06.05.08, 20:00
            ten zwykły kosztował 30 zł ale xtra juz 50zł więc nie wiem
    • marecka01 Re: neil tek xtra - super! 06.05.08, 19:56
      dokladnie preparaty, odzywki nailteka sa rewelacyjne jeszcze moge polecic wszystko z ORLY to bardzo dobre firmy tak jak pisza na ulotkach tak jest,kiedys nie do dostania w polsce ale mam sprawdzonego importera od dawna tam kupuje jak cos mi sie skonczy zawsze obdzwaniam znajome czy niepotrzebuja czegos i robimy wieksze zakupki, moje paznokcie uratowal wlasnie nailtek kiedys cienkie koszmarnie łamliwe teraz dlugie i twarde wiec by je fajnie wyeksponowac zaopatruje sie jeszcze w podklady orly i bajeczne lakiery 2 tygodnie potrafia sie trzymac na moich naturalach a pojemnosc to az 18 ml, kiedys bawilam sie w inglota ale jakosc kosmetykow nieporownywalna a cena podobna,ten sklepik sam importuje z usa robia fajne promocje i co najfajniejsze ceny nie sa z kosmosu tak jak w sklepach sephora lakier orly 43 chyba haha niezla marza,a tam niecale 20zł szt wiem ze tez sprowadzaja na zamowienie jakies tam akryle,zele i pelno kosmetykow do paznokci ,ale ja inna profesja wiec odzyweczki i lakierki sobie kupuje ,a czasami jesli czekaja na dostawe do sklepu i sa braki te same towary maja na allegro wiec mozna i tu i tu szukac.
      Z czystym sercem polecam bo naprawde niezdzieraja kasy jak inne sklepy na ktorych lakier potrafi stac rok i kosztuje krocie tam dostawy z ameryki maja gora co 2 tyg, mozna sobie zamowic dowolny kolor chyba z ok 200 jakie oferuje ORLY i na bank przywioza.
      sklep to
      www.krainapaznokci.pl
      a na allegro sa jako
      krainapaznokci
      i
      stylistka

Polecam i sorki za niewklejenie linkow ale niepamietam jak to szlo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka