dmagdad1 11.09.03, 14:18 mam takie pytanko,czy wiecie moze gdzie mozna kupic preparaty z jedwabiem do wlosow,np.jakis olejek i ile kosztuje?czy moze ktoras z was takiego cuda uzywala?i czy dobrze dziala?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deczi Re: jedwab do wlosow 11.09.03, 14:24 Używam olejku Farouk. Kupiłam przez Allegro za 50 zł (50 ml). Jest bardzo wydajny, używam drugi miesiąc, a ubytku nie widać. Nadaje połysk włosom, zmiękcza je. Jeśli Cię interesuje, to spróbuj znaleźć na Allegro Farouk (aukcja jakiegokolwiek ich produktu, bo przeważnie wystawiają jeden produkt w wielu egzemplarzach). Jest tam podany adres mailowy, można się z nimi dogadać. D. Odpowiedz Link Zgłoś
magnolijka Re: jedwab do wlosow 11.09.03, 14:38 Witam, też to mam tyle że w malutkiej buteleczce kupionej za 10 zł. Starcza na baaaardzo długo. Kupiłam w Wawie na ul. Koszykowej 60 (dokładnie nie pamiętam numeru)- taki duży sklep z artykułami fryzjerskimi. Były tego też większe opakowania-cen nie znam. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulcia Re: jedwab do wlosow IP: *.jaworzno.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 21:42 A czy ten olejek nie obciąża za bardzo włosków, mam w planie zakup i poradzcie mi czy używać go na całe włosy czy tylko końcówki (tendencja do rozdwajania), jestem na etapie zapuszczania i niestety włosy zaczynają lekko falować, czy jest jakiś patent na wyprostowanie ich. Odpowiedz Link Zgłoś
dmagdad1 Re: jedwab do wlosow 12.09.03, 08:11 bardzo wam dziekuje za odpowiedzi,wczoraj juz zakupilam i uzywalam.mam wrazenie ze lekko przeciaza wlosy,ale widocznie wzielam go za duzo,bo wystarczy wziac malenko kropelke rozetrzec na rekach i wetrzec we wlosy,mozna tez na same koncowki.po nalozeniu tego na glowe mialam wrazenie ze sa wlosy sa tluste ale poprostu mialam tak wysuszone ze nie widzialam wczesniej tak blyszczacych wlosow...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: jedwab do wlosow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 09:24 A ja od pewnego czasu uzywam serii Gliss Cure z jedwabiem i jestem baardzo zadowola. Tez zapuszczam wlosy (zniszczone po trwałej) i często korzystam z żelazka i odkąd zaczęłam stosować tę serię nie mam większych problemów z włosami. polecam Odpowiedz Link Zgłoś