Dodaj do ulubionych

jedwab do wlosow

11.09.03, 14:18
mam takie pytanko,czy wiecie moze gdzie mozna kupic preparaty z jedwabiem do
wlosow,np.jakis olejek i ile kosztuje?czy moze ktoras z was takiego cuda
uzywala?i czy dobrze dziala?pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • deczi Re: jedwab do wlosow 11.09.03, 14:24
      Używam olejku Farouk. Kupiłam przez Allegro za 50 zł (50 ml). Jest bardzo
      wydajny, używam drugi miesiąc, a ubytku nie widać. Nadaje połysk włosom,
      zmiękcza je.
      Jeśli Cię interesuje, to spróbuj znaleźć na Allegro Farouk (aukcja
      jakiegokolwiek ich produktu, bo przeważnie wystawiają jeden produkt w wielu
      egzemplarzach). Jest tam podany adres mailowy, można się z nimi dogadać.
      D.
      • magnolijka Re: jedwab do wlosow 11.09.03, 14:38
        Witam,
        też to mam tyle że w malutkiej buteleczce kupionej za 10 zł. Starcza na
        baaaardzo długo. Kupiłam w Wawie na ul. Koszykowej 60 (dokładnie nie pamiętam
        numeru)- taki duży sklep z artykułami fryzjerskimi. Były tego też większe
        opakowania-cen nie znam.
        pzdr
        • Gość: Ulcia Re: jedwab do wlosow IP: *.jaworzno.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 21:42
          A czy ten olejek nie obciąża za bardzo włosków, mam w planie zakup i poradzcie
          mi czy używać go na całe włosy czy tylko końcówki (tendencja do rozdwajania),
          jestem na etapie zapuszczania i niestety włosy zaczynają lekko falować, czy
          jest jakiś patent na wyprostowanie ich.
          • dmagdad1 Re: jedwab do wlosow 12.09.03, 08:11
            bardzo wam dziekuje za odpowiedzi,wczoraj juz zakupilam i uzywalam.mam
            wrazenie ze lekko przeciaza wlosy,ale widocznie wzielam go za duzo,bo
            wystarczy wziac malenko kropelke rozetrzec na rekach i wetrzec we wlosy,mozna
            tez na same koncowki.po nalozeniu tego na glowe mialam wrazenie ze sa wlosy sa
            tluste ale poprostu mialam tak wysuszone ze nie widzialam wczesniej tak
            blyszczacych wlosow...polecam
    • Gość: kati Re: jedwab do wlosow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 09:24
      A ja od pewnego czasu uzywam serii Gliss Cure z jedwabiem i jestem baardzo
      zadowola. Tez zapuszczam wlosy (zniszczone po trwałej) i często korzystam z
      żelazka i odkąd zaczęłam stosować tę serię nie mam większych problemów z
      włosami. polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka