tanger_soto 16.09.03, 12:36 Dżinsy jakich firm dostepnych w Polsce są waszym zdaniem najlepsze? Mam dylemat przed zakupem i chętnie wysłucham rad innych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plum1000 Re: dżinsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 12:41 kupilam niedawno lee 229z, mocno wycierane z dodatkiem streczu.wygladaja suuuper! mam tez levi`s tez z dodatkiem streczu , po praniu sa mocno dopasowane a w trakcie chodzenia jakby sie troche rozciagaja;-) nie polecam big star. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: dżinsy IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.03, 13:38 nie patrze na firme tylko na kroj i styl Odpowiedz Link Zgłoś
anek-25 Re: dżinsy 16.09.03, 14:19 glupiescie. w pewnych kregach nie wypada nosic obciachowych dzinsow. u nas w kregach od gier komputerowych nosimy dzinsy z bazarku w legionowie, oldskulowe za 19,99 zl. sa super! ja chce do nich adidasy do kostek bokeserskie, ale bede super wygladala. yo, yo! plum, ty potworku z oscypkami, nadal nie masz faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: dżinsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 14:20 anek-25 napisał: > glupiescie. w pewnych kregach nie wypada nosic obciachowych dzinsow. u nas w > kregach od gier komputerowych nosimy dzinsy z bazarku w legionowie, oldskulowe > za 19,99 zl. sa super! ja chce do nich adidasy do kostek bokeserskie, ale bede > super wygladala. yo, yo! > plum, ty potworku z oscypkami, nadal nie masz faceta? no niestety..dla Ciebie ale mam.. coz potworki tez mozna kochac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: dżinsy IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 14:34 Plum..tu pokazałas dużą klasę ;-) Nie zwracaj uwagi na te kretynki , mnie tez szkaluja ale mam to gdzies i smieje sie z tego. Pozdrawiam serdecznie, Julita. Odpowiedz Link Zgłoś
tanger_soto Re: dżinsy 16.09.03, 14:34 pisząc "najlepsze" miałam na myśli jakość, a nie pseudosnobistyczne zapędy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: dżinsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 14:36 tanger_soto napisała: > pisząc "najlepsze" miałam na myśli jakość, a nie pseudosnobistyczne zapędy. i tak Cie wlasnie tanger zrozumialam.Z Big stara zadne z mierzonych par dzinow nie odpowiadaja mi. optycznie mnie pogubiaja. jeden rozmiar jest za maly a nastepny z kolei za duzy. Aha1 serdecznie pozdrowienia dla anek25! sprawdz poczte.. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: dżinsy 16.09.03, 14:59 Jakościowo są dobre chyba wszystkie(mam nadzieję że nie masz 13 lat i nie niszczysz rzeczy w zatrważajacym tempie na piłce z kumplami:)więc jak juz ktoś pisał sugeruj sie krojem, stylem, kolorem i wtedy zobaczysz że mogą być problemy z zakupem. Jeśli juz upolujesz taki model który świetnie leży okaże sie że za duze przetarcia ma, nie ten kolor(niektóre modele mają ograniczony wybór kolorów). Napisz może jakich dżinsów szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
tanger_soto Re: dżinsy 16.09.03, 15:20 Mam troche więcej niz 13 lat :) Szukam jakiś fajnych dżinsów, w których mogłabym pójść do pracy (a więc nie bardzo ekscesowych). Raczej ciemnych i wygodnych. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: dżinsy 16.09.03, 15:27 Polecam Lee z 3 % dodatkiem streczu. Tego wcale nie widać wiec nie wyglada tandetnie (jak to bywa w przypadku dżinsów streczowych)a leży znakomicie. Fajne modele ma też Wrangler. Odpowiedz Link Zgłoś