zaka_6 26.05.08, 16:33 Czego można użyć,by dłonie nie skóra dłoni nie była wysuszona? czy macie jakieś receptury przynoszące dobry efekt - do samodzielnego wykonania w domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mycha664 Re: co na dłonie?? 29.05.08, 09:12 Zobacz w starych wątkach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26078&w=53035960&a=53283610 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26078&w=51261841&a=51261841 Odpowiedz Link Zgłoś
angelxxprincess Re: co na dłonie?? 03.10.08, 12:30 Ja zamiast normalnego kremu do rąk używam Oleju z Pachnotki zwyczajnej Bio. Kiedyś na forum internetowym wiele osób go polecało więc postanowiłam go kupić. Sklep internetowy Biolander ma najlepszą ofertę wśród kosmetyków Bio (a także najniższe ceny) więc to właśnie tam go zamówiłam. Oleju z Pachnotki używam ok od 2 miesięcy i jestem zachwycona rezultatami ! Idealnie nawilża moje dłonie oraz całe ciało. Jest naprawdę wszechstronny. Łagodzi zaczerwienienia i swędzenie, więc jest także używany przez resztę moich domowników. Myślę, że najważniejszym plusem jest to, że jest to kosmetyk naturalny, który nie zawiera żadnych sztucznych konserwantów ani barwników więc nie ma mowy żeby podrażnił moją wrażliwą skórę (jestem alergikiem). Jedyne co mnie zmartwiło przed zakupem to cena , ale postanowiłam zaryzykować i muszę przyznać : nie żałuję . Mam zamiar wypróbować resztę olei które mają różne działania. Podsumowując : gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: co na dłonie?? 30.12.09, 04:08 Najnizsze ceny w biolanderze? chyba pomyliłaś się, najwyzsze. Pierwszy lepszy sklep z wyszukiwarki, cena oleju kilkakrotnie niższa www.zrobsobiekrem.pl/?218,olej-z-pachnotki-organiczny Odpowiedz Link Zgłoś
ha_ppy Re: co na dłonie?? 12.09.09, 12:19 przed chwila wyczytalam na innym forum,ze jakas babeczka wciera parafine na noc. ale to chyba troche przesada. ja uzywam kremu z parafina liposabe sie nazywa. troche gestyi tlusty ale raz na jakis czas mozne wetrzec jak rece sa suche. Odpowiedz Link Zgłoś
very.martini Re: co na dłonie?? 12.09.09, 21:56 Parafina naturalna raczej nie jest... Jeśli nie zależy mi akurat, żeby coś się szybko wchłonęło, to kończy się na jakimś oleju spożywczym wcieranym w mokrą skórę, czasem z kroplą olejku eterycznego. Jeśli na noc, to grubiej, i do tego rękawiczki. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: co na dłonie?? 16.09.09, 10:32 ważne czym się myje ręce. do mycia naczyń i sprzątania najlepiej zabierać się w rękawicach. ja nie rozstaję się z kremem z lavery www.lavera.com.pl/p15-krem.do.rak.htm jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś