Dodaj do ulubionych

Kosmetyczka na Bielanach

18.09.03, 08:34
Możecie mi polecić dobrą kosmetyczkę na Bielanach w Warszawie. Wolę mieć
jakiś dobry zakład niedlaeko domu, to mi się będzie łatwiej zmobilizować.
Z gory dziękuję
Obserwuj wątek
    • astra21 Re: Kosmetyczka na Bielanach 18.09.03, 11:12
      Niestety muszę Cię zmartwić, mieszkam na Bielanach i wiem,że tu nie ma żadnego
      dobrego i profesjonalnego zakładu kosmetycznego. Radzę pszukac czegoś w centrum.
      Tutaj sa tylko gdzie przyjmuje fryzjer, jest sloarium i pzy okazji kosmetyczka
      która ledwo umie przekuc uszy.
      Pozdrawiam.
      • balkan Re: Kosmetyczka na Bielanach 18.09.03, 13:03
        Tak myślała, ale miałam nadzieję, a może chociaż na Żoliborzu...
    • kinnggaa Re: Kosmetyczka na Bielanach 18.09.03, 13:17
      A ja uważam, że istnieje dobry zakład na Bielanach - sama tam chodzę i jestem
      zadowolona. "Studio Urody", przy ul. Bogusławskiego
      • balkan Re: Kosmetyczka na Bielanach 18.09.03, 14:09
        Ja chodzę tam do fryzjera, ale u kosmetyczki była moja Mama tylko na regulacji
        brwi i stwierdziła, że to młode dziewcze, jak jej powiedziała o czyszczeniu
        twarzy, minę miała lekko przerażoną... a podobno jest jedyna... ale jeżeli masz
        z nią dobre doświadczenia, to daj znać, bo tam jest tak czysto i przyjemnie...
        • kinnggaa Re: Kosmetyczka na Bielanach 18.09.03, 15:19
          :)) Ale kto był przerażony tym czyszczeniem: kosmetyczka czy mama?:) Luiza, bo
          tak ma na imię kosmetyczka jest osobą dość młodą to fakt, ale w wystarczającym
          wieku, żeby nazwać ją profesjonalną .. osobiście jestem jej stałą klientką i
          między innymi również robiła mi czyszczenie, ale tym razem to ja byłam
          prerażona, bo nie cierpię tego ... (cóż czasami trzeba), z tego co wiem to w
          niedługim czasie ma tam pojawić się kilka fajnych zabiegów - wybrane z kilku
          wiodących firm ... a do fryzjera do kogo tam chodzisz?
          • balkan Re: Kosmetyczka na Bielanach 18.09.03, 15:25
            Do Tomka i jestem bardzo zadowolona... to się do tej Luizy chyba wybiorę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka