nuova 04.06.08, 09:05 Dziewczyny, co sądzicie o tym szamponie? CZy na półdługich włosach u szatynki będzie dawał widoczny efekt, czy to tylko chwyt marketingowy? Proszę o zdanie te, które z Was używają tego szamponu. Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma_m Re: Szampon Nivea Diamond gloss 04.06.08, 09:13 wg mnie chwyt marketingowy. nie zauważyłam żadnej różnicy, bez rewelacji, więcej nie kupię. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Szampon Nivea Diamond gloss 04.06.08, 10:25 pisalam w innym wątku niedawno ale napisze jeszcze raz: po uzyciu szamponu i odzywki nie moglam rozczesac wlosów;/ wiec nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Szampon Nivea Diamond gloss 04.06.08, 10:57 ja mam czarne wlosy,kupilma szampon i odzywke a takze pianke i lakier.zadnego efektu nablyszczenia.chociaz w szamponie widac takie drobinki.wlosy normalnie sie rozczesywaly ale nie bylo w tym szamponie nic specjalnego.liczylam ze chociaz lakier nablyszczy a tu nic Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Szampon Nivea Diamond gloss 04.06.08, 13:58 Jeśli oczekujesz efektu made by Photoshop z bilboardów - możesz zapomnieć. Moim zdaniem niczym nie różnił się od innych Nivea. Kupiłam jeden i starczy. Są tańsze i "ciekawsze". Odpowiedz Link Zgłoś
petshopgirl Re: Szampon Nivea Diamond gloss 04.06.08, 14:06 Corrina, co polecasz? na Niveę się nie skusiłam, ale używałam już różnych nabłyszczaczy w różnych postaciach i: albo jeśli szampon to nie do moich włosów, jeśli lakier to skleja, odżywka robi klepisko;) efekt z billboardów chyba jest możliwy bo raz (słownie) widziałam dziewczynę z idealnie prostymi i nabłyszczonymi włosami, nie wyglądała na zbiegłą z sesji modelkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Szampon Nivea Diamond gloss 04.06.08, 14:24 petshopgirl napisała: > Corrina, co polecasz? na Niveę się nie skusiłam, ale używałam już >różnych > nabłyszczaczy w różnych postaciach i: albo jeśli szampon to nie do moich włosów jeśli lakier to skleja, odżywka robi klepisko;) Trudno polecić coś konkretnego, każdemu pasuje co innego i różne szampony w połączeniu z różnymi włosami dają różne efekty. Ja byłam zadowolona z Nivea do farbowanych oraz nivea do zniszczonych. Ale generalnie najlepszy efekt mam przez jakieś 1-2 miesiące po farbowaniu, wtedy włosy błyszczą cudownie. Ale ponoć to raczej większa zaleta farby niż szamponu. Moja fryzjerka przy każdym farbowaniu (ostatnio farbuję coraz rzadziej bo nigdy nie mam czasu) zamyka mi też łuski włosów, co podwaja efekt nabłyszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś