Gość: ewik IP: *.gallanet.org / 192.168.1.* 21.09.03, 11:05 Czy polecałybyście ten podkład? Słyszałam, że jest super, ale ja mam skórę bardzo suchą i w dodatku naczynkową. A jak nie ten to jaki? Proszę o rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: la roche posay? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 19:36 LRP ma od niedawna również podkład do cery suchej. poproś o próbkę i sparwdź go sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megima Re: la roche posay? IP: *.w / *.w-s.pl 22.09.03, 12:57 Jesli naczynka sa bardzo widoczne, wyprobuj zielony korektor i na to naloz nowy podklad Unifiance w kremie, ten rozswietlajaco-wygladzajacy. Albo mocno kryjacy Unifiance w emulsji a pod niego krem Toleriane Riche lub Hydraphase Riche-oba do skory suchej. Do bardzo suchej jest Hydranorme, ale on pozostawia delikatna warstewke, wiec raczej nie nadaje siepod makijaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: la roche posay? IP: *.markom.krakow.pl 22.09.03, 13:53 czy gdzieś można znaleźć info o nowej, rozszerzonej kolekcji kosmetykow do make upu LRP ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: la roche posay? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 14:06 w prasie, w aptekach, na wizażu. niestety, nie ma poleskiej strony lrp, a zagraniczne też pozostawiają bardzo dużo do życzenia Odpowiedz Link Zgłoś