zonajeza 21.09.03, 22:47 Dziewczyny, prosze o info jeśli używałyscie tego kosmetyku. Jest tani, bo ok. 25zł i strasznie mnie korci zeby kupić i wypróbować. Zawsze to taniej niż Vichy i Guam (choć rewelacyjne!!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zonajeza Re: serum na cel. z kolastyny IP: *.broker.com.pl 22.09.03, 23:16 ponawim pytanie, czy ktos tego używał? jestem bardzo ciekaw opiniii na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonajeza Re: serum na cel. z kolastyny IP: *.broker.com.pl 22.09.03, 23:17 ale sierozpoędziłam ,jeszcze nie iwdziałam w polskim języku 3x "i" pod rzad :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: serum na cel. z kolastyny IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 01:42 niestety nie uzywalam tego - mialam tylko galenic zel wg mnie do niczego. ale zainteresowaly mnie twoje doswiadczenia z vichy a jeszcze bardziej z guam , czy mozesz napisac cos wiecej na ten temat? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
zonajeza Re: serum na cel. z kolastyny 23.09.03, 10:03 Droga Didi. Osobiście swego czasu stosowałam Glucoblock Vichy (ten niebieski jest lepszy od zielonego). Jest on jednak jak na moja kieszen zbyt drogi. Bez wysiłku gubiłam centymetry, cellulit zaczał sie chować. Guam nie stosowałam bo jest jeszcze drozszy od vichy. Znajoma stosowała i twierdzi ,że faktycznie działa. Co prawda, wyszczuplała, ale nie daję głowy za to czy to działanie guam czy poprostu sie głodziła. Dlatego szukam innego tańszego kosmetyku, bo te wszystkie norell czy eveline labolatories nie pomagają mi. Odpowiedz Link Zgłoś
sanis Re: serum na cel. z kolastyny 23.09.03, 22:48 No właśnie, ja też chcę kupić to cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: serum na cel. z kolastyny IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 00:19 dzieki za odp. zycze powodzenia pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: serum na cel. z kolastyny IP: *.crowley.pl 24.09.03, 12:20 Ja stosowałam zarówno serum jak i krem Kolastyny na cellulit. Specjalnych efektów nie zauważyłam (zresztą żaden ze stosowanych specyfików mi specjalnie nie pomógł łącznie z Guamem, Vichy, Elancylem itp.) Jedyna skuteczna metoda w moim przypadku to dieta + pływanie + jak najwięcej ruchu. Jak chudnę celulit sam się zmniejsza. Seria Kolastyny ma jednak swoje plusy - niską cenę i duży komfort stosowania - nie klei się, dobrze i szybko wchłania, ma przyjemny zapach. Myślę, że warto spróbować - a nóż pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś