Dodaj do ulubionych

co to za dieta??

IP: *.acn.pl / *.acn.pl 21.09.03, 23:00
slyszalam przypadkiem o jakiejs diecie gdzie mozna jesc mieso sery warzywa
kluski a nie wolno pieczywa i owocow i costam jeszcze podobno niektore
gwiazdy sie tym odchudzały
podrzućcie co wiecie o tej diecie
Obserwuj wątek
    • Gość: sikorka Re: co to za dieta?? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.09.03, 11:59
      To jest dieta optymalna
      • Gość: Marta Re: co to za dieta?? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 26.09.03, 12:55
        Ja tam znam jedną gwiazdę która zastosowała dobrą dietę. To mój tato.Ma otyłośc
        tzw.brzuszną czyli ogromny brzuchol. Ja mam taka samą tendencję do tycia w
        brzuch i w boki po nim. Tzn. ma , raczej miał. Nikt nie mógł go przez wiele lat
        namówić na schudnięcie.A ma wysoki cholesterol, pali więc otyłosc tego typu
        była jeszcze bardziej niebezpieczna. Ale tatuś jakoś się wział za siebie i
        nikomu nic nie mówiąc zaczął się odchudzać. To znaczy nie odchudzać, ale
        przestał jeśc ZIEMNIAKI ( walka w domu podczas obiadu,ale nikt nie wiedzial
        czemu nie chce jeść pyr ) i CHLEB ( całe pieczywo właściwie).Wszędzie chodził
        spacerkiem- tyle sportu. I co ? I nie ma brzucha i spadło mu już 10 kg. Nawet
        nie wiem ile to trwało ,bo jak mówię nic nie mówił kiedy zaczął, ale
        podejrzewam tu 2-3 miesiące. Ja jako że mam te same geny zaczęłam stosować to
        samo.Choć cięzko mi bez bułeczek i frytek staram sie wytrzymać,bo wiem że mam
        duże szanse że schudnę tak jak on. Ja wprawdzie nie mam takiego brzucha jak on,
        ale będe miała jak sie za siebie nie wezme.Wiem że mam co zrzucic.Chyba też
        dołączę do tego aerobik. Pozdrawiam!!!
      • Gość: Monika Re: co to za dieta?? IP: 80.51.255.* 26.09.03, 14:30
        Niekoniecznie Optymalna. Może to być dieta niskowęglowodanowa po prostu.
        • Gość: exodus774 Re: co to za dieta?? IP: *.ceti.pl 26.09.03, 14:35
          Albo Atkinsa tez ma podobne zasady

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka