kkkkk4 18.06.08, 19:18 Mam ochotę kupić niebieski błyszczyk diora addict. Coraz wiecj firm ma ten kolor w swoich kolekcjach i to od dość dawna. Zastanawiam sie jak to wygląda na ustach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Błękitny/niebieski błyszczyk- czy używałyscie 18.06.08, 19:23 wrzuc jakąś fotke, bo nie umiem sobie wyobrazić jaki niebieski to mógłby byc... Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: Błękitny/niebieski błyszczyk- czy używałyscie 18.06.08, 19:31 us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=73982&goChar=C www.allegro.pl/item383923497_lipfusion_powiekszajacy_usta_blekitny_crystal.html Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Błękitny/niebieski błyszczyk- czy używałyscie 18.06.08, 19:35 Kkkk4 dobrze, że pytasz bo ja palnuje ten kupić: us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=75474&goChar=L Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Błękitny/niebieski błyszczyk- czy używałyscie 18.06.08, 19:37 galaretka tez mi wygląda na bezbarwną Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Błękitny/niebieski błyszczyk- czy używałyscie 18.06.08, 19:40 Wtedy w kółeczku pokazującym kolor nie byłoby takiego granatu :DDD nie chcę wyglądać jak trup ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Błękitny/niebieski błyszczyk- czy używałyscie 18.06.08, 19:42 ale chyba wszystkie galaretki lancome są takie kolorowe a na ustach przezroczyste... Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Błękitny/niebieski błyszczyk- czy używałyscie 18.06.08, 19:43 Doczytałam, że ten daje tylko "błysk" a kolor jest od zapachu&smaku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Błękitny/niebieski błyszczyk- czy używałyscie 18.06.08, 19:47 no wlasnie ;) jakos nie wydaje mi sie by ktoś chcial nosić taki granat na ustach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Błękitny/niebieski błyszczyk- czy używałyscie 18.06.08, 19:36 nie umiem sobie wyobrazic tego addicta... wg mnie bedzie dawal efekt sinych ust ten lipfusion wygląda na przezroczysty... Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Błękitny/niebieski błyszczyk- czy używałyscie 18.06.08, 19:33 on nada tylko delikatny chłodny połysk, i nic więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: Błękitny/niebieski błyszczyk- czy używałyscie 18.06.08, 19:48 a ten?? us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=67832&CatgId=2 Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Błękitny/niebieski błyszczyk- czy używałyscie 18.06.08, 19:50 a ten pewnie da taki straganowy perłowy połysk... Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Błękitny/niebieski błyszczyk- czy używałyscie 18.06.08, 20:13 oj, dla mnie hit ...kostnicy :/ Nie widzę siebie w takim kolorze. wiec odpowiadam: nie użyję takiego :) Preferuję kokieteryjne, pastelowe róże . Odpowiedz Link Zgłoś
miranda.hobbes Re: Błękitny/niebieski błyszczyk- czy używałyscie 18.06.08, 23:35 w którymś odcinku sos uroda na tvn style ania orłowska pokazywała właśnie niebieski błyszczyk, oczywiście nie wiem jakiej marki, ale powiedziała, że po nałożeniu go na usta zęby wydają się bielsze:) może ktoś wie jaki to był błyszczyk? i ciekawe czy przy innych niebieskawych błyszczykach zęby też wydają się bielsze;) Odpowiedz Link Zgłoś
horgen Re: Błękitny/niebieski błyszczyk- czy używałyscie 19.06.08, 00:26 właśnie o to samo chciałam spytać, tylko nie pamiętałam czy to na pewno o niebieski błyszczyk chodziło, więc dołączam się do pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Błękitny/niebieski błyszczyk- czy używałyscie 19.06.08, 09:43 wydają się bielsze pod warunkiem że ma się białą kość. jeśli zęby wpadają w odcień żółtawy to niebieski błyszczyk jeszcze bardziej to podkreśli. info zaczerpnięte prosto od wizażysty ;) Odpowiedz Link Zgłoś