Gość: Goga IP: *.info.bielsko.pl 24.09.03, 13:00 Moja 10-cio latka ma ochotę na dezodorad długo sie zastanawiałam czy juz pora, jest szczupła i nie poci sie tak bardzo . Ale jaki polecacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pixi Re: Jaki dezodorant dla 10-cio latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.03, 13:39 Moja 12-letnia córka używa dezodorantu już od ok. 2 lat. Nie kupuję jej oczywiście antyperspirantów. Ona lubi aerozoleu, kupujemy Nivea lub Dove delikatne. Nie zauważyłam żadnych ujemnych rezultatów. Ale moze są jakieś specjalne dla dzieci (no, młodszej młodzieży -;))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Jaki dezodorant dla 10-cio latki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.03, 13:49 Moja corka tez ma 12lat i tez uzywa dezodoranty ok 2lat. Wybiera sobie sama w tesco Odpowiedz Link Zgłoś
mychapycha Re: Jaki dezodorant dla 10-cio latki 25.09.03, 08:29 Gość portalu: Goga napisał(a): > Moja 10-cio latka ma ochotę na dezodorad długo sie zastanawiałam czy juz > pora, jest szczupła i nie poci sie tak bardzo . Ale jaki polecacie myślę, że przede wszystkim powinien to być dezodorant a nie antyperspirant. natomiast wybór - rzecz gustu córki ;) ja lubie delikatne zapachy i moge polecić kulkowy Herbina Linum. Odpowiedz Link Zgłoś
madllen Re: Jaki dezodorant dla 10-cio latki 25.09.03, 09:08 mychapycha napisała: > > ja lubie delikatne zapachy i moge polecić kulkowy Herbina Linum. Hej, to właśnie jest antyperspirant:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: Jaki dezodorant dla 10-cio latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 09:39 Tak, herbiny są bardzo dobre, ale to antyperspiranty Odpowiedz Link Zgłoś