Dodaj do ulubionych

Który podkład lepszy Facefinity czy Hyper Smooth

IP: 217.96.24.* 25.09.03, 12:41
Mam cerę mieszaną skłonną do wyprysków, jak sądziecie który z nich będzie
lepszy.
Obserwuj wątek
    • Gość: calineczka Re: Który podkład lepszy Facefinity czy Hyper Smo IP: *.ARMnet.Torun.org.PL 25.09.03, 14:46
      Moim zdaniem Facefinity. Dobrze kryje i matuje.
      • Gość: mise Re: Który podkład lepszy Facefinity czy Hyper Smo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 14:54
        A moim zdaniem Hyper Smooth-jak sama nazwa wskazuje twarz jest po nim po prostu
        gładka-przynajmniej na mojej niewidać ani jednej krostki(a normalnie widać je
        aż za dobrze)
        • Gość: plum1000 Re: Który podkład lepszy Facefinity czy Hyper Smo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 15:09
          facefinity.
    • Gość: Lenka Re: Który podkład lepszy Facefinity czy Hyper Smo IP: *.chello.pl 25.09.03, 15:30
      Tego pierwszego nie uzywalam, ale tego drugiego tak.I szczerze go
      odradzam.Kupilam go pod wplywem bardzo dobrych ocen na wizazu. Niestety sie
      zawiodlam.
      Rowniez mam cere mieszana, ale sporadycznie pojawia sie na niej jakis
      wyprysk.Fluid ten w ogole nie matuje,cera zaczyna sie po nim swiecic juz po
      1,5 godziny.Nie zauwazylam aby moja twarz byla jakos szczegolnie wygladzona
      czy ladnie wygladala.Wlasciwosci kryjacych to ona raczej nie ma.Cena tez jest
      wg mnie wygorowana, o niebo lepszy jest Air Wear Lorela.
      Zanim kupisz Hypersmooth to lepiej go wczesniej wyprobuj jesli masz taka
      mozliwosc.
    • Gość: Kasia Re: Który podkład lepszy Facefinity czy Hyper Smo IP: 217.96.24.* 25.09.03, 15:57
      Teraz to niewiem co zrobić, po tym jak napisałaś że hyper smooth nie kryje to
      chyba nie ma sensu go kupować, a z drugiej strony przeczytałam na wizazu ze po
      facefinity wyskakuja krostki i dlatego boje sie go kupić.
      • Gość: Lenka Re: Który podkład lepszy Facefinity czy Hyper Smo IP: *.chello.pl 25.09.03, 16:52
        Wiesz u mnie sie kompletnie nie sprawdzil,ale u ciebie moze byc inaczej.
        Radze przed kupnem wyprobowac bo wg mnie najtanszy to on nie jest.
        Podobno dobre wlasciwosci kryjace ma fluid Revlona Colorstay.Teraz na rynku
        pojawila sie troche ulepszona i nowsza jego wersja-Revlon Colorstay Natural
        Makeup-z pompka.Nie wiem czy podklad ten jest dobry, ale warto zobaczyc i
        przetestowac.
        • Gość: justy Re: Który podkład lepszy Facefinity czy Hyper Smo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 17:50
          Gość portalu: Lenka napisał(a):

>> Podobno dobre wlasciwosci kryjace ma fluid Revlona Colorstay.

podobno? :))
          colorstay (stary) bije na głowę pod względem krycia MF lasting performance i
          wszystkie podkłady L'Oreala
      • Gość: dalloway Re: Który podkład lepszy Facefinity czy Hyper Smo IP: *.chello.pl 25.09.03, 17:21
        dla mnie hypersmooth byl wybitnie beznadziejny - nie kryl NIC A NIC, buzia
        zaczyna się po nim świecić jak posamrowana olejem już po pół godzinie, a po
        dłuższej chwili warzy się na twarzy i zbiera w grudki. Chyba nigdy w życiu nie
        miałam aż tak złego fluidu.
        • Gość: Magda Re: Który podkład lepszy Facefinity czy Hyper Smo IP: 217.96.24.* 26.09.03, 13:02
          JA bym Ci polacała Lasing Performanc, kryje dośc dobrze i długo się trzyma
        • Gość: plum1000 Re: Który podkład lepszy Facefinity czy Hyper Smo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 13:05
          zgadzam sie z Toba Dallaway w 100% jesli chodzi o hypersmoth...
          • Gość: Kasia Re: Który podkład lepszy Facefinity czy Hyper Smo IP: 217.96.24.* 26.09.03, 13:20
            Dzięki za rady, miałam ochotę kupić hypresmooth, ale raczej nie chcę się
            świecić jak latarnia. Dlatego mam pytanie, który podkład będzie lepiej matował
            i krył facelinity czy lasting.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka