misiak153 08.07.08, 11:39 co sprawia że skóra po solarium jest taka gładka ? a zwłaszcza skóra na buzi, po solarium mam ją super gładziutką :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia506 Re: po solarium 08.07.08, 19:48 słońce i solarium sprawiają że skóra staje się gładsza, wągry, tłuszcze na twarzy są wypalone przez słońce Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: po solarium 08.07.08, 20:16 Taaa... A potem gruczoły łojowe pracują ze zdwojoną siłą w reakcji obronnej i zabawa zaczyna się od początku.... Odpowiedz Link Zgłoś
misia506 Re: po solarium 09.07.08, 16:42 ee tam, solarium wcale tak zle nie działa na skórę, o ile z umiarem jest używane, mojej koleżance to nawet dermatolog kazała chodzić raz w tygodniu i rezczywiście po trądziku prawie ani śladu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: po solarium 09.07.08, 17:37 misia506 napisała: > mojej koleżance to nawet dermatolog kazała chodzić raz w tygodniu i > rezczywiście po trądziku prawie ani śladu to nie dermatolog, a jakis niedouk. Poczekamy co bedzie, jak przestanie chodzic na solarium, pryszcze wyjda wielkie jak woły. Odpowiedz Link Zgłoś
misia506 Re: po solarium 09.07.08, 18:47 nie wiem jak jest przy skórze trądzikowej, ale mi tam nigdy nic się nie stało po solarium a po sylwestrze miałam przerwe 2 miesiące i wszystko Ok, ostatnio duzo osób krytykuje solar ale ja i pewnie inne kobietki lubimy mieć pięknie brązową opaloną skórę, oczywiście nie przesadzając, raz w tygodniu to tak akurat, nie jest to aż tak negatywne, odpowiednie nawilżenie skóry i jest Ok, kremy, maseczki itepe, wiadomo jak ktoś chodzi co dzień lub co 2 to przesada i skóra nawet wygląda brzydko. ale z umiarem jest Ok, rzaden balsam brązujący ani samoopalacz nie da Ci tego efektu. pozdrawiam wszystkie solarowiczki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś