akseinga 11.07.08, 21:53 Wycofali mój ulubiony krem tonujący nivea ( taki fluid z kremem ) i nie mogę znaleźć nic podobnego. Wiecie może czy jest coś podobnego innej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata.cha Re: Krem tonujący 12.07.08, 11:52 jak to wycofali???? to mój ulubiony kosmetyk, zwłaszcza w lecie niezastąpiony, kiedy nie chcę nakładać na buźkę ciężkiego podkładu:) ja używam go juz dobrych kilka lat,odkryłam go w Niemczech, a tu gdzie teraz jestem, znalazłam całkiem niedawno z napisem, że nowość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Krem tonujący 12.07.08, 11:57 od dwoch lat uzywam latem kremu firmy nuxe - dla mnie rewelacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
julitka33 Re: Krem tonujący 12.07.08, 15:39 ja uzywam Biodermy,krem tonujacy,taki krem z podkladem na lato idealny jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: Krem tonujący 12.07.08, 15:56 Mój ulubiony krem tonujący to ten od Laury Mercier, wersja oil free (kupiłam na strawberry, pod wpływem zachwytów na makeupalley). Jest faktycznie znakomity, bardzo lekki, delikatnie kryjący, świetna paleta odcieni. Odpowiedz Link Zgłoś
alba.alba to działa na zasadzie samoopalacza czy podkładu? 12.07.08, 22:01 Czy ten krem tonujący jest zmywalny? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena-2008 Re: to działa na zasadzie samoopalacza czy podkła 13.07.08, 13:57 To taki krem w polączeniu z podkładem. Zmywalny tak jak zwykły krem i podkład;) Jest lżejszy niż normalny podkład, no i to jest takie dwa w jednym-krem i lekki podkład. Odpowiedz Link Zgłoś
femme-fatale Re: Krem tonujący 13.07.08, 14:34 Ja już od dwóch lat nie widziałam nigdzie Nivei, a tak kochałam ten krem...ech Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Krem tonujący 13.07.08, 14:35 Nivea na w serii Young taki podkład z kremem. Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Re: Krem tonujący 14.07.08, 10:26 Kremu tonującego firmy Bioderma nie polecam. Kosztuje ponad 40 zł, a nie jest tego wart. Bardzo wysuszył mi skórę i wałkuje się okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga Re: Krem tonujący 14.07.08, 18:26 Dzięki wielkie za pomoc. Nie miałam netu i dopiero teraz odczytałam. Napewno wybiorę coś z Waszych propozycji bo newejka się kończy niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: Krem tonujący 15.07.08, 16:04 Wśród moich koleżanek króluje Bioderma. A Nivea ostatnio widziałam na bazarku niedaleko mojego osiedla :) Odpowiedz Link Zgłoś