Dodaj do ulubionych

Wczasy odchudzajaco-"regenerujace"

IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 09.01.02, 22:49
No wlasnie, chcialabym sie wybrac gdzies na pare dni, zeby zrzucic pare kilo i
troche o siebie zadbac. Najchetniej gdzies nad morzem(mam najblizej).Czy ktoras
z Was byla na takim "wypoczynku"? Jaki osrodek odnowy biologicznej warto
odwiedzic? Wiem,ze jest osrodek Erisa i osrodki Hulewicza,ale to chyba nie to
czego szukam-ich oferta nie jest zbyt atrakcyjna.
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Wczasy odchudzajaco- IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 17:58
      Hej. Ja jeżdżę na takie wakacje dwa razy w roku, za każdym razem na tydzień (bo
      na tyle mogę sobie pozwolić by później mieć jeszcze normalny urlop). Jest to
      najlepszy wypoczynek jaki sobie mogę wyobrazić. Wszystko robię tylko dla siebie
      i swojego ciałka. Bardzo dużo ośrodków ogłasza się gazecie Super Linia.
      Znajdziesz też ich wizytówki i cenniki w internecie. Trudno jest cokolwiek
      poradzić, bo nie wiem jakie masz wymagania. Z doświadczenia wiem, że lepsze są
      małe ośrodki, bo nie ma tłoku na zjęciach i nie ma problemu z umówieniem się na
      zabiegi dodatkowe. Ceny są bardzo różne. Program zazwyczaj jest tak ułożony że
      ma się zajęty prawie cały dzień. Atmosfera jest super - zawsze i chociażby ona
      powoduje że chętnie na wiosnę znów pojadę. Radzę Ci szukać ośrodka z basenem -
      to najfajniejsze zajęcia. Ja osobiście byłam w Jastrzębiej Górze, ale są
      ośrodki w Sopocie, Mielnie.Pa. Pozdrawiam. Anna
      • Gość: Apia Re: Wczasy odchudzajaco- IP: *.turboline.skynet.be 30.01.02, 19:22
        A czy moglabys mi konkretnie polecic jakis osrodek? Ciekawa jestem tez co mozna
        znalezc interesujacego w ofercie takich osrodkow. Ja myslalam o tym, zeby pod
        kontrola fachowcow zrzucic troche zbednych kilogramow, zadbac o cale "cialo" i
        troche sie zrelaksowac.
        • Gość: a Re: Wczasy odchudzajaco- IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 07:58
          Nie chciałabym polecać, bo nie wiem jakie masz wymagania. Duże są różnice,
          przede wszystkim w cenach, standardzie obiektu. Większość z nich to starsze
          budynki i o komforcie można tylko pomarzyć. U Hulewiczów nie byłam, ale
          słyszałam że jest tłoczno, szybko i nie ma czasu na relax.
          W listopadzie byłam w ośrodku Koral (mają swoją stronę www ) prowadzonym przez
          super małżeństwo - sportowców z zamiłowania. Jest to niewielki pensjonat z
          małym basenem do areobiku siłownią i salą gimnastyczną. Mają bardzo dobre, ale
          dietetyczne jedzenie i przede wszystkim zajęcia są super rozplanowane, a
          atmosfera taka jak w domu. Po dwóch dniach czułam się cudownie i na luzie. W
          cenie (są na www) są wszystkie ćwieczenia, marszobiegi, areobik, basen.
          Dodatkowo płaci się za zabiegi kosmetyczne. Jedyna wada tego obiektu to stare,
          nieprzytulne pokoje, nieszczelne okna i małe łazienki. Ale tak prawdę mówiąc do
          pokoju chodziłam tylko spać, bo cały dzień miałam zajęty.
          Naprawdę radzę ci poszukać w internecie pod hasłem wczasy odchudzające albo
          kupić Super Linię. Z tego co wiem, jest też fajny tego typu pensjonacik w
          Sopocie - bardziej nowoczesny, ale nie wiem jak tam z zajęciami. Uważam, że
          przy tego typu wczasach - to właśnie dobre zagospodarowanie dnia jest
          najważniejsze a nie wygląd ośrodka. W Koralu prowadzą też wakacje dla urody -
          to tzw. pobyt kosmetyczny.
          Natomiast co się tyczy chudnięcia. Nie oczekuje rewelacji. Jest to ok 1-2
          tygodniowo, zależy od tego czy się nie podjada i od tego jak reaguje nasz
          organizm. W listopadzie pierwszy raz na przykład, dowiedziałam się że ćwiczenia
          krótsze niż 45 min nic nie dają i to jeszcze przy odpowiednim tętnie. Okazało
          się że mój półgodzinny areobik w domu był do kitu. A ja się dziwiłam że w ogóle
          nie chudnę. Teraz już wiem dlaczego i ćwiczę te 15 dłużej.
          Pa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka