big.rabarbar8 22.07.08, 13:01 jak w naglowku watku-poszukuje informacji o hotelach ze spa w Pradze. Macie jakies doswiadczenia? Rady? Dziekuje za odpowiedzi:) rabarbar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thank_you Re: hotel spa w Pradze 22.07.08, 15:00 W Pradze polecam hotel Moevenpick - wysoki poziom, piękne pokoje, dużo atrakcji, rzut beretem od centrum. Hotel jest położony na wzgórzu, podzielony na dwie części - do drugiej dojeżdża się kolejką...górską:-) Fajna sprawa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
big.rabarbar8 Re: hotel spa w Pradze 22.07.08, 15:06 Baaaaaardzo dziekuje:)) zbieram adresy, zeby cos wybrac. rabarbar, gotowy do spa-cerku po Pradze:) Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: hotel spa w Pradze 22.07.08, 15:18 a znasz stronę booking.com ?:-) Polecam. Tam są opinie ludzi na temat danych hoteli:-) Ja jutro jadę nad polskie morze ...tylko jeszcze nie wiem gdzie i właśnie siedzę w necie w poszukiwaniu czegoś atrakcyjno - ekscytującego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
big.rabarbar8 Re: hotel spa w Pradze 22.07.08, 22:47 sprobuj hotel spa Velaves, we Wladyslawowie (maja wlasnie promocje). Bylam tam w zeszlym roku i suuuuper, klimatyczne, eleganckie miejsce z pieknym spa (taki klimat nieco dekoracyjnego zen). Baaaaaardzo polecam:) rabarbar Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: hotel spa w Pradze 23.07.08, 11:01 Byłam w Velaves na przełomie lipca/sierpnia tamtego roku i pobyt rzeczywiście mogę zaliczyć do przyjemnych:-) Teraz wróciłam z gór z hotelu SPA i zaraz wyruszam nad morze, ale jeszcze nie zdecydowałam się na hotel - pojadę albo do Sopotu do Sheratona albo do Gdyni - Hotel Nadwiślański ( podobno pięknie położony). Chcę trochę poimprezować, bo smażenie się na plaży jakoś mnie nie kręci;-) Dlatego wybrałam większe miejscowości:-) A Ty zwiedzaj Pragę i pozdrów ode mnie most Karola:-) Ech, uwielbiam to miasto:-) Wypoczywaj i wróć piękna:-) Odpowiedz Link Zgłoś