buhalkinka 24.07.08, 12:08 hej, na pewno znacie te firme, jakie macie opinie o produktach? macie cos ulubionego z tej firmy co polecacie? z gory dziekuje za opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiulek08 Re: kosmetyki Lavera 24.07.08, 23:57 Jak wrzucisz w "szukaj" lavera, lavery itp, to wyskoczy kilka watkow o tych produktach. Milego czytania :) Osobiscie nie pomoge, nie uzywam. Odpowiedz Link Zgłoś
frezja-finezja Re: kosmetyki Lavera 14.09.08, 15:48 Ja używam kremu do twarzy Lavery, najpierw był to krem do cery mieszanej, nagietkowy, teraz używam (już 3 opakowanie) kremu nawilżającego do wrażliwej cery. Osobiście jestem tymi kremami zachwycona, ponieważ dla mnie są idealne!!! Odkąd zaczęłam używać kremów do twarzy, NIGDY nie trafiłam na ten właściwy, zawsze miałam problemy z cerą, świeciła mi się twarz, miałam różne zaczerwienienia, swędzenie. Teraz wszystko znikło, skóra jest nawilżona, gładka, jestem wreszcie zadowolona, bo już zmęczyło mnie to szukanie idealnego kremu. Bardzo polecam kremy Lavery, ale trzeba się samemu przekonać jak to działa, każdy ma przecież inną cerę i to co odpowiada jednemu, niekoniecznie jest dobre dla drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: kosmetyki Lavera 15.09.08, 09:32 uzywam produktow lavery basis sensitiv: kremu do rak, nawilzajacego do twarzy, zelu pod prysznic, sztyftu do ust i szamponu. tylko szampon mi nie podszedl jakos ale poza tym wszystko inne bardzo dobre. calenduli nie probowalam dluzej ale mialam raz i tez polecam, pieknie pachnie:) moj maz uzywa zelu pod prysznic i dezodorantu i tez bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
klara810 Re: kosmetyki Lavera 15.09.08, 11:46 bardzo lubię tą firmę. Najbardziej mi odpowiada fluid miętowy i żel pod prysznic owoce leśne :) piękny zapach i jeszcze żel oczyszczający nagietek. Szampony mi nie pasują. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś