Gość: cam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 23:43 Chciałabym się dowiedzieć: 1) Czy działa (na spalanie tłuszczu) i jeśli tak po jakim czasie widac pierwsze efekty? 2) Jak ją parzyć i kiedy pić? Pozdrawiam Cam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babeczka Re: pu-erh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 08:02 podciagam temat,wlasnie niedawno kupilam sobie taka herbatke ale nie ekspresowa tylko normalna sypana i nie wiem ile lyzeczek na kubek ,jak czesto? powiedzcie czy działa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: pu-erh-odp. IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 03.10.03, 08:43 Jedna rzecz jest jasna i tej rzeczy jestem pewna na 100 % - NA SPALANIE TŁUSZCZU DZIAŁA TYLKO JEDNA RZECZ - RUCH. Reszta to wspomagacze, pur erh też pomaga nie przeczę, ale nic a nic nie spalicie jak będziecie siedzieć na tyłkach. . Tajemnicą sukcesu jest bowiem taki trening, który pozwala utrzymać stałe tętno 120-130 uderzeń na minutę, bo wtedy najłatwiej pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej. Wtedy ona sie spala. Samo picie herbaty nie da żadnych efektów. Dieta być może tak- jak bedzie się stosowalo ja długo ,ale po takiej diecie bez ruchu pozostanie obwisła skóra i brak jędrności w niej i w mięśniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cam Re: pu-erh-odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 11:00 w porządku ja te z się zgadzam że tłuszczyk sam nie spadnie (chociaz czytałam juz o wielu takich doniesieniach po pu-erh) ale nadal nie wiem jak się wspomagac czerwona herbatą. Może więc kto ś mi w tym pomoże? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrysia Re: pu-erh-odp. IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 11:27 ja piję od tygodnia, ale expresową, fusiastej nie jestem w stanie, chociaż taka ponoć lepiej działa, piję minimum 3 dziennie( ponoć tyle trzeba 3-5)i jest ok. wiem napewno, że mi bardzo poprawiła przemianę materii, a to chyba dobrze, nie? pozdrawiam. Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: pu-erh 03.10.03, 11:38 piję czerwona herbatę od grudnia 2002, troche ograniczyłam słodycze i 5-6 kg zgubiłam nie ćwicząc (brak czasu)Dodam ze piję ją 3-4 x dziennie nie słodzoną (czasem w połączeniu z zieloną lub miętową), nie piję herbaty zwykłej (czarmnej). Na pewno poprawia przemiane materii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ursi Re: pu-erh IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 13:32 Ja piję tę herbatę od 2 tygodni. Wcześniej jednak odchudzałam się i sporo ćwiczyłam. Teraz po zmianie nawyków żywieniowych waga utrzymuje się, mimo, że dieta nie jest już tak radykalna jak poprzednio. Traktuję tę herbatkę jako wspomagacz. Jak wspomniała jednak z forumowiczek u mnie także dzięki niej poprawiło się trawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cam Re: pu-erh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 21:19 ja ja pije od tygodnia tez czuje ze przemiana jest lepsza tylko nie wiem czy dobrze ja zaparzam - wrzatkiem, czy w temp. 75 stoipni? po drugie pic po czy w trakcie posilku? rozne zrodla roznie poidaja wiec dziewczynby ktorym to pomoglo niech napisza jka pily ta herbate i jak ja parzyly pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: pu-erh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 23:59 dolaczylam pu-erh do diety i cwiczen. rzeczywiscie _wspomaga_. najwiecej [przy takiej samej diecie] z tych 5 kg schudlam w czasie kiedy ja pilam. niestety u mnie powoduje wysyp paskudnych i bolacych pryszczy na suchej czesci twarzy [pewnie sie przesusza, bo pu-erh odwadnia]. Odpowiedz Link Zgłoś
mischelle Re: pu-erh 04.10.03, 10:09 Odwadnia? To moze dlatego dodatkowo mniej sie przy niej wazy? Przeciez nasze cialo w wiekszosci sklada sie wlasnie z wody i ona troche wazy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: pu-erh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 10:35 pierwszy dzien wazylam 1 kg mniej, nastepny znowu 1 kg, sadzac po porannej wizycie w toalecie ;) byla to wlasnie woda. az mi obwisla nieco skora glownie na posladkach. potem kilka dni nic, potem tak dziennie srednio 20 deko mniej. przez 2 intensywne tygodnie zeszlam z 56 do 50.5, po odstawieniu pu-erh waga skoczyla do 52.5, mimo dietowania i cwiczenia dalej przez nastepne 2 tygodnie zeszlam tylko o 1 kg. pilam ja kilka razy dziennie, po posilku i kiedy chcialo mi sie jesc. robilam dosyc mocna [3-4 lyzeczki na szklanke]. slodzilam lyzeczka miodu. no ale pamietaj ze zero [ruchu i diety] razy kazda liczba to zawsze zero [kg] :) Odpowiedz Link Zgłoś