Dodaj do ulubionych

dobry dentysta w Poznaniu

IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 06.10.03, 13:51
Dziewczyny szukam dobrego dentysty w Poznaniu! Dobry znaczy: nowoczesny
gabinet (przede wszystkim nowoczesne znieczulenia)i przyzwoite ceny. No i
żeby delikatny był ten dentysta i miły w obejsciu. Znacie takiego?
Obserwuj wątek
    • annamariaha Re: dobry dentysta w Poznaniu 07.10.03, 03:12
      Mela !
      Swietny dentysta (wedlug mnie) Pan Dariusz Kupczak na ulicy Grunwaldzkiej
      33c,telefon-865-81-09.
      Jest milym,spokojnym czlowiekiem i profesjonalnym dentysta.Polecam !!
      Co do cen,to nie wiem,jakie sa dla Ciebie przyzwoite,ale ja jakos nigdy sie nie
      zszokowalam,zawsze te ceny byly dla mnie ok.
      Pozdrawiam !
      AM
      • Gość: Iza Re: dobry dentysta w Poznaniu IP: *.visp.energis.pl 07.10.03, 13:27
        Ja również mogę polecić lekarza, który uratował mi ząb bardzo zepsuty przez
        dentystkę zakładową. Jest to Tomasz Fojut, prowadzi gabinet razem z ojcem,
        Aleksandrem, na ulicy Hetmańskiej 43/1, tel. 866-68-49. Delikatny, baaardzo
        dokładny, niedrogi. No i wartość dodana - przystojny:))) Ale na poważnie,
        warty zaufania i niedrogi więc gorąco polecam!
    • Gość: mela Re: dobry dentysta w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 07.10.03, 14:28
      dzięki dziewczyny! a jak tam u panów dentystów znieczulenia? próbowałyście? bo
      ja sie bólu boję jak diabli...
      • Gość: Iza Re: dobry dentysta w Poznaniu IP: *.visp.energis.pl 07.10.03, 19:58
        Ja bez znieczulenia nie pozwalam się dotykać. Nawet przy martwym zębie
        upierałam się na zastrzyk i na nic było tłumaczenie, że ten ząb nie ma prawa
        już boleć:)Całe szczęście pan Tomasz nie dał się terroryzować:))) Naprawdę
        super facet. Jego tata, pan Aleksander też jest świetny ale za pierwszym razem
        trafiłam do Tomasza i już przy nim zostanę.
        • Gość: mela Re: dobry dentysta w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 07.10.03, 22:32
          Wielkie dzięki Iza. Bardzo zachęcająco to brzmi...chyba się skuszę. Pozdr. i
          życzę bezbolesnych wizyt :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka