Gość: ala IP: 212.191.132.* 07.10.03, 08:44 Czy ktos z Was probował juz tego nowego peelingu?? Podobno efekty porównywalne z mikrodermabrazja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paula Re: Peeling Estee Lauder Idealist Micro-D IP: *.net-htp.de 09.10.03, 11:19 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Peeling Estee Lauder Idealist Micro-D IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 15:34 przereklamowany niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: Peeling Estee Lauder Idealist Micro-D IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 09.10.03, 15:46 A może powiesz coś więcej na ten temat ? No chyba, że go nie używałaś... Wydaje się, że jesteś specjalistką od wszystkiego - ale chyba tylko tobie fantastyczna justy. Brrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Peeling Estee Lauder Idealist Micro-D IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 09.10.03, 16:28 kilka dni temu pisalam o swoich wrazeniach , poszukaj, mikrodermabrazji to na pewno nie zastapi i nie nadaje sie dla delikatnych cer Odpowiedz Link Zgłoś
annaha1 Re: Peeling Estee Lauder Idealist Micro-D 09.10.03, 16:37 Hej ! Uzywam go od jakis 5 tygodni,jeden raz w tygodniu.Mam cere mieszana i czasem wyskakuja mi okropne niespodzianki. Po pierwszym uzyciu moja cera wygladala jakbym uzyla peelingu pierwszego lepszego,tzn. zadnej nowej roznicy nie zauwazylam,za drugim to samo,za trzecim juz jakos ta moja twarz wygladala inaczej. Wedlug mnie dosyc ciezko na poczatku sie ten peeling rozsmarowywuje a potem juz jest lepiej.Na poczatku czuje sie mocne cieplo na twarzy (co nie konca jest takie fajne jak ktos ma male ropne krostki),ktore po chwili znika i dalej peeling jest przyjemny w uzyciu.Ladnie pachnie.Mysle,ze ten peeling jest dobry dla cer bez wiekszych problemow.Nie wiem ile kosztuje w Polsce ,ja zaplacilam 45$ za 75ml. Pozdrawiam !! AM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Peeling Estee Lauder Idealist Micro-D IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 11:53 Jest ok, na razie uzyłam go raz. Uczucie ciepła szybko znika, a potem to jest juz zwykly peeling. Cera po nim nie jest podrażniona, jest gładka. Spektakularne efekty? Niestety nie u mnie, bo nie mam kłopotow z cerą, ale twarz jest naprawdę super gładka. Odpowiedz Link Zgłoś