Dodaj do ulubionych

Peeling Estee Lauder Idealist Micro-D

IP: 212.191.132.* 07.10.03, 08:44
Czy ktos z Was probował juz tego nowego peelingu?? Podobno efekty
porównywalne z mikrodermabrazja.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: Peeling Estee Lauder Idealist Micro-D IP: *.net-htp.de 09.10.03, 11:19
      ???
    • Gość: justy Re: Peeling Estee Lauder Idealist Micro-D IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 15:34
      przereklamowany niestety
      • Gość: Inga Re: Peeling Estee Lauder Idealist Micro-D IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 09.10.03, 15:46
        A może powiesz coś więcej na ten temat ? No chyba, że go nie używałaś...
        Wydaje się, że jesteś specjalistką od wszystkiego - ale chyba tylko tobie
        fantastyczna justy. Brrrrrrrr
    • Gość: ... Re: Peeling Estee Lauder Idealist Micro-D IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 09.10.03, 16:28
      kilka dni temu pisalam o swoich wrazeniach , poszukaj, mikrodermabrazji to na
      pewno nie zastapi i nie nadaje sie dla delikatnych cer
    • annaha1 Re: Peeling Estee Lauder Idealist Micro-D 09.10.03, 16:37
      Hej !
      Uzywam go od jakis 5 tygodni,jeden raz w tygodniu.Mam cere mieszana i czasem
      wyskakuja mi okropne niespodzianki.
      Po pierwszym uzyciu moja cera wygladala jakbym uzyla peelingu pierwszego
      lepszego,tzn. zadnej nowej roznicy nie zauwazylam,za drugim to samo,za trzecim
      juz jakos ta moja twarz wygladala inaczej.
      Wedlug mnie dosyc ciezko na poczatku sie ten peeling rozsmarowywuje a potem juz
      jest lepiej.Na poczatku czuje sie mocne cieplo na twarzy (co nie konca jest
      takie fajne jak ktos ma male ropne krostki),ktore po chwili znika i dalej
      peeling jest przyjemny w uzyciu.Ladnie pachnie.Mysle,ze ten peeling jest dobry
      dla cer bez wiekszych problemow.Nie wiem ile kosztuje w Polsce ,ja zaplacilam
      45$ za 75ml.
      Pozdrawiam !!
      AM
    • Gość: marta Re: Peeling Estee Lauder Idealist Micro-D IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 11:53
      Jest ok, na razie uzyłam go raz. Uczucie ciepła szybko znika, a potem to jest
      juz zwykly peeling. Cera po nim nie jest podrażniona, jest gładka.
      Spektakularne efekty? Niestety nie u mnie, bo nie mam kłopotow z cerą, ale
      twarz jest naprawdę super gładka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka