yasmine83 23.08.08, 11:46 witam dziewczyny!!!! Mam pytanie do was dziewczyny czy ktos z was uzywał lek o nazwie Mastodynon ?? i czy po tym leku wyskakiwały wam te syfy ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viesnia Re: Lek mastodynon... 23.08.08, 16:47 Czesc, Uzywalam. Zadnych ubocznych efektow nie bylo. Dlaczego uwazasz, ze Mastodynon spowodowal "syfy"? Nie wydaje mi sie, ze tak moze byc, to nie jest preparat hormonalny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: Lek mastodynon... 23.08.08, 17:12 www.leki-apteka.pl/go/_info/?id=764 "Niekiedy mogą wystąpić: nudności, dolegliwości żołądkowo-jelitowe, niewielkie zwiększenie się masy ciała, swędząca wysypka, trądzik i ból głowy." Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Lek mastodynon... 24.08.08, 14:41 Zażywałam. Żadnych syfów potem nie stwierdziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
yrlinead Re: Lek mastodynon... 27.08.08, 16:55 Ja tez zazywalam. Powodowal u mnie ogolne oslabienie i zmeczenie (spalam po 12-14 godzin dziennie), wiec go odstawilam. Ale na PMS pomogl. Odpowiedz Link Zgłoś
karo881 Re: Lek mastodynon... 27.08.08, 20:05 Ja wlasnie stosuje. Narazie zadnych skutkow ubocznych nie zauwazylam, ale biore dopiero od 3 dni. Dziewczyny a wiecie moze czy mozna go zazywac rownoczesnie z tabletkami anty? Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Lek mastodynon... 30.08.08, 17:47 Można. Ja brałam go właśnie dlatego,że antyki powodowały u mnie bolesne powiększenie piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
roisinn Re: Lek mastodynon... 23.10.08, 11:40 Już gdzies pisałam na temat tych tabletek, biore 3 miesiąc i żadnych efektów ubocznych nie mam i nie miałam:) Mnie bardzo pomaga, moj gin. przepisał mi na obrzeki piersi. Bolały mnie własciwie cały cykl wrrr... :/ gdzies po niecałym miesiący znaczne efekty!:) Poza tym, lepiej się wysypiam, jestem mniej nerwowa, a cera jakas taka ładniejsza... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sacz1 Re: Lek mastodynon... 23.10.08, 15:23 Tak, brałam mastodynon i castagnus i zadnych ubocznych skutków nie było. Cera bz Odpowiedz Link Zgłoś
justownway Re: Lek mastodynon... 26.10.08, 16:23 A u mnie właśnie pojawiły sie wielkie i bolesne syfy. Na głowie i niekiedy na twarzy , a na plecach takie w postaci drobnych krostek. I strasznie mi sie włosy przetłuszczają, musze myć codziennie ( jak nigdy!) No ale coś za coś:) Odpowiedz Link Zgłoś