magdilive 18.09.08, 15:19 zaczęłam intensywnie ćwiczyć, w celu zrzucenia kilku kg, co polecacie na ujędrnienie skóry, głównie ud, pośladków i brzuszka... czy macie takie sprawdzone kosmetyki zaufanych marek? dziekuje, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tirkuchenek Avon: korektor cellulitu TriLaser 18.09.08, 16:32 Bez wątpienia czeka mnie wysoce niepopularna wypowiedź, wiele forumowiczek bowiem nie cierpi Avonu, jednakowoż muszę wyjść przed szereg i śmiało rzec: po miesiącu stosowania TriLasera ujędrniło mi się ciało i wygładziła skóra, i żeby nie było: efekty te pierwszy dostrzegł mój Mąż, ponieważ ja nawet nie oczekiwałam najmniejszego rezultatu, więc w ogóle się nie przyglądałam, a tu takie jajko. P.S. Proszę mnie nie bić ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada88 Re: ujędrnienie ciała 18.09.08, 20:18 Pirwsza pierwszość w ujędrnianiu- zimny prysznic. Stary i niezawodny sposób. __________________________________________________________________ "When I think that I'm over you, I'm overpowered" Odpowiedz Link Zgłoś