aga-czarna22 Re: złota linia Pantene 19.10.03, 15:54 Nowy wynalazek firmy PANTENE okazal sie totalna klapa.!!!!Zaraz po reklamie "Zlotej ...."ja i kilka moich kolezanek ,zachecone przez producentow pobieglysmy do sklepu.Okazalo sie ze z 5 -trzem dziewczynom (w tym mnie) wzrosla ilosc wypadajacych wlosow.Moim zdaniem nawalili tam pelno srodkow chemicznych aby byl intensywniejszy zapach i td.od tamtej pory unikam produktow PANTINE ,myje wlosy szamponami z czarnej rzepy lub chmielu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: złota linia Pantene 19.10.03, 22:50 Witam, Złota Linia Pantene jest przeznaczona do intensywnej regeneracji włosów suchych i zniszczonych. Zawiera dużo składników odżywczych, zwłaszcza prowitaminy. Składa się z szamponu, odżywki oraz szamponu typu 2 w 1. Osobiście uważam, że jest warta wypróbowania. jeżeli nasze włosy wymagają regeneracji. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
chrysomela Re: złota linia Pantene 31.10.03, 16:26 Moim zdaniem jest to najlepsza linia szamponów jakich kiedykolwiek używałam. Nawet mój naturalnie rudy kolor włosów pięknie zintensywniał! Teraz chcę spróbować serii Zimowej Pantene! Odpowiedz Link Zgłoś