Dodaj do ulubionych

PUDER PIERRE RENE JAKIE OPINIE:)

16.10.03, 21:28
Obserwuj wątek
    • frutelka Re: PUDER PIERRE RENE JAKIE OPINIE:) 16.10.03, 21:29
      wczesniej miaalam LATHERIC nr7

dzieki za info:)
      • Gość: Anja Re: PUDER PIERRE RENE JAKIE OPINIE:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 08:35
        Mam sypki, jest bardzo dobry: tani, super wydajny, daje ładny efekt.
    • Gość: ktoś Re: PUDER PIERRE RENE JAKIE OPINIE:) IP: 212.160.156.* 17.10.03, 14:02
      a ten sypki to który, bo sa jakies dwa (exclusive?)

• Gość: nana76 Re: PUDER PIERRE RENE JAKIE OPINIE:) IP: *.aster.pl / 10.64.2.* 17.10.03, 15:13
        Ja uzywam sypkiego w perlowym pudelku- nie z serii excl. Mam odcien
        transparentny 03.Troche rozswietla,niezle sie trzyma,ladnie wyglada. Kosztowal
        19.30 :-)) Ale jak go wykoncze to kupie rozswietlajacy Vipery...
        • Gość: S R Do nana76 IP: *.widzew.net / *.widzew.net 17.10.03, 15:25
          A czy uzywałaś już wcześniej Vipery?(ile kosztuje), ten puder jest lepszy od
          Pierre Rene?Też chciałam sobie kupić teraz jakiś rozświetlający i nie
          wiem ,które są godne polecenia .Pozdrawiam:)
          • Gość: nana76 Re: R Do nana76 IP: *.aster.pl / 10.64.2.* 17.10.03, 15:31
            Niestety nie uzywalam,ale wiem,ze jest super.Kosztuje ok.21 zeta.Jesli zalezy
            ci na rozswietleniu,to na pewno Vipera bedzie lepsza.Pierre Rene bardzo
            leciutko rozswietla ( nawet sie nie nawywa "rozswietlajacy").Z tego co
            wiem,viper ma 3 pudry sypkie: matujacy,brazujacy i wlasnie rozswietlajacy w
            kremowym pudelku.Podobno wszystkie trzy sa godne polecenia.
            • Gość: S Re: R Do nana76 IP: *.widzew.net / *.widzew.net 17.10.03, 15:37
              Dzięki za odpowiedź, na pewno sprawdzę ten puder:))
            • Gość: Aga* Re: R Do nana76 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 15:41
              JA też mam ten w perłowym pudełku Pierre Rene, ale ostatnio moja mam zostawiła
              przypadkowo u mnie Viperę transparentny, spróbowałam i ... to jest to. Na pewno
              kupię Viperę, przy niej Pierre Rene jest przeciętny. Mam też friud
              roświetlający Vipery, super efekt, tak więc zastanawiam się nad tym pudrem
              rozświetlającym zamiast matującego :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka