nelly87 12.10.08, 11:38 Poszukuję kremu do cery mieszanej, z wysokimi (min. SPF15) filtrami. Może być z apteki. Czy coś takiego w ogole istnieje? Myślałam o Iwostinie intensywnie nawilżającym SPF20, ale jest tylko wersja do cery suchej :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczna.dziewczyna Re: Krem z filtrami 12.10.08, 11:55 Superdefence Clinique. Ma filtr, o który pytasz i jest w wersji do cery mieszanej. To idealny krem na sezon jesienno-zimowy. Droższy od aptecznych, ale baaardzo wydajny. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly87 Re: Krem z filtrami 12.10.08, 13:38 A ile kosztuje ten krem? Obawiam sie, ze jego zakup doprowadzilby do ruiny mojej studenckiej kieszeni ;) A cos tanszego? Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Krem z filtrami 12.10.08, 18:42 Choćby La Roche-Posay lub Vichy mają kremy z filtrami dla cery mieszanej, ale to też wydatek powyżej 50 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
nelly87 Re: Krem z filtrami 12.10.08, 22:43 A bylabys uprzejma polecic jakis konkretny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Krem z filtrami 13.10.08, 11:41 No nie za bardzo, bo nie używałam żadnego z nich - wiem tylko, że istnieją:). Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko02 Re: Krem z filtrami 13.10.08, 10:33 "wersja do cery suchej"? - nie spotkałam. Od lat używam tego kremu, mam cerę zdecydowanie mieszaną (bliżej jej nawet do tłustej)... to delikatny krem, dobry tez pod makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś