Gość: Ada IP: *.e-wroc.com 20.10.03, 17:11 Jestem przed 30- stką, mam cerę mieszaną i wrażliwą .Szukam dobrego kremu na dzień i na noc, może coć z apteki, np. LA ROCHE POSAY? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coralin Re: KREM NA DZIEŃ I NA NOC 20.10.03, 17:59 Jeśli masz wrażliwą cerę i tak musisz wypróbować wcześniej. Nawet te apteczne, bo np. niby dobry dla 30 Active C ma wit.C która potrafi uczulić. Na dzień krem z filtrami La Roche Posay. Może przetestuj Hydraphase? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: KREM NA DZIEŃ I NA NOC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.03, 21:28 dla cery wrazliwej z kosmetyków la roche najodpowiedniejszy byłby krem toleriane. ale: nie chroni przed słońcem (dlatego można go stosować na noc) i nie chroni przed przedwczesnym starzeniem (nie zawiera substancji aktywnych, więc nie drażni). poproś najpierw o próbkę na wszelki wypadek. na dzień nałóż na to krem z filtrem z spf przynajmniej 15. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: KREM NA DZIEŃ I NA NOC IP: *.soraya.com.pl 22.10.03, 10:32 może spróbuj kosmetyków z nowej serii matującej SOrayi. Moja mama i siostra, które są alergiczkami używają kosmetyków SOraya i nie mają problemów Odpowiedz Link Zgłoś