Dodaj do ulubionych

Gdzie w Katowicach mozna wykonać trwałą rzęs

IP: *.micro-comp.pl 22.10.03, 13:47
No właśnie jak w temacie gdzie w Katowicach mozna wykonać trwałą rzęs?
Dzwoniłam juz po paru salonach, ale robili wielkie oczy, bo pierwszy raz o
takim czymś słyszą ;)

Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź :)

Pozdrawiam NADI
Obserwuj wątek
    • Gość: Nadi Re: Gdzie w Katowicach mozna wykonać trwałą rzęs IP: *.micro-comp.pl 22.10.03, 13:56
      No nie musi być koniecznie w Katowicach, ale w ogóle w woj Śląskim

• jkobuu Re: Gdzie w Katowicach mozna wykonać trwałą rzęs 22.10.03, 14:04
        To dziwne,że nie słyszeli,bo ja o takim zabiegu słyszalam juz z 10 lat
        temu...więc myslałam,że nie jest to jakis luksus. Ale u nas o wielu rzeczach
        nie słyszeli ;))
        A pytałas w Centrum Urody na Warszawskiej?
        • Gość: alka Re: Gdzie w Katowicach mozna wykonać trwałą rzęs IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 16:37
          Co to takiego ta trwala rzes?
          • franula Re: Gdzie w Katowicach mozna wykonać trwałą rzęs 22.10.03, 20:37
            Ja tez jestem ciekawa - co to jest?
            • Gość: Nadi Re: Gdzie w Katowicach mozna wykonać trwałą rzęs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.03, 22:00
              Hmm, na Warszawskiej chyba nie pytałam, dzięki za odp. :)

A trwała rzęs- kosmetyczka podkręca rzęsy na specjalnym płynie i wałkach, super
              sprawa jeśli ma sie długie, cięzkie i przez to opadające rzęsy- ja takie na
              moje nieszczęście posiadam, a żadna zalotka do rzęs nie jest wstanie ich
              podkręcić ;)
              • jkobuu Re: Gdzie w Katowicach mozna wykonać trwałą rzęs 23.10.03, 07:11
                Jest to duże centrum , które podobno swiadczy kompleksowe usługi kosmetyczne.
                Ciekawe czy tam bedą w stanie zrobic tę trwałą.
    • jkobuu Wizażysta 23.10.03, 09:21
      Nadi mam pytanie do Ciebie. Czy znasz może jakąs wizażystkę w Katowicach? Ile
      kosztuje taka impreza,słyszałam że ok 100 zł.
      • Gość: Nadi Re: Wizażysta IP: *.pl / *.micro-comp.pl 24.10.03, 10:29
        Podobno w Clarinisie na Anrzeja robią świetny makijaż, tak przynajmniej
        słyszałam, ale też nieźle się cenią proponuję wejśc na ich stronę www.
        Odnosnie Centrum Urody na Warszwskiej to niestety nie wykonują trwałej rzęś :(
        HA, ale w końcu po ciężkich bojach z telefonem (aż boje się rachunku) ;)
        znalazłam na ul. Mikołowskiej 47 Studio Burda czy jakoś tak i nie jest tak
        drogo, bo tylko 45 zł za trwałą rzęs :)
        Ciekawe tylko czy cena idzie parą z efektem i jakością wykonania.
        • Gość: sonique Re: Wizażysta IP: 195.205.76.* 24.10.03, 17:51
          Tez poszukuje wizazystki w Katowicach, konkretnie chodzi mi o makijaz slubny.
          Pytalam dzisiaj w Sephorze i pani ze stoiska powiedziala mi, zebym zglosila sie
          w przyszlym tygodniu, bo dwie dziewczyny od nich robia makijaze na kosmetykach
          selektywnych.
          Tylko tyle wiem, ale chetnie dowiedzialabym sie czegos wiecej. Moze ktos
          poradzi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka