Dodaj do ulubionych

kremy LA MER

04.11.08, 16:19
Stosowal ktos moze ich krem pod oczy?
Obserwuj wątek
    • karin.1 Re: kremy LA MER 14.11.08, 15:32
      No właśnie, sama jestem ciekawa, czy to takie cudo, jak słyszałam. I czy warte swojej ceny...?
      • hotally Re: kremy LA MER 14.11.08, 17:36
        no właśnie... Moje pytanie wynika z tego, że miałam "przygodę z kremem tej
        firmy". Generalnie mam cerę ładną, normalną, bez syfów, niealergiczną- słowem-
        ładną.
        I... będąc ostatnio na lotnisku było stoisko tej firmy. A ponieważ nie kupuję
        nigdy kota w worku, jeśli chodzi o takie ceny, postanowiłam "przetestować" krem
        od razu. Wklepałam trochę pod oczy i poszłam. Po jakiś 40 minutach, siedząc juz
        w samolocie spojrzałam w lusterko, bo strasznie zaczely Mnie piec oczy. Byly
        napuchnięte i czerwone. Pierwszy raz w życiu wystąpiła u Mnie reakcja alergiczna
        od jakiegos kosmetyku. Nie wiem- czy jestem na niego uczulona, czy fakt, ze
        skora nie zostala oczyszczona przed nalozeniem próbki... dlatego jestem ciekawa
        czy ktoś też miał podobne przygody z tą firmą.
        • littlefrog Re: kremy LA MER 14.11.08, 18:57
          mogło to też być spowodowane mieszaniną bakterii z brudnych palców
          wielonarodowego tłumu który dotykał tego kremu ;) lepsze jednak są próbki z
          małych saszetek, szczególnie jeśli chodzi o twarz. choć oczywiście reakcja
          alergiczna też mogła wystąpić, przecież uczulonym można być właściwie na wszystko.
          • hotally Re: kremy LA MER 14.11.08, 19:29
            No własnie... więc chyba wybiorę się do douglasa po próbke
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka