hotally 04.11.08, 16:19 Stosowal ktos moze ich krem pod oczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karin.1 Re: kremy LA MER 14.11.08, 15:32 No właśnie, sama jestem ciekawa, czy to takie cudo, jak słyszałam. I czy warte swojej ceny...? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: kremy LA MER 14.11.08, 17:36 no właśnie... Moje pytanie wynika z tego, że miałam "przygodę z kremem tej firmy". Generalnie mam cerę ładną, normalną, bez syfów, niealergiczną- słowem- ładną. I... będąc ostatnio na lotnisku było stoisko tej firmy. A ponieważ nie kupuję nigdy kota w worku, jeśli chodzi o takie ceny, postanowiłam "przetestować" krem od razu. Wklepałam trochę pod oczy i poszłam. Po jakiś 40 minutach, siedząc juz w samolocie spojrzałam w lusterko, bo strasznie zaczely Mnie piec oczy. Byly napuchnięte i czerwone. Pierwszy raz w życiu wystąpiła u Mnie reakcja alergiczna od jakiegos kosmetyku. Nie wiem- czy jestem na niego uczulona, czy fakt, ze skora nie zostala oczyszczona przed nalozeniem próbki... dlatego jestem ciekawa czy ktoś też miał podobne przygody z tą firmą. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: kremy LA MER 14.11.08, 18:57 mogło to też być spowodowane mieszaniną bakterii z brudnych palców wielonarodowego tłumu który dotykał tego kremu ;) lepsze jednak są próbki z małych saszetek, szczególnie jeśli chodzi o twarz. choć oczywiście reakcja alergiczna też mogła wystąpić, przecież uczulonym można być właściwie na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: kremy LA MER 14.11.08, 19:29 No własnie... więc chyba wybiorę się do douglasa po próbke Odpowiedz Link Zgłoś