Gość: K IP: *.biaman.pl 25.10.03, 12:13 Czy moze koras z Was wie, gdzie mozna kupic pordukty Vipery w Bialymstoku??? Z gory dziekuje za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S Re: Vipera - pudry IP: *.widzew.net / *.widzew.net 25.10.03, 12:54 Wejdź na str. www.vipera.com.pl , pod hasłem "kontakt" znajdziesz mapkę Polski, najedź na odpowiedni region i będą tam adresy z telefonami. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Vipera - pudry IP: *.biaman.pl 25.10.03, 13:18 Dzieki, ale to chyba dystrybutor, a nie sklep. Sprawdze w poniedzialek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Vipera - pudry IP: *.widzew.net / *.widzew.net 25.10.03, 13:21 Faktycznie masz rację, to dystrybutor, ale może pod nr. telefonu można się cos na pewno dowiedzieć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K> Re: Vipera - pudry IP: *.biaman.pl 25.10.03, 13:23 Zgadzam sie. Pewnie wiedza co i komu dostarczaja :o))) Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Vipera - pudry IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 25.10.03, 15:48 Ja zadzwoniłam tam i dowiedziałam się gdzie kosmetyki Vipery można kupić w Warszawie. Pojechałam i kupiłam - puder matujący, puder odbijający światło, błyszczyk tęczowy blask i róż. Ze wszystkiego jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martunia19 Re: Vipera - pudry IP: *.asternet.pl / 10.0.0.* 25.10.03, 15:56 Dziewczyny a czym różni się puder odbijający światło od tego rozświetlającego?? Poza tym, że jeden jest sypki, a drugi w kamieniu. Ja właśnie zastanawiam się nad kupnem tego w kamieniu-rozświetlającego, ale nie rozumiem też, na czym polega różnica pomiędzy nimi i który byłby lepszy na dzień?? Dodam, że mam cerę mieszaną z wypryskami tu i ówdzie, do tego... blizny po trądziku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Vipera - pudry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 09:03 Ja też mam cerę mieszaną i zakupiłam puder w kamieniu rozświetlający. On jest transparenty i zawiera takie maleńkie drobinki różowo-fioletowe. Na twarzy ich nie widać, cera po nalożeniu tego purdu jest ładnie rozswietlona, taka zdrowsza. Puder niweluje zmęczenie (widać to od razu) oraz także nieżle matuje. Do cery bardzo tłustej nie polecam - ewentualnie na policzki i okolice oczu. Moja mama ma natomiast ten sypki rozświetlający- on jest prawie biały a dobinki ma bardzo delikatne jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Vipera - pudry IP: *.chello.pl 27.10.03, 09:28 A czy możesz zdradzić gdzie w Warszawie dokonałaś tych zakupów? Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Vipera - pudry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 10:11 Niestety nie jestem z Warszawy a puder miałam zamówiony w sklpie firmowym w Katowicach, bo nie mogłam go nigdzie znaleźć w sklepach. Na stronie Vipera są adresy, zadzwoń lub napisz maila z zapytaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Vipera - pudry IP: *.farm.amwaw.edu.pl 27.10.03, 10:23 Pudry Vipery można kupić w drogerii w przejściu podziemnym pomiędzy Mark&Spancer a dworcem centralnym. Kupiłam tam sypki puder rozświetlający, ale jestem średnio zadowolona. Ma konsystencję i kolor mąki, rozświetlenia nie zauważyłam, ale pochłania sebum, więc go używam. Może w kamieniu jest lepszy. Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Vipera - pudry IP: 167.83.9.* 27.10.03, 10:28 Sklep z kosmetykami Vipery jest w podziemiach Dworca Centralnego w Galerii Zachodniej. Stojąc w ten sposób, że Mc'Donaldsa i Remę mamy po prawej stronie, należy kierować się po skosie na wprost i na prawo. Sklepik jest po prawej stronie przy końcu galerii. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Vipera - pudry IP: 167.83.9.* 27.10.03, 10:24 Gość portalu: Gosia napisał(a): > A czy możesz zdradzić gdzie w Warszawie dokonałaś tych zakupów? > Gosia Sklep z kosmetykami Vipery jest w podziemiach pod Dworcem Centralnym, w Galerii Zachodniej. Miałam trochę kłopotu aby tam trafić. Stojąc w podziemiach pod rondem, przodem w kierunku zachodnim (czyli np. ronda Zawiszy) mamy po prawej stronie Remę i Mc'Donaldsa. Należy kierować się po skosie do przodu i na prawo. Będzie tabliczka "Galeria Zachodnia". Sklepik jest po prawej stonie, przy końcu. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Vipera - pudry IP: *.biaman.pl 27.10.03, 11:18 Juz wiem gdzie mozna je kupic w Bialymstoku. Jezeli ktos potrzebuje tez tych informacji to sluze pomoca. Odpowiedz Link Zgłoś