Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 22:00 Oprocz aleperfumy, pedet i allegro?? Znacie jakies adresy?! Raczej polskie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika_roza Re: Gdzie kupic perfumy na necie? 29.10.03, 10:09 sprobuj na esentia.pl krakow pozdrawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Gdzie kupic perfumy na necie? IP: *.chello.pl 29.10.03, 10:54 Dzieki za adres, niestety nie ma tam perfum, ktore poszukuje. Moze ktos zna jeszcze jakis adresik, godny polecenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza Re: Gdzie kupic perfumy na necie? 29.10.03, 10:56 a tak z ciekawosci? czego poszukujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Poszukuje IP: *.chello.pl 29.10.03, 11:26 30 ml Theorema Leggero Fendi Na aleperfumy jest ytylko 50 wzwyz, a na pedecie w ogle nie ma. Zalezy mi na skleoie internetowym. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Poszukuje 29.10.03, 16:46 Gość portalu: ania napisał(a): > 30 ml Theorema Leggero Fendi > Na aleperfumy jest ytylko 50 wzwyz, a na pedecie w ogle nie ma. Zalezy mi na > skleoie internetowym. www.lumiere.pl/index.php?action=search&man_id=44&cat_id=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fa Re: Gdzie kupic perfumy na necie?- do Coralin IP: 62.148.95.* 30.10.03, 10:10 Coralin, Kupowałaś u nich ? Jakie masz doświadczenia ? Ceny mają sklepowe plus przesyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Gdzie kupic perfumy na necie?- do Coralin 30.10.03, 11:18 Gość portalu: Fa napisał(a): > Coralin, > Kupowałaś u nich ? Jakie masz doświadczenia ? Ceny mają sklepowe plus przesyłka Nie kupowałam u nich, ceny są takie jak w perfumeriach więc nie mam powodu, gdyż oferują to co łatwo dla mnie dostępne (chociaż jeśli kogoś stać i chce skompletować całą linię zapachową to pewnie u nich bo mają całe linie zapachowe). Ciekawą ofertę ma za to www.aleperfumy.pl. Są tam unikalne, niedostępne w Polsce zapachy (np. Quelqes Fleurs Houbigant) . A kupowałam jedynie w pedecie, ale teraz już nie. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Kupilam w Lumiere IP: *.chello.pl 17.11.03, 13:17 Wlasnie te perfumy, jtorych poszukiwalam. Dodali jeszcze miniaturke innego zapachu. Ogolnie jestem zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Kupilam w Lumiere IP: *.ds.uj.edu.pl / *.ds.uj.edu.pl 17.11.03, 13:33 Hej, a jakie macie doświadczenia z pedetem? Warto? Ceny dużo niższe, ale czy to oryginały??? Odpowiedz Link Zgłoś