Dodaj do ulubionych

dr Marcin Sierociński opinie

24.11.08, 21:57
Witam! Interesują mnie wasze opinie na temat Dr Sierocińskiego. Czy któraś z
was miała robioną przez niego operację? Bardzo proszę o pomoc ponieważ w
krótkim czasie muszę zdecydować się na lekarza i biorę go pod uwagę... a może
możecie polecić kogoś innego?
Obserwuj wątek
    • gweeny Re: dr Marcin Sierociński opinie 24.11.08, 22:25
      no ale co to za lekarz? skąd? jakiej specjalizacji?
      • rozrabiara88 Re: dr Marcin Sierociński opinie 25.11.08, 16:03
        chirurg plastyczny
        • nomya Re: dr Marcin Sierociński opinie 25.11.08, 16:51
          wejdź na forum beautywpolsce.com -tam znajdziesz rzeczowe i rzetelne info o
          chirurgach tej specjalizacji
    • rokinh1 Re: dr Marcin Sierociński opinie 18.12.15, 11:25
      Stanowczo odradzam. Jakiś czas temu dr Sierociński operował moją przegrodę nosową. Zabieg został wykonany karygodnie i poskutkował on poważnymi problemami z zatokami oraz dwoma kolejnymi operacjami (poprawianie przegrody oraz endoskopowa chirurgia zatok). Trzech niezależnych od siebie laryngologów negatywnie oceniło pracę dr Sierocińskiego, a słowo "kryminał" jest tylko jednym z nielicznych które padały.

Jako ciekawostkę podam fakt, że dr Sierociński nawet nie pofatygował się aby spotkać się ze mną po operacji. Tampony i opatrunki usuwała z nosa pracownica administracji gabinetu (Pani Elwira).

Nie neguję umiejętności dr Sierocińskiego, lecz wszystkim jego przyszłym pacjentom z problemami związanymi z przegrodą nosową poddaję moją opinię pod rozwagę. I proszę pamiętać, iż dr Sierociński jest *chirurgiem plastycznym* a nie *laryngologiem*.

Sprawa miałaby swój finał w sądzie gdybyśmy żyli w kraju gdzie odszkodowania przewyższają koszty postępowania sądowego.
    • lucjan-katowice Re: dr Marcin Sierociński opinie 29.02.16, 11:22
      bardzo dobry chirurg plastyczny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka