Dodaj do ulubionych

MELA D i co?

29.10.03, 08:18
Mam pytanie do dziewczyn, które uzywały bądź używają MELAD, kremy La Roche-
Posay na przebarwienia.Macie jakies efekty? U mnie na razie nic, a uzywam od
września.
Obserwuj wątek
    • Gość: S Re: MELA D i co? IP: *.widzew.net / *.widzew.net 29.10.03, 11:02
      Witam! Własnie teraz uzywam Mela-D.Pierwszy raz użyłam tego kremu na wiosnę
      (miałam 3 próbki z apteki)i po nich w niektórych miejscach przebarwienia
      słoneczne mi troszeczke zbladły i nic wiecej.Później nie smarowałam(za duże
      słonce)i zaczęłam miesiąc temu.Są coraz bardziej jasniejsze, w niektórych
      miejscach ich prawie nie widać.Ja chciałam coś silniejszego ale niestety nie
      mogę bo mam przebarwienia pod oczami(zabiegi w gabinecie tez u mnie nie
      wchodzą w rachubę).Dermatolog uprzedzał mnie, że jest to indywidualna sprawa i
      jedni potrzebują dużo czasu a u innych schodzą np. po miesiącu.Smaruj jeszcze,
      moze u Ciebie potrzeba więcej czasu(choć wiem ,że każdy chce się tego pozbyć
      jak najszybciej, ja też się wkurzałam juz po 2 tyg.jak nie widziałam
      efektów:).A nawet trochę Ci przebarwienia nie zbladły? Pozdrawiam :))
      • luloo1 Re: MELA D i co? 29.10.03, 11:12
        dziękuję bardzo za wymiane opinii. ja mam jedno przebarwienie kolo ucha na
        policzku. na razie nic nie zbladło.Na dodatek mam taka podkówkę ciemną wokól
        ust, nasila się w słoencznym okresie. Nie smaruje kremem całej buzi, tylko te
        rejony z przebarwieniem. A ty? Buziak
        • Gość: S Re: MELA D i co? IP: *.widzew.net / *.widzew.net 29.10.03, 11:41
          Ja smaruję tylko te przebarwienia(właściwie "aż" a nie tylko:), ja je mam pod
          oczami tak jak są tzw. podkówki i mam właśnie takie "śliczne" kolorowe, duże
          podkowy.Bez makijażu,wygladało to super, całe szczęście , że w końcu pomału
          się ich pozbywam:) Pozdrowionka
          • luloo1 Re: MELA D i co? 30.10.03, 07:11
            Jesli do wiosny nie zejdzie ja pomyślę o kwasach, bo juz nie mam cierpliwości.
            Latem zmiany nasilają się, choć używam bardzo wysokich filtrów.
            • Gość: S. Re: MELA D i co? IP: *.widzew.net / *.widzew.net 30.10.03, 11:09
              Ja też już mam ich dosyć ale niestety nie mogę użyć silniejszych kremów , a
              latem smaruję twarz blokerami(SPF 60, 100) :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka