Dodaj do ulubionych

ceny w Esentii

31.10.03, 11:26
chcialam dzisiaj zrobic zakupy na Esentii i odnioslam niemile wrazenie, ze
zmienila sie ich polityka cenowa. Roznice cen w stosunku do najblizszej
drogerii, ktora wcale nie jest najtansza to ok 50-80 gr (mowie o cenach
kremow z serii Re- lipid Dax Cosmetics), a juz zupelnie powalila mnie cena
chusteczek Pampers 11 zl (przecietnie w wiekszym sklepie kosztuja 9 - 9,60).
Ostatnio robilam tam zakupy jakies 6 msc temu i teraz bardzo sie zdziwilam.
Ponadto, przy wielu produktach zniknela "przekreslona" cena, ktora jest
srednia rynkowa - punkt odniesienia, ile zyskujesz na zakupie i widnieje
tylko cena esentii.Co o tym sadzicie i czy macie podobne spostrzezenia?
Obserwuj wątek
    • marghot Re: ceny w Esentii 31.10.03, 11:29
      Mi bardzo nie spodobała się konieczność dokonywania zakupów za co najmniej
      40zł. Jak do tej pory zamawiałam 3 razy, 2 razy byłam b.zadowolona (szybciutka
      przesyłka), a raz nie bardzo ponieważ kompletowanie zamówienia straszliwie się
      przeciągnęło.
    • Gość: dixi Re: ceny w Esentii IP: *.net / *.myszkow.info 31.10.03, 11:47
      ale niektóre rzeczy są sporo tańsze niż w sklepach, ja kupiłam kremy z serii
      Model Bioenergia Daxa w sklepie, i np. krem pod oczy kosztował 36 zł, a w
      esentii widzę za 31 z groszami; no ale różnice w drugą stronę też zauważyłam;
      pzdr!
      • Gość: dixi do leeloo - Re-lipid IP: *.net / *.myszkow.info 31.10.03, 11:51
        Leeloo, a propos serii Re-lipid Daxa: jest tam aktywator pod krem, dla mnie
        świetny, zarówno w esentii jak i sklepach normalnych cena 22 -24 zł i za tyle
        kupiłam pierwsze opakowanie; a parę dni temu w rossmanie widzę to za 13 z
        groszami:) data ważności koniec 2004, żadnego znaczka że promocja, pozostałe
        rzeczy z tej serii w cenach normalnych - więc nie wiem dlaczego taka cena:)
        może im się pomyliło z mleczkiem do demakijazu... ale kupiłam oczywiście;)
        jak chcesz to sprawdz w rossmanie u siebie, ja kupiłam w Częstochowie, ciekawa
        jestem czy wszędzie tak mają; pzdr!
        • Gość: leeloo2002 Re: do leeloo - Re-lipid IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 10:14
          tak, takie cuda sie zdarzaja - ja kupilam peeling exfotonic L'oreala za 31,20 a
          normalnie kosztuje powyzwej 45. dzieki za info :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka