helga22 08.01.09, 14:39 szukam jakiegoś dobrego i trwalego pilniczka do paznokci, nie papierowego ani szklanego, szklany mialam mialam ale bardzo szybko mi się stępił mam cienkie i rozdwajające się paznokcie, co mi poradzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna182-0 Re: pilnik 08.01.09, 15:27 na rozdwajające się paznokcie zdecydowanie polecam kurację na ich wzmocnienie. Ja taką sobie zafundowała w lipcu 2008r.po czy powtórzyłam ją po 2 miesiącach i jak do tej pory mam bardzo twarde paznokcie, nie rozdwajają się i są dość długie jak na naturalne. Ja zastosowałam odżywkę z Oriflame koszt ok 20 zł. Wygląda to ja lakier do paznokci, a jest to gęsty olejek do paznokci koloru zielonego. Nakładasz na paznokcie czekasz ok 15 minut aż się wchłonie i tak przez 5-7 dni, po miesiącu lub dwóch powtarzasz czynność. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: pilnik 08.01.09, 15:44 Czy autorka wątku pytała o kurację czy o pilnik? Odpowiedz Link Zgłoś
kolciag Re: pilnik 08.01.09, 15:55 ja mam pilnik szklany już ze 3 lata, ale dałam za niego 60 zł, jestem zadowolona, ładnie wygładza mineralny, za który zapłaciłam 45 zł strasznie brzydko piłuje pazurki, zawiodłam się i raczej nie polecam, haczy i rozdwaja !! :( Odpowiedz Link Zgłoś