Dodaj do ulubionych

krem Biodermine

07.11.03, 15:22
któraś z was pisała na tym forum o kremie Biodermine(Bioderme?),który pomaga
oczyścić pory skórne. czy można go kupić w aptece czy w drogeriach? ile
kosztuje? jakie macie uwagi na temat jego działania?
pozdr

mag
Obserwuj wątek
    • Gość: eressea Re: krem Biodermine IP: *.gorzow.mm.pl 07.11.03, 15:43
      Do kupienia w aptece za ok.15-19 zł. Raczej nie spodziewaj się zbytniego
      oczyszczenia porów. Za to ogólnie krem dobrze wpływa na cerę tłustą, zmniejsza
      ilosc wyprysków, matuje.
      • Gość: J. Re: krem Biodermine IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.03, 15:55
        a ja bym powiedziala inaczej, ze oczyszcza pory

i nawet zapobiega powstawaniu nowych czarnych kropeczek

ja koncze 2-a tubke i jestem zadowolona, wspomagam oczyszczanie glinka zielona
        ARGILETZ - apteki lub sklepy zielarskie

trzeba byc tylko regularnym i cierpliwym w tym co sie robi :)))))))))
        • mag26nov Re: krem Biodermine 07.11.03, 15:57
          dzieki za odp:)))
          poradzcie mi prosze- czy glinke argiletz lepiej kupic sproszkowana czy gotową
          maseczkę?
          • Gość: Asia Re: krem Biodermine IP: 217.96.109.* 07.11.03, 16:19
            Tylko gotową, wierz mi!
            • Gość: isa Re: krem Biodermine IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 07.11.03, 16:23
              Popieram gotową maseczkę, bo ta sproszkowana z dodatkiem zwykłej wody jest
              mniej skuteczna. I za bardzo wysusza :/
              Jaka jest nazwa tego kremu Biodermine?
              • Gość: maja Re: krem Biodermine IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 07.11.03, 18:24
                Biodermine to jest wlasnie nazwa kremu.
                • Gość: katka Re: krem Biodermine IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.03, 18:53
                  Używam kremu "Biodermine" od ok. tygodnia i wcale zachwycona nie jestem. Jeżeli
                  oczyszczanie ma polegać na tym, że "wszystko" wychodzi na wierzch, to zapewne
                  jest skuteczny. Moja cera bardzo się pogorszyła. Poprzednio używałam kremu "EFF
                  alpha" z niezłym skutkiem, jednak wycofano go ze sprzedaży i znów skazana
                  jestem na eksperymenty.
                  Jeśli "Biodermine" nie ma amurat w sprzedaży, można go zamówić w aptece i
                  sprowadzą go z hurtowni.
                  • Gość: J. Re: krem Biodermine IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.03, 20:23
                    tydzien to za malo aby stwierdzic czy krem jest dobry czy nie

widocznie twoja skora nie toleruje BIODERMINE, albo po prostu jest za wczesnie
                    na stwierdzenie rezultatow
            • Gość: J. Re: krem Biodermine IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.03, 20:20
              dla mnie nie ma roznicy, ja wole raczej w proszku bo jest dokladnie odmierzona
              ilosc proszku, wystarczy dodac ok 2 lyzek wody (najlepiej mineralnej),wymieszac
              i nalozyc na cala twarz

w tubce do nakladania punktowego (wygoda)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka