mag26nov 07.11.03, 15:22 któraś z was pisała na tym forum o kremie Biodermine(Bioderme?),który pomaga oczyścić pory skórne. czy można go kupić w aptece czy w drogeriach? ile kosztuje? jakie macie uwagi na temat jego działania? pozdr mag Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eressea Re: krem Biodermine IP: *.gorzow.mm.pl 07.11.03, 15:43 Do kupienia w aptece za ok.15-19 zł. Raczej nie spodziewaj się zbytniego oczyszczenia porów. Za to ogólnie krem dobrze wpływa na cerę tłustą, zmniejsza ilosc wyprysków, matuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: krem Biodermine IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.03, 15:55 a ja bym powiedziala inaczej, ze oczyszcza pory i nawet zapobiega powstawaniu nowych czarnych kropeczek ja koncze 2-a tubke i jestem zadowolona, wspomagam oczyszczanie glinka zielona ARGILETZ - apteki lub sklepy zielarskie trzeba byc tylko regularnym i cierpliwym w tym co sie robi :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: krem Biodermine 07.11.03, 15:57 dzieki za odp:))) poradzcie mi prosze- czy glinke argiletz lepiej kupic sproszkowana czy gotową maseczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: krem Biodermine IP: 217.96.109.* 07.11.03, 16:19 Tylko gotową, wierz mi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: krem Biodermine IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 07.11.03, 16:23 Popieram gotową maseczkę, bo ta sproszkowana z dodatkiem zwykłej wody jest mniej skuteczna. I za bardzo wysusza :/ Jaka jest nazwa tego kremu Biodermine? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: krem Biodermine IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 07.11.03, 18:24 Biodermine to jest wlasnie nazwa kremu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: krem Biodermine IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.03, 18:53 Używam kremu "Biodermine" od ok. tygodnia i wcale zachwycona nie jestem. Jeżeli oczyszczanie ma polegać na tym, że "wszystko" wychodzi na wierzch, to zapewne jest skuteczny. Moja cera bardzo się pogorszyła. Poprzednio używałam kremu "EFF alpha" z niezłym skutkiem, jednak wycofano go ze sprzedaży i znów skazana jestem na eksperymenty. Jeśli "Biodermine" nie ma amurat w sprzedaży, można go zamówić w aptece i sprowadzą go z hurtowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: krem Biodermine IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.03, 20:23 tydzien to za malo aby stwierdzic czy krem jest dobry czy nie widocznie twoja skora nie toleruje BIODERMINE, albo po prostu jest za wczesnie na stwierdzenie rezultatow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: krem Biodermine IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.03, 20:20 dla mnie nie ma roznicy, ja wole raczej w proszku bo jest dokladnie odmierzona ilosc proszku, wystarczy dodac ok 2 lyzek wody (najlepiej mineralnej),wymieszac i nalozyc na cala twarz w tubce do nakladania punktowego (wygoda) Odpowiedz Link Zgłoś