Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany

• Gość: Beata Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 17:34
      Goraco polecam Fabiana z ulicy Bartyckiej. Nie dość, że fachowiec to
      jeszcze wspaniały człowiek. Jego nr 501 977 033. Genialny Kolorysta
      no i fryzurkę dobiera nie na "siłe". Pozdrawiam.
      • Gość: Edzia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.101.211.91.static.bait.pl 10.01.11, 10:33
        POPIERAM! POLECAM! FABIAN IMPRESS - BARDZO PRZYJAZNY CZLOWIEK, JEGO CIĘCIE ZOSTAJE PRZEZ 2 MIESIACE, KSZTAŁT JEST ZACHOWANY NAWET JAK WŁOSY ROSNĄ... www.impress.waw.pl
        • Gość: zuzia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.04.11, 00:13
          ja chodziłam do instytutu kerastase do pani izy , zawsze byłam bardzo zadowolon. niestety potem zmieniła miejsce pracy , póżniej poszła na urlop wychowawczy , a ja gdzie bym nie poszła , nigdy nie byłam zadowolona. odnalazłam ją na gocławiu , na ul. umińskiego 1 , tel . 603-25-22-25 , pani iza jest ambasadorem kerastase , i jest mistrzem fryzjerstwa , poza tym jest przemiłą osobą , polecam , zuzia
          • Gość: nero Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.09.11, 16:12
            zgadzam się , ja chodzę za p.Izą już od kilku lat . parę razy zdażyło mi się pójść gdzie indziej z braku czasu i zawsze byłam niezadowolona .
        • Gość: suziii Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 212.75.103.* 18.04.11, 17:13
          ja polecam fryzjera z mokotowa z warszawianki nazywa się łukasz trafiłam przypadkiem jak wracałam z basenu i jestem super zadowolona mam ciemny blond na całych włosach i jaśnejsze końcówki wygląda to super !!!! polecam
          • Gość: iza Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.11, 14:57
            Marta, salon się nazywa PJ na ul. Sapieżyńskiej 8. ma wuczucie i super robi kolor. poza tym tam mozna zrobic rekonstrukcje Joico.
      • Gość: Ola Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.11, 14:52
        polecam salon na emilii plater. kiedys galeria fryzur teraz zmienili nazwe na PJ. Pewnie od wlasciciela Piotra Jesionkiewicza. A tak na powaznie to do niego zapisujcie sie z zamknietymi oczami. Poł mojego biura juz u niego sie strzyze. Dzieki niemu zaczelam chodzic w rozpusczonych włosach, a nie wiecznie w kucyku. genialnie scina i najwazniejsze,ze nastepnego dnia wszystko sie samo uklada. serio godny polecenia, tylko cena troche duza bo strzyzenie + kolor ok 250 z ł. ale jakos to przelykam skoro włosy same się ukladają przez 2 miesiace... dopoki nie odrsna.
    • Gość: Kasia27 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 109.243.54.* 13.01.10, 00:47
      Witam,

Polecam Anię Szeligowską z atelier na sandomierskiej 18/14

Dostałam numer do Ani od koleżanki, która u niej była i była zachwycona,
      pomyślałam że spróbuję, przyszłam w brązowych włosach długich i wyszłam w
      pięknym blondzie ze świetnym lekkim strzyżeniem. Po myciu włosy same mi się
      układają.

Numer do Ani 600 381 990 Bardzo polecam, jest miła, a przede wszystkim wysłucha
      i doradzi!!!!
      • Gość: lidka Re: La Belle Instytut Kerastase IP: *.acn.waw.pl 23.01.10, 18:35
        Polecam p.Marte w Instytucie Kerastase La Belle w Warszawie.

Bylam bardzo zadowolona po strzyzeniu i Rytualach Kerastase. Dla
        zniszczonych wlosow (rozjasnianych) okazaly sie ostatnia deska
        ratunku. Swietny zabieg, ktory zmienil na plus moje wlosy.

La Belle
        ul.Marszałkowska 32
        Tel 622-00-34
        www.instytutkerastase.blogspot.com
    • Gość: Kasia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.chello.pl 27.01.10, 00:53
      ja mogę polecić stylistkę Magdę Jakubowską podaje stronę www.magdajakubowska.pl
      .widać że ona lubi swoją pracę,potrafi zdziałać cuda.
      • Gość: ania [...] IP: *.subscribers.sferia.net 28.01.10, 11:43
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: martea Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 77.79.209.* 28.01.10, 15:55
          coś w tym jest,
          pozdrawiam skromnych fachowców
          • Gość: martea Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 77.79.209.* 28.01.10, 16:00
            To jeszcze raz ja, może ktoś mógłby podać namiar na nieprzelansowanego fryzjera
            z polotem? A przede wszystkim precyzyjnego i dokładnego.
            • cynamonaa Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 28.01.10, 17:21
              ja ostatnio wróciłam od Pani Marty z Instytutu Kerastase na Marszalkowskiej, do
              salonu trafiłam z polecenia forumowego, bardzo dobre miejsce..na wysokim
              poziomie ale nie "przelansowane"... z p.Marta mozna porozmawiac, jest amasadorka
              kerastase, ma ogromna wiedze fryzjerska i kosmetyczna..ciekawą usluga (darmowa
              przy rytuale kerastase albo koloryzacji) jest diagnoza wlosow kamerka
              mikroskopowa - wczesniej nie mialam okazji spotkac sie z tym.
              • Gość: martea Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 77.79.209.* 29.01.10, 14:03
                A ile mniej więcej kosztuje strzyżenie i farbowanie w Instytucie? Mam włosy
                średniej długości.
                • cynamonaa Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 15.02.10, 20:26
                  Na stronie La Belle według cennika strzyżenie z modeloweaniem od 85-125zł, ja
                  płaciłam ponad 200zł ale robiłam jeszcze Rytuał Kerastase. Możesz zawsze
                  zadzwonić i zapytać :)
                  • Gość: luiza Re: dobry fryzjer Warszawa -Rytuał Kerastase IP: *.acn.waw.pl 04.03.10, 08:30
                    czy przy pierwszej wizycie nalezaloby zapisac się na konkretny Rytuał czy na
                    miejscu doboru dokona stylistka? jestem zdecydowana na rytuał objętosci, bo mam
                    bardzo cienkie wlosy. Mam nadzieje ze cenowo zmieszcze sie w 150zl
                    • cynamonaa Re: dobry fryzjer Warszawa -Rytuał Kerastase 07.03.10, 23:20
                      Rytuał wybiera konsultantka robi wcześniej analizę włosa i na tej podstawie
                      dobiera właściwą pielęgnację. Niekoniecznie musisz mieć Rytuał Objętości. Może
                      np. Twoje włosy wymagają wzmocnienia, regenracji i dobierze coś
                      innego...Wystarczy tyle
        • Gość: MARTUŚ1010 Dobry fryzjer warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.03.11, 16:20
          MKK
    • Gość: Kinia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 14:01
      Ja od dłuższego czasu chodzę do salonu w Sezamie na Marszałkowskiej
      Zawsze jestem zadowolona i przede wszystkim ceny mają najniższe w
      Centrum . Ostatnio po wizycie w Provost (chciałam podciąć końce)
      wyszłam zapłakana i ścięta w tyłu prawie na łyso !
      Chłopaki z sezamu POMOGLI !!! Pan Maciej przedłużył i zagęścił mi
      włosy za 400 zł !!! i to włosami naturalnymi SZOK ! wszędzie chcieli
      od 800 zł w zwyż !
      Naprawdę polecam
      • Gość: kasia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.warszawa.dialog.net.pl 30.01.10, 17:40
        A Ja Polecam Sławka Oborskiego super stylista :) teraz jest na ulicy
        Łuckej 20 telefon do nich 222581225
        • Gość: Ragna Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.derby.waw.pl 04.02.10, 16:14
          A co z prawobrzezna Warszawa - kogo mozecie polecic?
          • Gość: lena Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 18:09
            Bardzo fajny salon otworzył się na
            Mokotowie - 22 Studio 22 - ul. Czerniakowska 22, b yłam ostatnio
            chciałam baleyage ale pani Beata zasugerowała mi jeden kolor -
            trochę ciemniejszy i efekt jest super, nawet zaczęłam się
            zastanawiać po co mi był ten baleyage przez ostatnie lata , ceny
            bardzo dobre, sporo promocji mają - np.w czwartek manicure za 25zł
            albo kawitacja za 49zł. Polecam.
    • Gość: jagoda Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.128.56.251.static.crowley.pl 11.02.10, 10:44
      ja polecam salon na merliniego 4 chodze tam do kosmetyczki ani i do
      fryzjera lukasza. Jestem bardzo zadowolona z ciecia i koloru atmosfera
      w salonie bardzo fajna mozna tam rowniez kupic jakąś fajną sukienkę i
      poczytac ciekawe gazety. POLECAM
    • Gość: lidia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.chello.pl 17.02.10, 23:37
      ja mogę polecić Magdę Jakubowską,jest rewelacyjna,potrafi świetnie dobrać i
      fryzurę i kolor,przyjmuje w Warszawie na mokotowie,podaje stronę
      www.magdajakubowska.pl
    • agata-1219 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 18.02.10, 00:59
      polecam ci Monikę Czarną można o niej tyle czytać tak piszą ze jest rewelacyjna
      i ze pracowała z Gwiazdami ale to wszystko jest prawda sama do niej poszłam i
      jestem super zadowolona,naprawdę polecam,podam ci numer 504205479 możesz się
      zapisać na pewno będziesz zadowolona,pracuje w warszawie pozdrawiam Agata.
    • zuza92.3 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 21.02.10, 20:37
      polecam Ci Monikę Spurko psełdo Czarna jest super fachowcem,podam jej numer
      504205479 i jej stronę www.stylista-fryzur.pl pozdrawiam Zuza.
      • Gość: zadowolona Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 16:53
        Gorąco polecam p. Konrada Kłosa!!!! Konrad Kłos Hair Emergency -
        strona
        • Gość: gosc Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.10, 17:21
          Goraco polecam Ele i Anie w Hyatt.Obie dziewczyny sa
          swietne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • krysia1050 super stylista fryzur 21.02.10, 21:50
      Witam cię chciałam sie dołączyć do polecenia ci pani Moniki Czarnej tak jak ci
      już ją wcześniej polecano byłam u niej i jestem bardzo zadowolona podaje ci jej
      numer 504205479 i jej stronę www.stylista-fryzur.pl pozdrawiam Krysia.
      • Gość: angel Re: super stylista fryzur IP: *.chello.pl 24.02.10, 03:04
        TYLKO NIE 22STUDIO22 NOWY SALON ALE POPROSTU MASAKRA MOZE I FRYZJERKA ZNA SIE NA
        RZECZY DUZO PYTA PODPOWIADA ALE CO Z TEGO JAK KOLOR WYSZEDL STRASZNIE MIAL BYC
        BALEJAZ BLOND A WYSZLO JAKIES ŻÓŁTE SIANO NIE POLECAM
      • Gość: Misia Re: super stylista fryzur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 05:47
        Ja polecam Agnieszkę Ejmocką - jest niezastąpiona :)
    • Gość: Martucha Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.centertel.pl 28.02.10, 01:01
      Hej, W tej fryzjerskiej dzungli latwo się zgubić.. Ja polecam Fado,
      efekty ok, profesjonalnie i przyjemnie. Salon z super atmosferą. Super
      komunikacyjnie, skrzyżowanie Wołoska i Woronicza, Wołoska 11. Nie
      wygląda a warto. Też usługi kosmetyczne, paznokcie - super dziewczyna.
      22 646 22 37.
      • Gość: martea Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 77.79.209.* 01.03.10, 11:26
        Polecisz konkretną osobę?
    • Gość: kaskaaada Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.10, 14:39
      Polecam zajrzec tutaj: stylistaFryzurWawa.notlong.com
      Ten gość to jeden z najlepszych polskich fryzjerów, zresztą jak o nim
      poczytacie, to nie tylko dla polskich gwiazd robił fryzury... Naprawde warto.
      • Gość: AnnKord Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.spray.net.pl 05.03.10, 17:46
        Niestety otwiera się inna strona :(
        A czy ktoś kojarzy fryzjera Daniela przyjmującego na ul. Brzeskiej 29 (Ochota, przyjmował w domu? Kiedyś do niego chodziłam naprawdę dobry fryzjer, niestety nie jestem pewna czy jeszcze tam przyjmuje. Jeśli ktoś wie o kogo chodzi, to będę wdzięczną za kontakt do niego. Z góry dziękuję.
        • Gość: agnieszka Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 195.225.120.* 14.07.10, 13:27

napisz swoj adres mailowy to wysle Ci telefon
        • ewela.5 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 21.11.11, 20:55
          masz jeszce numer do tego Daniela? fajny btw/?
    • karolina2332 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 03.03.10, 03:41
      polecam ci Monikę Czarną jest super stylistką adres ul Marszałkowska 66 lokal
      14 telefon 504205479 pozdrawiam Karolina.
    • Gość: zuzi85 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 21:39
      Naprawdę polecam atelier Magdy Jakubowskiej, jestem jej klientką od
      10 lat. Zawsze wychodzę od niej zadowolona, nawet gdy kolor
      zmieniałyśmy z blondu na ciemny brąz, czy z włosów do pasa
      obciełyśmy do ucha. Mam do Niej zaufanie.
      Teraz wprowadziła nowy zabieg odbudowujący włosy(prostujący)- to był
      strzał w 10 dla moich zniszczonych farbowaniem włosów
      podaję stronę gdzie można przeczytać o nim(www.global-keratin.pl)
      oraz stronę Magdy- www.magdajakubowska.pl

polecam - jakość i styl
      • Gość: Magdalena Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.aster.pl 16.03.10, 09:36
        Hej! Zajrzyjcie na portal www.topfryzjer.pl - kopalnia fryzjerów - ocenionych w
        rankingu:) parę razy wypróbowałam i zawsze było super - polecam ettiene vauthier
        na Kabatach.
        • Gość: Laura Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.chello.pl 19.03.10, 10:29
          Hej
          mam cieknie krecone i nieukladajace sie wlosy poprostu masakra przez przypadek trafilam do Beaty Czapskiej i jestem bardzo zadowolona wlosy ukladaja mi sie przez co nie mam z nimi problemu =] dziewczyna jest mila potrafi bardzo dobrze doradzic i przede wszystkim potrafi sluchac czego inni fryzjerzy nie robia badz nie potrafia. podaje Wam skype ktorego zdobylam "beata.czapska.foqsek"
          • Gość: kasia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 11:14
            Hej,

szukam Beaty od 2 m-cy. podaj mi proszę adres salonu!
            • Gość: Laura Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.chello.pl 29.07.10, 13:58
              Beata obecnie znajduje sie na wilczej 18/1 a tel. to 502657879
      • malazlosnica Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 10.06.10, 08:17
        po przeczytaniu powyższej rekomendacji wybrałam się wczoraj do Pani
        Magdy. Dobrala mi fryzurę i kolor. Wyszłam zadowolona. Napewno wrócę
        do p.Magdy -> www.magdajakubowska.pl.

Jako bonus p. Paweł czeszący obok również sprawił, że klientka
        wyszła zadowolona.
    • Gość: Olga Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 193.0.122.* 15.04.10, 11:37
      Witam,
      gorąco polecam najlepszego fryzjera z Warszawy Pana Jarka Manię! Mam
      cieńkie włosy, w dni pochmurne i wilgotne strasznie mi się puszą,
      nie radziłam sobie z ich układaniem, bo co nie zrobie to po 15
      minutach od wyjścia z domu o fryzurze można było zapomnieć. Pierwszy
      fryzjer, który zrobił z moimi włosami porządek. Układnaie włosów
      zajmuję mi 5 minut. Polecam gorąco. Salon mieści się na ul.
      Francuskiej 27 w Warszawie, tel 664 431 175.
      • Gość: Gosia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.play-internet.pl 10.09.12, 10:23
        Nie zgodzę się z Tobą jest beznadziejny, ma zwykłe farby a liczy jak za dobre, zwykłe szampony do włosów ,obcina na jedno kopyto.
    • Gość: ashera Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 212.75.103.* 05.05.10, 11:45
      Ja mogę polecić salon na warszawiance i fryzjera łukasza. Chodzę tam już od jakiegoś czasu i moje włosy są coraz ładniejsze. Tafiłam tam z poniszczonymi od pasemek włosami. teraz rozjaśniam je tylko farba oraz chodzę na kurację keratynową - włosy są o niebo w lepsze . Kuracja kosztuje 150 pln na długie włosy. POLECAM
    • Gość: jukari Re: Denique IP: *.chello.pl 20.05.10, 10:19
      Polecam dobrego fryzjera i znakomitego kolorystę p.Konrada Góra,
      odnalazłam namiar do niego na tym forum raz skorzystałam i na pewno zostanę. Nie ukrywam,że włosy są dla mnie bardzo ważnym elementem
      ponieważ są przedmiotem mojej pracy.
    • Gość: piegusek Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 212.75.103.* 24.05.10, 16:47
      ja polecam salon na merliniego 4 i usługi fryzjera łukasza. Jestem
      bardzo zadowolona miałam ostatnio robiony jeden kolor i rozświetlenia
      na koronie, wygląda to super i bardzo naturalnie tak jakby włosy
      rozjaśniły sie od słońca.. .rewelacyjny efekt polecam
    • majkagosia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 29.05.10, 11:54
      polecam www.hair-a-porter.pl.Wszyskie dziewczyny sa ok!
      • Gość: anna Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.escom.net.pl 31.05.10, 14:18
        Wiecie gdzie przeniósł się Michał z salonu Kristof?
        Zawsze chodziłam do niego na koloryzację blond i strzyżenie, chciałam się umówić
        ale już tam nie pracuje.
        • ullla12 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 04.06.10, 15:09
          Hej, ja polecam Salon Empire w Warszawie. Profesjonalni fryzjerzy robią cuda na
          głowie. Już drugi raz wyszłam zachwycona swoją nową fryzurą^^
    • Gość: ania ateler Magda Jakubowka IP: *.chello.pl 19.06.10, 21:57
      wszystkim polecam Magdę Jakubowską,,uważam że jest rewelacyjna,dobrze strzyże i
      super potrafi dobrać kolor,jak byłam u niej to zaobserwowałam że jej pracownik
      p.Paweł też dobrze ostrzygł dziewczynę i co ważne świetny tworzą klimat.podaję
      kontakt:www.magdajakubowska.pl
      • Gość: gosc portalu Re: ateler Magda Jakubowka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.10, 18:07
        Ja polecam www.hair-a-porter.pl na Belwederskiej.W szczegolnosci
        polecam Anie i Ele.Ceny tzw high-end ale profesjonalizm na wysokim
        poziomie.Bardzo jestem zadowolona.SUPER.Polecam goraco!
    • Gość: izka Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 212.180.166.* 27.06.10, 12:50
      ja ostatnio z polecenia koleżanki trafiłam do salonu Kern loreal
      expert na ul.zwycięzców 40 .fryzjerka Gosia wyprowadziła mi moje od
      zawsze czarne włosy do koloru jasny brąz .przy tym włosy są super
      nawilżone i zdrowe .teraz chodze raz w miesiącu na odżywianie włosów
      a co dwa na kolor .polecam kazdemu tam dbają o jakość
      • Gość: marta Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.acn.waw.pl 16.07.10, 03:40
        mogę polecić salon Hair Emergency przy częstochowskiej 1a[na ochocie] -genialna prywatna atmosfera, już dawno nie wyszłam tak zadowolona od fryzjera. pan konrad zdecydowanie zna się na rzeczy. dla zainteresowanych podaję adres strony www.konradklos.com
        • Gość: marta Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 77.79.209.* 16.07.10, 15:03
          A jak się ceny kształtują u pana Konrada?
          • pumaduma Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 17.07.10, 16:28
            hair-a-porter ! w hotelu Hyatt
            Bardzo się cieszę że tu kiedyś trafiłam :) i zostanę chyba na wieki !
            Słyszałyście ? O nich ?
            Jak dla mnie rewelacja
          • Gość: Marta Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.acn.waw.pl 21.07.10, 13:53
            strzyżenie 200 zł, koloryzacja tak samo
            • Gość: Mea Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 85.222.87.* 04.08.10, 22:27
              Ten Konrad na Czestochowskiej 1a, to totalna porazka i zdzierstwo.
              Nigdy wiecej.
              • Gość: Marta Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 77.79.209.* 06.08.10, 15:05
                Polecam salon Daily Beauty na Wilczej 29A. Byłam u pani Doroty,jestem bardzo
                zadowolona z cięcia, koloru bardzo nie zmieniałam, ale został położony b.
                dokładnie. Kobieta z polotem. Ceny bardzo przyzwoite jak na centrum.
    • Gość: Dorota Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.10, 11:02
      Polecam Ania z Hair-a-Porter
      • Gość: tyfy Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.12, 15:43
        Stanowczo odradzam salony Marco Aldany. Pracują tam sami niedouczeni, bez doświadczenia fryzjerzy. Byłam i na Marszałkowskiej i w ZT i za każdym razem baleyage okropny.

Niedługo i tak firma pewnie zniknie z rynku polskiego. Podobno firma boryka się z problemami finansowymi i nie wypłacają kontrahentom należności. Zamiast się rozwijać i otwierać nowe salony to je zamykają. Z takimi fryzjerami nic dziwnego, że nie zarabiają.
    • Gość: miko 22 Studio 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 19:11
      Sama chodzę i polecam wszystkim - baleyage i farby - robią
      rewelacyjnie. Były już 3 moje koleżanki i mama i nikt się nie
      zawiódł, zwłaszcza, że ceny tez mają dobre jak na centrum Warszawy.
      Mieszczą się przy al. Jana Pawła II.
      • pumaduma Hair a Porter 18.08.10, 19:25
        tylko tam :)Hair a Porter
        wszystko rewelacyjnie
        i czytalam na ich stronie że można teraz tam to keratynowe
        wygładzanie zrobić :):):)
        • majkagosia Re: Hair a Porter 14.10.10, 23:01
          To ja siee przy okazji tez dolacze do pochwal.....przeczytajcie w pazdziernikowym Glamour-jedno z 10 miejsc gdzie modnie tna.Sa w doborowym towarzystwie....jakas perelka a jak na razie nie jest o nich glosno:( a szkoda
        • Gość: Elzbieta Re: Hair a Porter IP: 80.50.135.* 18.10.12, 10:43
          Hm... słyszałam pozytywne opinie na temat tego miejsca. Czy powie mi ktoś czy wykonam tam zabieg prostowania keratynowego ????
          • Gość: adek Re: Hair a Porter IP: *.183.248.27.dsl.dynamic.t-mobile.pl 20.10.12, 16:35
            nie wiem jak tam, na pewno robią ten zabieg w Milk Design. Utrzymał się 5 miechów, ale z tego co już wiem keratyna keratynie nie równa...
      • Gość: malina Re: 22 Studio 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 16:03
        ja też polecam, byłam kilka dni temu na farbie - rewelka, potrafią
        dobrać, poleciłam już kilku znajomym, bo zachwycali się moim nowym
        kolorem i prawdą jest, że cenowo też dobrze
        • Gość: Renia29 Re: 22 Studio 22 IP: *.aster.pl 30.08.10, 18:24
          Ja tego salonu nie polecam. Zrobili mi na głowie zamiast blondu jakieś żółtko i
          jeszcze wzięli za to pieniądze, a kilka dni później musiałam iść do innego
          fryzjera i znowu wydać kase byle mi tylko ktos to poprawił. Nie polecam.
          • Gość: ewka Re: 22 Studio 22 IP: *.centertel.pl 09.07.11, 16:00
            ja farbuję się na platynowy blond i nigdzie jeszcze tak dobrze mi tego nie zrobili jak w Studio 22, w końcu mi się nie zażółcają włosy po kilku myciach. Polecam ich ogromnie, zwłasza p.Olgę - jest niesamowita!
        • Gość: Agnieszka Re: 22 Studio 22 IP: 94.75.121.* 11.01.11, 19:26
          Nie polecam salonu. Mają przeterminowane farby i wycierają głowę ręcznikami po poprzedniej klientce. Paranoja jakaś i jeszcze każą tyle kasy płacic. Pani która brała pieniądze za usługę nawet nie nabiła tego na kasę więc pewnie wzięła wszystko do kieszeni. Tragedia jakaś.
          • Gość: Monika Re: 22 Studio 22 IP: *.centertel.pl 09.07.11, 16:04
            skoro tak piszesz tzn., że sprawdziłaś daty ważności farb?! Ja się tam farbuję od 6mcy i jestem mega zadowolona zwłaszcza, że kosztuje mnie to 180zł a nie 300zł jak w innych salonach mimo, że pracują na Lorealu. A ręczniki mają papierowe jednorazowe, więc nie wiem jak to możliwe, że wytarto ci głowę zużytym ręcznikiem???
            • Gość: ONA Re: 22 Studio 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 14:52
              Oj Monika widzę że jesteś spokrewniona z właścicielką, albo może to ty jesteś właścicielką skoro tak bronisz tego salonu :)
          • Gość: nina Re: 22 Studio 22 IP: *.centertel.pl 09.07.11, 16:06
            :D dobreee! Sory ale oprócz dużych sieciówek nigdzie u fryzjera nie dostałam paragonu, znaczy wszędzie kradną! :D
            • Gość: Kaśka Re: 22 Studio 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 14:00
              Ja byłam u nich kilka razy i nie prawda że mają papierowe ręczniki, tzn przynajmniej jak ja byłam to mieli takie materiałowe i muszę przyznać że również nigdy nie widziałam żeby wyrzucali je do kosza, zawsze gdzieś odkładają :) heh nie ma bata, wiecej tam nie ide,
          • Gość: karolina Re: 22 Studio 22 IP: 195.14.4.* 05.04.12, 13:42
            To co piszesz o recznika itd to jakas bzdura!
            Reczniki maja jednorazowe, papierowe wiec na pewno to klamstwo heh
            Sama chodze i jestem bardzo zadowolona, Pani Iza sweitnie dobiera kolor i pracuje nad nim az do osiagniecia docelowego efektu. Do tego swietne ciecie i potrafi wyprowadzic moje wlosy pod taki fryz jaki sobie wymysle!
            Do tego fajna, bezpretensjonalna atmosfera i swietne ceny.
            Warto zapytac o rabat na uslugi, bo dla stalych klientow maja specjalny system rabatowy :-))) ja mam np 20% od cen katalogowych :-]]]
            • Gość: Ona Re: 22 Studio 22 IP: *.aster.pl 10.06.12, 17:51
              Niezła autoreklama Kasiu...
    • inwyt Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 02.09.10, 18:01
      Proponuję dziesięć razy pomyśleć przed wizytą w studiu Gabriel w BestMall
      Sadyba. Postanowiłam zmienić nieco wygląd, umówiłam się na cięcie, ale z salonu
      wyszłam po 8 (!) minutach od wejścia - pani stanowczo stwierdziła że w grzywce
      nie będzie mi do twarzy i tak długo to "tłumaczyła" aż pozostałam przy skróceniu
      włosów (krzywo zresztą jak się okazało po powrocie do domu, w salonie nawet nie
      dostałam lusterka żeby obejrzeć się z tyłu), bo bałam się że złośliwie obetnie
      mnie brzydko. Włosów nawet porządnie nie dosuszyła, mimo że za oknem dziś 13
      stopni, a nie 33. Byłam chyba jeszcze w szoku że zapłaciłam za taką "usługę".
    • Gość: ania Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.chello.pl 15.09.10, 15:18
      A Ja polecam Pana Sławka pracuje na łuckej 20 tel 500821918
    • wkasiaw1 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 19.09.10, 14:38
      Denique omijaj tez salon!!!!!!!!!!!
      Pierwszy i ostatni raz byłam w tym zakładzie!!!Nie dość, że za upięcie miałam zapłacić 80 zł, a jak przyszło do płacenia to zaśpiewali mi 200 zł. To co Pan fryzjer zrobił mi na głowie to był koszmar wracałam z kapturem na głowie do domu i musiałam od nowa robić sama fryzurę. Podczas czesania zachowywał się jak uczeń. Kilka razy dostałam suszarką po głowie, szczotką przejechał mi po nosie. Wogóle szkoda pisać. Jak możecie to omijajcie te miejsce z daleka, a jeżeli zdecydujecie się to na pewno nie do fryzjera mężczyzny. No i miejcie więcej gotówki bo to co Wam mówią przed wizytą to tylko 1/3 tego co zapłacicie. Żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To najgorszy salon w jakim byłam. Zastanówcie się zanim tam pójdziecie.
      • carolineska Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 07.10.10, 14:32
        Jak tak czytam te opinie to dochodzę do wniosku, że najlepsze i tak są nieduże salony, gdzie fryzjer się tobą zajmie indywidualnie, a nie będziesz traktowana jako kolejny eksponat w fabryce.
        Ja przestałam dawno chodzić do dużych sieciowych salonów, bo raz zedrą z ciebie kasę, a dwa zrobią byle co na głowie i nawet nie będą słuchać.
        Cieszę się, że wśród tych polecanych salonów pojawił się również ten do którego ja chodzę :)
        Niby mały ale za to jakość usług rewelacyjna :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka