Gość: podlamana Uwaga omijajcie Studio Art Visage na Foksal 10! IP: *.aster.pl 07.10.10, 17:44 UWAGA OMIJAJCIE STUDIO ART VISAGE na Foksal 10 szerokim lukiem!!! Poszlam do tego salonu oczekujac pozytywnej metamorfozy. Ciezko mi ocenic wszystkich fryzjerow. Jednak fryzjerka Kasia po prostu nie posiada wyraznie potrzebnych kwalifikacji do wykonywnia zawodu. Zniszczyla moje wlosy i efekt jej pracy z farbowaniem to po prostu porazka. Kiedy przyszlam na "poprawke" pani ta nawet na mnie nie spojrzala ani nie wyrazila zalu za zniszczenie mojego wizerunku. Wymieniala tylko kpiace spojrzenia z inna fryzjerka. Chamstwo, prostactwo i brak profesjonalizmu. To glowne cechy tego salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marla Re: Uwaga omijajcie Studio Art Visage na Foksal 1 IP: *.147.167.198.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.10.10, 23:18 Potwierdzam, byłam tam ok. miesiąca temu, dość długo ustalałyśmy kolor....... miał wyjść zimny blond (z czego fryzjerka powiedziała "zimnny", ja powtórzyłam kilka razy, że nie ma znaczenia dla mnie jaśniej, czy ciemniej - ważne, aby nie był żółty). Po zmyciu farby już na mokrych włosach żółć lśniła jak nigdy....... Po wysuszeniu - baleyage, który miałam wcześniej trochę przyćmił złoto-rudą-żółć oprócz odrostów. Po zwróceniu uwagi na kolor fryzjerka odpowiedziała, że "tutaj jest złe, sztuczne światło ale możemy przejść do pomieszczenia obok, gdzie światło jest naturalne". Tak zrobiłyśmy.........tylko okazało się, że tam jest dość ciemno i też tego nie sprawdzę..... Po opuszczeniu tego "lokalu" i ja i wszyscy moi znajomi potwierdzą, że kolor moich włosów jest jak najbardziej żółty. Nie poszłam tam na poprawkę, bo nie wierzę, że potrafią to zrobić. KOSZMAR!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkagosia Re: Uwaga omijajcie Studio Art Visage na Foksal 1 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.10.10, 09:04 Ja też zaliczylam wpadke z Art Visage.Współczuje:( Po latach poszukiwań trafiłam chyba we własciwe miejsce Ela w Hair-a-Porter.Ostatnio nawet pisali o nich w Glamour....wiec polecam bez cienia watpliowsci! Wiecej nie bede eksperymentowac..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Poszłam tam z polecenia i jestem zadowolona IP: *.chello.pl 18.10.10, 16:52 Hej, Nie zgadzam się z opiniami koleżanek. Byłam w Art Visage i jestem bardzo zadowolona!!. Przeszłam całą metamorfozę. Zmieniono mi kolor włosów, uczesanie, przeszłam lekcję makijażu i dobór stroju do mojej sylwetki. Mój chłopak jest pod wrażeniem a ja czuję się 100% kobietą. Namiar na to studio dostałam od znajomej która też jest tam stałą klientką Ja polecam!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Uwaga omijajcie Studio Art Visage na Foksal 1 IP: *.play-internet.pl 12.09.11, 01:18 Jak miała na imię fryzjerka Zuzanna? bo mnie tak spieprzyła kolor że płakałam całą noc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pegerowski Re: Uwaga omijajcie Studio Art Visage na Foksal 1 IP: *.play-internet.pl 26.09.11, 00:02 a jak ta fryzjerka miała na imię ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaaaa Re: Uwaga omijajcie Studio Art Visage na Foksal 1 IP: 217.110.101.* 22.12.11, 15:23 Nie polecam tego salonu najgorszemu wrogowi. Byłam w tym salonie na strzyżenie i farbowanie. Zacznę od tego, że mam kręcone włosy. Na wejściu trafiłam na super rewelacyjnego specjalistę od fryzur ( jak zareklamował chyba właściciel). Ponieważ mam rude farbowane włosy poprosiłam o pomalowanie na rudo, jak się okazało na końcu włosy wyszły ciemno czerwone, koło rudego nawet to nie stało. Następnie ów "specjalista" zabrał się za strzyżenie. I tu uwaga, od tylu lat chodzę do różnych stylistów a tu nagle, fryzjer zaczyna mi prostować włosy, gdyż jak twierdzi tylko tak można obciąć kręcone włosy. Nie mam słów. Po umyciu głowy i wysuszeniu naturalnie, okazało się, że moje włosy są ścięte każdy w inną stronę i z tyłu wisi mi długi pejs nie wiem skąd. Do dnia dzisiejszego nie mogę odbudować swoich zniszczonych włosów Odpowiedz Link Zgłoś
kokozuza Re: Uwaga omijajcie Studio Art Visage na Foksal 1 07.01.12, 20:29 Czyli zadziałali marketingowo ,kiedyś miałam podobną sytuację . Jak nie uda Ci sie znaleźdź kogoś dobrego,to napisz do mojej i sie umów lejdisstudio@fryzjerpolski.pl. Jest dobra .Przyjmuje w Centrum przy Bankowym Pozdrowionka . Zuza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Uwaga omijajcie Studio Art Visage na Foksal 1 IP: 195.205.150.* 11.02.13, 09:49 totalna nieprawda, ja i moj brat korzystamy z usług Pani Kasi. Pierwsza moja wizyta to całkowite oddanie się w ręce Pani Kasi. Chciałam zmienić totalnie fruzyrę, ale nie miałam pomysłu. Powiedziałam tylko, że ma być dobrze ... Efekt przeszedł moje oczekiwania, nie było dobrze, było rewelacyjnie. Zabrałam więc mojego brata a on podczas całej wizyty nie mógł opanować uśmiechu, Widział, ze z sek na sekundy wygląda coraz lepiej. Polecam Panią Kasię całym sercem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam CAPILLUS Re: Uwaga omijajcie Studio Art Visage na Foksal 1 IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.13, 09:51 A ja polecam www.capillus.pl jestem zadowolona Monia P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minka Re: Uwaga omijajcie Studio Art Visage na Foksal 1 IP: *.play-internet.pl 01.08.13, 19:25 Miałam niestety bardzo podobne odczucia.Poszłam z polecenia i ciekawości również.Byłam w salonie już jakiś czas wstecz,i nie byłam zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziona Re: Uwaga omijajcie Studio Art Visage na Foksal 1 IP: *.play-internet.pl 05.08.13, 19:08 Salon bardzo ładny,Pani witająca nad wyraz miła,natomiast reszta bez rewelacji.Salon świeci pustką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Słowinska Konkurencyjna nie śpi. Studio Art Visage pozytyw! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.14, 13:33 Czytam te negatywne opinie na temat studia fryzjerskiego ART VISAGE i śmiać mi się chcę, w szczególności, że jestem stałą klientką tego salonu fryzjerskiego i już nie jedno widziałam. Co prawda fryzjerzy się zmieniają - nie jest to jakby stała kadra pracownicza, ale to nie zmienia faktu, że pracują tam amatorzy, czy też partacze, bo na podstawie swoich włosów mogę stwierdzić jedno - że odkąd zaczęłam odwiedzać ten salon fryzjerski, to w końcu dzięki fachowemu doradztwu ze strony Pani Katarzyny odżywiłam i odbudowałam swoje włoski, które już tak szybko się nie rozdwajają, są lśniące, a o ich niesforności mogę już zapomnieć. Często przychodzę do salonu w celu podcięcia końcówek, czy też farbowania włosków. Panie przenigdy nie dały mi odczuć, że są niezadowolone z wykonywanej pracy, zawsze miło witają nowego klienta, są uprzejme, chętnie nawiązują kontakt z klientem, przede wszystkim rozmawiając, dokładnie pytają się o to czego klient oczekuje. Dla mnie jest to istotne, ponieważ dzięki temu wiem, że zawsze zyskam to, na co czekam. Używają dobrej jakości kosmetyków - nigdy nie miałam żadnych problemów z włosami po zabiegach fryzjerskich w tym studiu. Ogólnie jestem zadowolona, a jednocześnie zniesmaczona opiniami negatywnymi dodanymi przez konkurencyjne salony, które po prostu zazdroszczą. Wstyd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka5 Zgadzam sięęę!!! IP: *.146.176.191.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.05.14, 20:54 Zgadzam się z Panią Martyną. Byłam ostatnio w salonie Art Visage i zostałam kompleksowo i przyjaźnie obsłużona. Nie mam żadnych zastrzeżeń. No może jedno... Czemu są tak napięte terminy ?;) Mimo organizacji pań, nigdy nie mogę trafić w najbardziej odpowiedni termin .;) Ale tak, czy inaczej jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gehti Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 178.73.63.* 19.10.10, 03:03 Bardzo polecam w Pasażu Ursynowskim Feel Good - też mam problematyczne włosy, ale zajęli się mną i jest naprawdę fajnie. Do tego tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.chello.pl 19.10.10, 18:58 Ja jestem stałą klientką studia Art Visage na Foksal 10 w Warszawie. Jestem bardzo zadowolona z koloru, obcięcia moich włosów i pomysłowości mojej stylistki. Gorąco polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.11, 14:19 Cześć dziewczyny wczoraj byłam u mojego ukochanego fryzjera, i jak zawsze zrobił mi dzieło na głowie :) a ja obiecałam mu że za to ogłoszę że jest najlepszy w wawie a to Wojtek Myszczyszyn wpiszecie sobie go na Google i wam sie wyświetli wszystko na jego team świetny młody fryzjer:) Polecam Wojtuś jesteś najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna 35 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.11, 17:45 Hey, Wczoraj mialam okazję wybrać sie do Pana Wojtka :) Młody ładny chłopak hihi bardzo pozytywny co dziwnę bo zawsze trafiałam do jakiś zmartwionych:( Zrobiliśmy kolor i strzyżenie P. Wojtek jest mistrzem w dopieraniu koloru i strzyżenie, obecnie wyglądam jak z TV :) Również serdecznie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewela.5 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 21.11.11, 21:04 rety nie spamujcie już tym wojtkiem myszczysczynem bo nikt sie do niego nie wybierze. co za duzo to nie zdrowo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.11, 11:18 nie spamuje nikogo, tylko Wojtek jest dobry w tym co robi!! bylam u niego juz drugi raz i dalej mogę go polecać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.12, 12:32 Podasz mi może kontakt do P.Wojtka Myszczyszyn ? Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Wojtek Myszczyszyn Namiar IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.12, 17:39 Moje drogie macie namiar na Wojtka byłam kiedyś u niego, i teraz chce jeszcze raz pójść. Na necie widzę tylko że dalej strzyże ale nie wiem gdzie. Jak macie jakiś kontakt to napiszcie jak możecie na mojego maila. Pozdrawiam Marysia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Wojtek Myszczyszyn Namiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.12, 10:29 Cześć, Ja znalazłAM Wojtka na Fb :) podam Ci link www.facebook.com/#!/pages/Wojciech-Myszczyszyn/177189062375008 Pozdrawiam :) Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: Wojtek Myszczyszyn Namiar IP: *.warszawa.mm.pl 11.02.13, 11:32 Wojtek przyjmuje na Bolkowskiej Salon Beautebar ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna klientka Re: Wojtek Myszczyszyn Namiar IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.12, 11:00 Cześć :) Tak ja mam namiar na Wojtka, nie wiem czy mogę podać Ci numer?, ale maila na pewno mogę: wojtek.myszczyszyn@onet.pl Znając Wojtka na 100% sie odezwie, jak nie on to ktoś od niego :) Wojtek jest the best !!! Pozdrawiam Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Wojtek Myszczyszyn Namiar IP: *.warszawa.mm.pl 11.02.13, 11:30 POlecam Wojtak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulu Re: Wojtek Myszczyszyn Namiar IP: *.static.chello.pl 02.09.14, 12:22 Wiem, że out of time, ale teraz przyjmuje w beautebar przy Lidlu na rogu Górczewskiej i Powstańców Śląskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Art Visage dobry fryzjer Warszawa IP: *.chello.pl 19.10.10, 19:06 Jestem stałą klientką Art Visage. Mam długie i gęste włosy i nie mogłam znaleźć fryzjera, który by sobie z nimi poradził. Koleżanka poleciła mi Studio Art Visage w Warszawie na ul. Foksal 10. Jestem zachwycona profesjonalizmem obsługi i przemiłą atmosferą a przede wszystkim inicjatywą stylistki. Polecam to studio!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Art Visage dobry fryzjer Warszawa IP: *.chello.pl 21.10.10, 13:05 Hej, Wczoraj przeszłam pełną metamorfozę w Studiu Art Visage. Jestem bardzo szczęśliwa. Dziękuję za namiary i oczywiście polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziona Re: Art Visage dobry fryzjer Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.13, 01:04 Witam korzystam a raczej korzystałam z usług Art Visage od roku i byłam zachwycona, do ostatniego telefonu. Mianowicie zadzwoniłam ostatnio żeby umówić się na wizytę do Pana Rafała i zostałam poinformowana że mój stylista złamał nogę na nartach w grudniu:( Strasznie było mi go żal i postanowiłam zadzwonić do Pana Rafała na prywatny numer dowiedzieć jak się czuje i kiedy może wrócić do pracy. Telefon nie przyniósł skutku, wiec jeszcze bardziej się zmartwiłam. A tu po 3 godzinach w mym telefonie odzywa się dzwonek, Pan Rafał oddzwonił :) To zaczynam mówić że strasznie mi przykro i współczuje z powodu wypadku ale zamiast tego słyszę pytanie o jaki wypadek chodzi??? Wiec powtarzam Rafałowi co usłyszałam przez telefon a On na to że to nie prawda!!!!!! Po prostu zmienił salon i już NIE PRACUJE na Foksal. Zaprosił mnie do nowego salonu w Arkadii Frederic Moreno i tam go odwiedziłam. Przykro mi że Art Visage okłamuję tak ludzi, jak tak można?!?!? W taki sposób tracą zaufanie klientów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 188.33.12.* 29.10.10, 11:51 Polecam tego Fryzjera....Ma niesamowita wiedzę jeżeli chodzi o techniki strzyżeń i koloryzacji włosów...Pracował z wieloma międzynardowymi firmami....przystępne ceny.......Jest jak róża na blokowiskach których jest niewiele...Robert Izdebski... Białołęcka 166c Warszawa. nr.tel 22)226-22-40. Całkiem daleko ale mówię wam dziewczyny warto...jeżeli macie wiele nieudanych prób z fryzjerami to tam na pewno się one zakończą. Pisze,bo wiem że jest wiele dziewczyn które mają podobne problemy do tych które miałam zanim tu trafiłam i wiem jak to jest. Życze wam pożegnania się z tymi problemami,ta jak ja. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elizka Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 85.222.87.* 16.11.10, 19:39 Kogo konkretnie polecicie w Hair a porter? jak z terminami jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hair a Porter Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 80.50.135.* 24.11.10, 12:16 hair-a-porter.pl/pl/gallery/10 - przeczytajcie warto wiedzieć gdzie fryzjer krzywdy ci nie zrobi :) ja chodzę do Hair a Porter do Ewy :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 15:23 1. RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Wczoraj byłam u fryzjera chciałam balejaz blond i brąz a wyszla jajecznica- masakra. Błagam poradzcie mi jakiegos fryzjera aby zrobił ładny kolor na moim włosach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo juz nie moge wytrzymac tyle czasu szukam i szukam i cały czas nie moge trafic na kogos sprytnego poza tym przede wszystkim szukam fryzjera aby zrobił mi ladny blond balejaż a nie żółty tak jak do tej pory. 2. Poza tym czy zna ktos studio Artella na ulicy Gagarina 2 na mokotowie ????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.dafi11 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 30.11.10, 08:38 polecam Pania Monike w L'atelier de Michel w galeri metro bis na stoklosach, super dziewczyna i robi cuda na glowie Gość portalu: gość napisał(a): > 1. RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! > Wczoraj byłam u fryzjera chciałam balejaz blond i brąz a wyszla jajecznica- mas > akra. Błagam poradzcie mi jakiegos fryzjera aby zrobił ładny kolor na moim włos > ach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo juz nie moge wytrzymac tyle czasu szukam i szuk > am i cały czas nie moge trafic na kogos sprytnego poza tym przede wszystkim szu > kam fryzjera aby zrobił mi ladny blond balejaż a nie żółty tak jak do tej pory. > > > 2. Poza tym czy zna ktos studio Artella na ulicy Gagarina 2 na mokotowie ?????? > ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
danuska50 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 09.12.10, 12:21 Hej, wiesz co studia tego nie znam, ale mogę polecić Ci inny salon. Jakiś czas temu też próbowałam eksperymentować sama, w domu i podopnie jak Ty miałam "jajko" na głowie. Pomogła mi fryzjerka z salonu Empire. Bardzo fajny, ekskluzywny salon i wcale niedrogi. Odkąd mi pomogła to już sama nie eksperymentuje i pół roku nie zmieniam fryzjerki :) adres i tel. salonu: Al. Jana Pawła II 29 00-867 Warszawa tel. 22 653 83 59 Powodzenia! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 212.75.103.* 04.03.11, 14:22 kochana ja polecam łukasza z meliniego 4 robi piękne blondy napewno Ci pomoże . podaję stronkę www.fryzjerzywarszawianka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
danuska50 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 09.12.10, 12:16 Hej kobietki. Polecam salon Empire. Czesze się tam już pół roku i muszę powiedzieć, że fryzjerka jeszcze nigdy mnie nie rozczarowała. Zawsze doradzi, dobierze odpowiedni kolor i modnie uczesze. Podaję wam adres i telefon: Al. Jana Pawła II 29 00-867 Warszawa tel. 22 653 83 59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinqaa Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.10, 08:15 Ja co prawda jakoś specjalne nie sugeruję się wypowiedziami na forum, ale ostatnio skusiłam się i wybrałam do salonu polecanego tutaj na forum - może też dlatego, że mieszkam w pobliżu :) hehe - wyszło moje lenistwo. A wracając do tematu - odwiedziłam Panią Magdę z salonu Instar Studio i jestem zachwycona :) Odrobinę zmieniłam fryzurę i kolor. Pani Magda poleciła mi mokkę i był to strzał w 10 :) To jest taki kolor jaki ma obecnie Paulina Papierska z top model :) - zdjęcie z tym kolorem jest na stronie salonu instarstudio.pl W przyszłym tygodniu wysyłam tam moją siostrę - jeszcze było kilka wolnych terminów więc ją zapisałam :) Taki prezent na święta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.11, 14:21 Cześć dziewczyny wczoraj byłam u mojego ukochanego fryzjera, i jak zawsze zrobił mi dzieło na głowie :) a ja obiecałam mu że za to ogłoszę że jest najlepszy w wawie a to Wojtek Myszczyszyn wpiszecie sobie go na Google i wam sie wyświetli wszystko na jego team świetny młody fryzjer:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolka Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.11, 19:37 Możecie spróbować w jednym z nowo otwartych salonów Marco Aldany. Jestem zadowolona z usług tej hiszpańskiej marki i sądzę, że warto. Prawie nabrałam się na negatywne opinie umieszczane przez zazdrosną konkurencję tych salonów, ale ostatecznie postanowiłam zaryzykować i nie żałuję. Mam nadzieję, że potwierdzą się moje słowa. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.09.12, 12:20 W Marco Aldany bylam raz i nigdy wiecej nie pojde! Obrzydliwi naciagacze! Reklamuja strzyzenie za polowe ceny, a potem tyle doliczaja za szampon i odzywke (tak! tak! licza za wszystko odzielnie!), ze cena wychodzi taka sama jak normalnie!!! P.S. Ciekawe dla mnie jest to, ze pozytywne wypowiedzi na forach na temat Marco Aldany brzmia zazwyczaj jak skopiowane z folderu reklamowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.14, 17:04 Polecam w Warszawie Prestige na Woli-ceny zgodnie z cennikiem na stronie ,nic nie doliczają .Mają dobre kosmetyki i farby Loreala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FererroS Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.warszawa.mm.pl 18.03.13, 21:59 Nie wiem czy ktoś tam zna się na strzyżeniu włosów, zatrudniają amatorów , nie wiem skąd ich biorą i jeszcze ta manipulacja z promocją, Disrespectful shiit Odpowiedz Link Zgłoś
afrodyta2015 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 03.01.15, 11:47 Nastąpiła zmiana procowników. Zaświadczam o profesjonalności personelu i z doświadczenia polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.14, 18:57 POLECAM salon Prestige ul.Zegadłowicza - dobry fryzjer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 15:03 POLECAM dobrego fryzjera z salonu Prestige na Zegadłowicza w Warszawaie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.14, 16:51 POLECAM dorego fryzjera w Warszawie PRESTIGE na ul.Zegadłowicza.Po wizycie mam ładny kolor włosów i z przyjemnością zapiszę się tam na kurację polecona przez fryzjerkę- GLOBAL KERATIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cover06 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.14, 13:53 super fryzjer damski jest w CHU BEMOWO Powstańców Śląskich 124 studio fryzur KOKO polecam Panią Sylwię potrafi wyczarować wszystko jakby co to nr. telefonu 22 634 17 17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katekate Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 148.81.193.* 26.02.14, 10:58 Ja polecam U Fryzjerów na Sapieżyńskiej. Mają super podejście do klientów, zawsze jestem mega zadowolona. No i też mają eko kosmetyki, tzn nietestowane na zwierzętach, dla mnie to akurat ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.bialystok.vectranet.pl 31.07.14, 19:25 Może tutaj uda się coś znaleźć: www.godealla.pl/miasto/warszawa/ Czasami się pojawiają oferty fryzjerów, trzeba węszyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
salonexperience Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 20.11.14, 21:38 Salon Experience serdecznie zaprasza do skorzystania z naszych usług w atrakcyjnych cenach zaś w najwyższej jakości. Można nas odwiedzać przy ul. Narwik 12 róg Lazurowej od pon - pt = 10.00 - 20.00 sob. 9.00 - 17.00 bądź na stronach internetowych: salonexperience.pl/index.html www.facebook.com/SalonExperiencePL www.salonexperience.pl/cennik.html --------------promocje!! Manicure Pedicure Fryzjerstwo damsko-męskie oraz dziecięce. Kosmetyka twarzy i ciała Po pierwszej wizycie otrzymujesz KARTĘ NASZEGO KLIENTA, z którą masz szansę na 30% zniżki lub usługę podstawową gratis. Nasza Pani kosmetolog,zaprasza Państwa na bezpłatną konsultacje kosmetologiczną, wraz z dobraniem zabiegu pielęgnacyjnego do danego typu skóry. Zapraszamy do zapoznania się z naszym NOWYM cennikiem : salonexperience.pl/cennik.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achras Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.play-internet.pl 16.12.14, 21:54 Witam, postanowiłam zrobić spis fryzjerów, u których byłam w ciągu ostatnich paru lat z notką z opinią:) Oto lista: 1. Piotr Hull - strzyżenie, modelowanie - chciałam cieniowanie: strzygłam się w salonie u Pana Piotra dwa razy, z polecenia koleżanki. Włosy miałam do łopatek. - mycie, pielęgnacja super. Włosy miękkie i lśniące parę dni. - strzyżenie - powiem tak, koleżanki pytały się mnie po wizycie czy w ogóle byłam u fryzjera. Strzyżenie słabo, cieniowanie ledwie przy twarzy, mimo prośby o poprawkę niewiele się zmieniło. Salon nastawiony wybitnie komercyjnie i na zysk. Samo strzyżenie trwało najkrócej, czułam się jak portfel w kolejce, brak indywidualnego podejścia. - modelowanie ok, włosy cały dzień ładnie się układały i wyglądały. Cena 130 2. Studio Effect, Pan Daniel - farbowanie i strzyżenie - chciałam ciemną farbę żeby dość dobrze zakryć rudość oraz strzyżenie cieniowane do pół szyi z długości za łopatki: - mycie, pielęgnacja - ok, pięknie pachnące kosmetyki, miękkie włosy parę dni. - strzyżenie - Pan Daniel dość ostrożnie podszedł do tematu, na początku byłam bardzo zadowolona z fryzury, jednak po 5 dniach włosy przestały się kompletnie układać, a po fryzurze nie było śladu. Niemniej włożył dość czasu w moje strzyżenie i przeprowadził wywiad. - farbowanie - włoska farba, kolor wyszedł jaśniejszy niż chciałam i jaśniejszy niż chciał fryzjer;). Niestety rudość dość prześwitywała z powodu za ciepłego odcienia farby. Kolor trzymał się dość dobrze ok miesiąc. - modelowanie - ok, długo nie obserwowałam bo musiałam nosić tego dnia czapkę ;) Cena 260 - 280 - nie pamiętam dokładnie 3. Maciej Wróblewski - strzyżenie - chciałam odmiany i odświeżenia fryzury na lato. Włosy za łopatki. - mycie, pielęgnacja - przeciętnie, włosy dość dobrze się potem układały. - strzyżenie - chyba najbardziej charyzmatyczny i odważny fryzjer u jakiego byłam:), powiedziałam że chcę radykalnie skrócić fryzurę, i oddaję się w jego ręce. Cieniowanie wyszło ładnie, przez dość długi czas, póki włosy nie odrosły robiły się małe loki. Ogólnie super, gdyby nie cena. - modelowanie - bardzo dobrze, włosy cały dzień były zakręcone i "lekkie" Cena 220 4. Magiczne nożyczki, Pani Wioletta - strzyżenie. Chciałam jak zwykle odmiany dla mojej fryzury, włosy za ramiona. - mycie, pielęgnacja - ok, bez wielkich fajerwerków, ale ok:) - strzyżenie - powiedziałam, że chcę zmienić radykalnie fryzurę, pocieniować i skrócić do brody. Pani Wioletta, poza tym że dokładnie dowiedziała się czego chcę, zrobiła najlepsze cieniowanie jakie kiedykolwiek miałam. Zrozumiała kształt mojej twarzy i pragnienie i dostałam świetną fryzurę. W każdym razie wszyscy mówili "wow, pięknie", a to dla mnie też wyznacznik:) - modelowanie - ok, niestety padał deszcz i znowu kaptur i czapka, więc nie powiem do końca. Cena 95 5. Tomasz Oszkiel - czesanie - włosy do łopatek, miały być loki. - mycie, pielęgnacja - jak na "domowe" warunki, w których to się odbywało ok - czesanie - dość długo trwało, ale Pan Tomasz był skrupulatny i loki wyszły bardzo ładne. Trzymały się dość długo. Farby, które używałam: - wella koleston - odcienie rude oraz brązy - farba dobrze kryje, nieźle się rozprowadza, choć jest dość gęsta i trzeba więcej tubek. Ładny połysk. Względnie długo utrzymuje się kolor. Niestety trafić z paletą w kolor, który chcemy jest dość trudno. Obawiam się, że to farba do stosowania w salonie pod okiem fryzjera, aby nie przesuszyć włosów i dobrać odcień, ponieważ jest dość "trudna". - jungle fever - odcień ciemny blond - farba dobrze kryje, wydajna. Mocno farbuje skórę i bardzo przesuszyła mi włosy. Kolor utrzymał się przeciętnie. Bez rewelacji. - loreal proffesionnel - odcienie czerwieni, wiśni i rudego - delikatna, trochę farbuje skórę, nie przesusza i jest ładny połysk. Dość szybko się wypłukuje. - sanotint - ciemny blond - bardzo ładnie kryje i kolor jest praktycznie taki jak z wzornika mimo rudości pod spodem. Piecze w trakcie farbowania, ale nie zostawiła żadnych śladów na skórze. Minus - brak połysku, plus - włosy w kondycji jak nie po farbowaniu. Nieprzesuszone, lekkie. Kolor względnie trwały. Do zestawu farby musiałam dokupić dodatkową tubkę wody za 10zł, ponieważ nie starczyłaby na moją długość. Na pewno spróbuję jeszcze parę odcieni. Minus cena. - kemon eko NaYo - odcień czerwieni - najlepsza farba dotychczas. Piękny połysk, bardzo trwały kolor i niezniszczone włosy. Właściwie to jak po pielęgnacji. Minus trudno dostępna i droga. Ale efekt warty zachodu. Szampony i odżywki: Loeral professionnel - maska i szampon do koloryzowanych i maska regenerująca - po szamponie włosy dość szybko się przetłuszczają, maski bardzo ok, ładnie pachną, kondycja włosa ulega poprawie. Brak jakiegoś połysku, ale wydajna i daje efekt. Kemon - szampon do włosów suchych, maska regenerująca, maska i szampon do koloryzowanych - jak na razie jestem fanką tych kosmetyków. Ładnie pachną, dają efekt przy regularnym stosowaniu i nie zaobserwowałam przetłuszczania się włosów. Włosy miękkie, lekkie. Minus cena. Joico - szampon i odżywka włosy koloryzowane - szampon tragedia. Po pół dnia włosy tłuste. Odżywka bez rewelacji, używam jak już wszystko mi się skończy. Bez efektów. Plus piękne zapachy kosmetyków. Minusy prócz ww. to cena do jakości. Biosilk - piękny zapach, daje jedynie wrażenie wygładzenia włosa. Bez innych efektów. Na razie tyle pamiętam:) mam nadzieję, że komuś się przyda. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.jjs.pl 04.01.15, 21:42 Spróbować polecam również Tomasz Szymański Hair Stylist na ulicy Wilczej 72. Otworzył swój salon po 10 latach współpracy z Jagą Hupało, byłam tam z synem ostatnio i absolutnie polecam! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.31.253.98.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.08.14, 19:56 Coooo nigdy wiecej tam nie pojde.salon prestige to jakas pomylka dlaczego? Wykupilam sobie grupon true kreatin ze strzyżeniem i sauna. Kolezanka wykupila taka sama usluge wiec wiem jak to powinno wygladac tylko w innym salonie. okazalo sie ze nie dosc ze nie zrobily mi wszystkiego czyli byla tylko sauna i strzyzenie to dodatkowo fryzjerka sie tak spieszyła ze nawet nie zdarzyłam spojrzec na zegarek a tu juz byl koniec(twalo to 30)min. Gdzie sama sauna powinna tyle trwac kuracja true kreatin rowniez trwa cos takiego. Poza tym fryzjerka nie wiem czy sie spieszyla czy nie wiedziala co robi bo kiedy zwrocilam jen uwage ze nie tak przedzialek to stwierdzila ze narazie obcina grzywke wiec przedzialek nie jest wazny. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.31.194.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.08.14, 18:47 Tak to już jest z gruponami, korzystają z nich salony które nie mają powodzenia. Ja chodzę do pani Kasi na Mokotowie, kameralnie i podchodzi do klienta indywidualnie. Ma zupełnie inne ceny niż na swojej stronie więc proszę się tym nie sugerować. Look Art Studio.pl Pozdrawiam Kama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.14, 19:00 pod żadnym pozorem nie odwiedzajcie salonu "Sawoj" przy ulicy studenckiej!!! potrafią sp**** najprostsze ciecie. po wizycie w tym salonie i obcięciu przez właścicielkę można udać się prosto do innego fryzjera!!!! o ile jest co ratować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.play-internet.pl 06.10.14, 17:13 Zdecydowanie polecam niedawno otwarty salon na Goclawiu na ul. Abrahama8 Salon zwie sie Ambasada Piękna jest tam świetna mloda fryzjerka, potrafi sluchac klienta moj maz razem ze mna jestesmy bardzo zadowoleni. Pani Samanta jest naprawde godna polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysiaj Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.14, 14:07 JA polecam p Natalię z salonu Design na Jana Pawła II 41 A w pawilonach Muranów na piętrze. Super strzyże, doradzi kosmetyki odpowiednie, no i z kolorem zawsze jest ok, ombre super, no i modelowanie też ok bo mam kręcone włosy i zależy mi zawsze na wyprostowaniu dobrym i tu u p. Natalii wyprostuję bez prostownicy na samą szczotkę idealnie i efekt się utrzymuje dłużej a nie jak czasami gdzieś poszłam to po dojściu do domu już mi się loczki robiły. Polecam w 100% a i podam nr telefonu chyba się nie obrazi :) 502 388 173 Odpowiedz Link Zgłoś
afrodyta2015 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 03.01.15, 11:54 Przychodz do studia prestige od jakiegoś roku. Najpirw chodziłam z przymusu i nie byłam zadowolona z moich włosów ale teraz po zmianie fryzjerek wychodze z salonu w pełni zadowolona. Dziewczyny odwalają dobrą robote :) Gratulacje dla właścicielki za tą zmiane. PS. Przez 30 minut pod sauną by się pani ugotowała. 15 minut jest wystaczającym czasem ( myślałam tak jak pani ale zostałam kompetentnie uświadomiona Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.agusiak41 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 01.08.15, 19:04 Bardzo dobry fryzjer Pani Monika ul.Powstańców 69c Studio Piękna Bote .Polecam. Byłam dzisiaj w salonie, profesjonalna obsługa, super cięcie i koloryzacja z Olaplex. Błyszczące, zdrowe włosy po zabiegu, cena przystępna, jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Dobry fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.14, 18:33 Czesc, przegladałam wiele opini na forach o fryzjerach i zachecona pochlebnymi komentarzami poszłam do Pani Eweliny w Salonie Urody na ul. Wolskiej 94. Warto było, miła i fachowa obsługa i bardzo przystępna cena. Za obciecie włosow i balejaz zapłacilam 110zł. Wczesniej chodziłam do innych salonów płacac 200-250zł i nigdzie nie wyszło tak ładnie. Polecam bo naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Dobry fryzjer na ul Wolskiej 94 IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.14, 18:39 Jestem tak zachwycona praca Pani Eweliny z Salonu Urody na ul Wolskiej 94 ze umieszcze nr tel 22 497 88 77. To najlepsza fryzjerka u jakiej byłam, plus za cene bo obciecie włosow i balejaż za 110zł to atrakcyjna cena jak na Warszawe. Polecam, sprawdzcie same bo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: Dobry fryzjer na ul Wolskiej 94 IP: *.nfz.gov.pl 14.11.14, 10:40 Farbowanie włosów w tym salonie to masakra. Pani, która miała mi zrobić karmelowy kolor rozjaśniła mi rude włosy najpierw na żółto, gdy odmówiłam wyjścia z salonu z takim stanie położyła mi farbę, która dała rezultat zimnego brązu z poświatą zgniłozieloną. Cudo. Nie musze wspominać, że dla Pani "fryzjerki" wszystko było ok i zażyczyła sobie pełnej kwoty za usługę, za którą powinnam tak naprawdę żądać odszkodowania. Już daruję sobie rozwijanie wątku jakości farb, które parzyły mi skórę :( Wrogowi nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Dobry fryzjer na ul Wolskiej 94 IP: *.centertel.pl 24.12.14, 14:10 Witam i jąk poradziła sobie Pani z tym zielonym? Mam ten sam problem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Zagalska Re: Dobry fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.14, 21:13 Witam ,ja osobiście mam fryzjerkę ,która dojeżdza do mnie do domku :) jest to wygodne bo nie tracę czasu na dojazd ani stanie w korkach :) Pani Sylwia jest profesjonalna i perfekcyjna ! strzyże bardzo precyzyjnie a kolory dobiera świetne:):) polecam ją ! kontakt do niej to 724024685 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Dobry fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.14, 22:06 Po numerze telefonu poznaję tą panią Sylwię - co kto lubi - mnie akurat ostrzygła źle - włosy układały się fatalnie już po kilku dniach, a na dodatek wyciapała mi grzywkę, bo "zapomniała", że miała zostać długa. Do perfekcji to tej pani jeszcze sporo brakuje niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dobry fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.14, 00:04 Zgadzam się pani Doroto :) pani Sylwia przy każdej mojej wizycie była miła i profesjonalna , włosy świetnie się układają po jej strzyżeniu. Odnoszę wrażenie, że to niestety jedna z niewielu w Warszawie, która potrafi wysłuchać i naprawde wie czego oczekuje klient :) Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Dobry fryzjer na ulicy Wolskiej 94 IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.14, 18:41 Czesc, przegladałam wiele opini na forach o fryzjerach i zachecona pochlebnymi komentarzami poszłam do Pani Eweliny w Salonie Urody na ul. Wolskiej 94. Warto było, miła i fachowa obsługa i bardzo przystępna cena. Za obciecie włosow i balejaz zapłacilam 110zł. Wczesniej chodziłam do innych salonów płacac 200-250zł i nigdzie nie wyszło tak ładnie. Polecam bo naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika NIE polecam salonu Revlon w Jankach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.14, 18:02 Unikajcie salonu revlon w Jankach. Sciekie kosztuje koszmarne pieniadze zwlaszcza, ze zaraz po wyjsciu od fryzjera trzeba szukac innego zeby naprawil szkody! Malowanie wlosow to jakas porazka, bo nawet glowy nie potrafia umyc. Ja popelnilam blad ze poywoliliam im eksperzmentowac z frzyura slubna... czas przetrwania fryzury 1h Jednym slowem TRAGEDIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia123 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.aon.nl / 10.114.30.* 14.01.11, 14:37 Polecam Ci Emilię z salonu Franck Provost na Puławskiej. Jest genialna! Mała, cicha za to baaaardzo uzdolniona :)) Teraz chyba balejażu w ogóle mało się robi (podobno wyszedł z mody :)) ale ja robiłam u niej kolor (rudy) i REWELACJA!!! Nigdy wcześniej nie miałam takiego oddcienia. Wyglądam jak Jolianne Moore :))) (no, w każdym razie mam podobne włosy...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika super fryzjerka, profesjonalna i niedroga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 15:46 sama miałam problem z fryzjerem w warszawie, bo albo drogi albo do kitu, ale koleżanka mi poleciła taki salon (mam wizytówkę) "Salon luxona" na staszica 18 (przystanek mlynarska-jakby ktoś chciał) robi tam taka młoda dziewczyna, kosmetyki bardzo dobre, dobrze obcina wloski i jak dla mnie to świetne robi fryzury (koki itp.) Więc jeśli któraś z was ma problem z fryzjerem to polecam do niej bo naprawde ma talent i (jak dla mnie to duży argument) tanio jak na warszawę.a do tego ma jakąś tam kosmetykę (paznokcie, henne i nie wiem co tam jeszcze) to jest jej stronka:www.salonluxona.iscool.pl Chodzę do niej już pół roku i zawsze jestem zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Cagiel Team najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 11:34 Polecam salon Cagiel Team na Odyńca. Do najwspanialszej na świecie pani Ani trudno się umówić, a druga najwspanialsza pani Gosia wyjechała, ale jestem przekonana, że inne są równie genialne, bo ten salon naprawdę się szanuje, nigdy nie widziałam tam nikogo niezadowolonego, poza tym jest przemiła atmosfera. I ja, i moja mama od lat regularnie tam chodzimy. Co prawda ceny nie są najniższe na świecie, ale jak ktoś nie chce ryzykować że będzie wyglądał fatalnie, to i tak przecież za 15 zł się nie ostrzyże. Polecam, naprawdę naprawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowinka Re: Cagiel Team najlepszy IP: *.centertel.pl 20.12.11, 20:27 CAGIEL TEAM ma nową siedzibę ul. woronicza 15 lokal 33 piętro 11 jest wspaniale teraz z widokiem na piękno i komfort klienta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polecam Re: Cagiel Team najlepszy IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.14, 18:47 POLECAM PRESTIGE na Zegadłowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.centertel.pl 17.02.11, 11:42 Odwiedzam od roku salon Exclusive na mokotowie i zawsze jestem zadowolona:) a kultura, uprzejmość i atmosfera to ogromny plus tego salonu POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 212.75.103.* 09.03.11, 11:29 dziewczyny ja polecam łukasza z merliniego ja byłam u niego na cięciu moja koleżanka mi poleciłam bo robiła kolor i kurację włosy ma w dużo lepszym stanie chociaż jest jasną blondynką w końcu znalazł sie fryzjer który robi jasne blondy na farbach a nie na proszuku !!!!! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.centertel.pl 31.10.13, 17:40 POLECAM studio urody prestige ul.zegadlowicza.Byłam z kuponem na farbie i potraktowano mnie jak książeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.182.248.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.03.11, 23:35 Miała cienkie i fatalne włosy,których nikt nie potrafił mi ani dobrze ostrzyc,ani ufarbować.Trafiłam do pani Dominiki w Wilanowie do Kliniki Urody.Nigdy jej nie opuszczę i wszystkim szczerze polecm.Jedyna wada to trzeba czekać na zapisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 11:44 WWW,EASTWESTBEAUTY.PL polecam Przemka lub monikę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 11:54 Aniu witaj .Ostatnio znajoma wyszukała dobrych fryzjerów pracowali przy wielu programach np :taniec z gwiazdami,youcandance.pokazy mody,zreszta na stronie mają opisane.jestem zadowolona włosy układają się idealnie,kolor przepiekny,przez to fajnie się cuję ,że ludzie pytaja gzdię byłam -miłe komentarze:) To ich strona WWW.EASTWESTBEAUTY.PL Pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.04.11, 10:40 Jeszcze do niedawna chodziłam do Maćka Wróblewskiego,ale to jak potraktował mnie ostatnim razem spowodowało moją straszną niechęć do niego.Tam liczą się osoby sławne,a nie zwykli nierozpoznawalni ludzie.Szukałam uparcie salonu,ktory również pracuje na La Biosthetique,bo strasznie przypadły mi do gustu te kosmetyki.No i znalazłam! Trafiłam do Fabryki Marzeń na ul.Szucha8.Nie dość,że salon super,dziewczyny w niczym nie ustępują Wróblewskiemu a nawet sa lepsze,szkolone w najlepszych akademiach,ceny o połowę niższe(również za kosmetyki które kupuję do własnego użytku).Zostałam potraktowana jak ktoś ważny,a strzyżenie boskie!Dziękuję Fabryce Marzeń,tak trzymajcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.11, 15:02 Piotr Jesionkiewicz bezapelacyjnie. Wszytskie moje kolezanki juz do niego chodza. Fantystycznie scina nadaje kształt włosom. Dodatkowo super salon bo wyglada jak loft i zima pali sie kominek. A masaz glowy....jak robi go Milosz to odlatuje.... salon nazywa sie PJ i jest na emilii plater, a wiem,ze teraz otworzyli drugi na sapieżynskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.11, 10:49 www.fabrykamarzen.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOLKA Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.11, 08:06 Ostatnio korzystałam z usług FABRYKI MARZEŃ,trafiłam tam dzięki Waszym opiniom i jestem zachwycona! Polecam wszystkim,którzy cenią jakość i profesjonalizm.Adres strony www.fabrykamarzen.com.pl.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiolka Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.11, 08:08 www.fabrykamarzen.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOLKA Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.11, 08:52 www.fabrykamarzen.com.pl/ POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kijanka Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.mobile-tech.pl 04.05.11, 13:18 Polecam Ci na ulicy Świętokrzyskiej 31/33 Fabrykę Urody. www.fabrykaurody.com Fryzjerzy tam zajmują się metamorfozami wiec sami dobierają fryzurę do kształtu twarzy i doradzają jaki kolor pasowałby do Twojej karnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kokozuza Bezpłatne konsultacje i darmowa regeneracja 17.04.12, 18:24 17 oraz 27 kwietnia w STILE UNICO na ul.KEN 20 ,darmowe porady i zabieg regerenacyjny -ktoś się wybiera?:) podaję link gdzie znalazłam :) warszawa.gumtree.pl/c-ViewAdLargeImage?AdId=372270400 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klocki Re: Denique w Arkadii IP: *.aster.pl 14.05.11, 18:19 Może kiedyś miał - teraz omijajcie z daleka strzyzenie włosów :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0albertk2 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 11:34 Oferty najlepszych warszawskich fryzjerów znajdziecie na dobry fryzjer Warszawa. Szczegółowa oferta salonów, dane kontaktowe, galeria zdjęć i, przede wszystkim, opinie klientów, na pewno pomogą wam w znalezieniu odpowiedniego fryzjera www.naszauroda.pl/Fryzjer/Warszawa/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betina Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.aster.pl 30.06.11, 22:49 Polecam Salon Fryzjerski na mokotowie Al.Niepodległości 76/78 22/296-90-83 szczególnie P.Anię Odpowiedz Link Zgłoś
cilri Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 03.08.11, 10:50 a słyszeliście coś o salonie afera fryzjera?? warto się tam udać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.ip.netia.com.pl 18.07.11, 14:50 ja byłam w salonie, o którym wspomniałaś, ale w Katowicach, beznadzieja totalna, pół roku przepłakałam w domu, bo zrobili mi misz-masz kolorów na głowie i bałam się z domu wychodzić, a żaden inny fryzjer nie chciał się podjąć "poprawy" tak zniszczonych włosów. Mam nadzieję, że w Wawie jest lepiej, aczkolwiek, mimo, ze tu mieszkam obecnie, to tak się zraziłam, że raczej nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grubstein NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowicza 1 IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.07.11, 14:54 Drodzy Forumowicze! STANOWCZO ODRADZAM salon urody Prestige przy ul. Zegadłowicza 1 w warszawie w pobliżu Szpitala Wolskiego. Byłam tam z kuponem Groupona. Niestety dałam się nabrać i "owczym pędem" jako jedna z kilkuset (!) osób kupiłam kupon o wartości 75 zł. Gdybym tylko usłyszała słowo ostrzeżenia, podarłabym ten kupon na strzępy albo ofiarowała najgorszemu wrogowi!!! Pani fryzjerka (długowłosa blond z grubymi brwiami) wykazała się skrajnym brakiem delikatności i talentu. Po kolei: Mycie włosów: szarpanie, drapanie paznokciami (zdecydowanie za mocne, a ja nie jestem jakimś delikatnym salonowym pieskiem!), rozczesywanie na siłę mokrych włosów, kosmetyki wyraźnie słabej jakości o zapachu żelu pod prysznic z podajników na publicznych basenach. Strzyżenie: Bogu dzięki poszłam tylko na podcięcie końcówek, co trudno schrzanić, ale odniosłam wrażenie, że Pani strzygła byle jak. Modelowanie: Jeżeli lubicie puszyste włosy - ale puszyste tak, jak to się rozumiało w latach 80-tych, to tutaj będziecie zachwycone. Pani ciągnęła włosy niemiłosiernie. Grzywkę wymodelowała mi jak u żony Al'a Bundiego. Modelowała mnie jednocześnie trzema szczotkami. Gdy pracowała jedną, to pozostałe dwie miałam na głowie owinięte pasmem włosów. Nigdy nie sądziłam, że szczotki mogą się wbijać w skórę jak korona cierniowa... Ogólny efekt: całe szczęście fryzura wprawdzie kompletnie jałowa, włosy bez połysku, szorstkie (mam włosy w lepszym stanie po zwykłej codziennej pielęgnacji), ale przynajmniej nie jestem do połowy łysa. Wycierpiałam się za to strasznie - a wierzcie mi, nie jestem jakaś wrażliwa szczególnie. P.S. Pani fryzjerka na dodatek niezbyt ładnie pachniała. No dobra. Śmierdziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.11, 20:43 Ha ha ha dawno się tak nie uśmiałam, mam na myśli ostatnie zdanie!:) Współczuję koszmaru, który tam przeszłaś. Jeśli chcesz trafić do profesjonalistów polecam Ci Fabrykę Marzeń. Byłam już dwa razy i będę chodzić do końca moich dni:) Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwi Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 12:02 Pani Iwonka o nieświerzym oddechu :). Ale i tak szefowa, ktora odbiera tam telefony jest gorsza... Zreszta tam taka nadeta atmosfera, jak juz schowalam kurtke do szafki i worcilam na te sale, to nikt mi nie powiedzial, ktora to ta moja Iwona, co ma mi robic wlosy, stalam jak ten kolek przy nich, na co w koncu ta blond szefowa satrsza pudernica, powiedziala zebym usiadla bo jak widze, pani Iwona jest jeszcze zajeta! Czekalam prawie pol godziny na swoja kolej, a bylam umowiona na 17. Zadzwonilam, ze sie spoznie, to mi powiedziala w bardzo nieprzyjemny sposob, ze mam sie pospieszyc bo po mnie tez jest przeciez klientka, a jak mialam poslizg 6 minut, to sie okazalo, ze pol godzin mam czekac na swoja kolej... Faktycznie Iwona drapala dosc ostro, refleksy wyszly kurczakowo zolte, od razu z odrostami :(, nie polecam i wiecej nie odwiedze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migo Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.essilor.fr 19.04.12, 14:05 witam, czuje sie w obowiazku równiez kazdego odwieść od wizyty w salonie prestige na zegadłowicza, poszlam z kuponem na strzyzenie i refleksy to co mam teraz na glowie nawet pasemkami nie mozna nazwac a co dopiero refleksami, fryzjerka (długi czarne włosy z grzywka i wielkim biuestem) moze i byla uprzejma ale coz z tego jak po zrobieniu tych pozal sie boze refleksow tak mi powycinala wlosy ze mam teraz jakies plamy na głowie a nie refleksy!!! wygladam makabrycznie, miala mi tylko grzywke zrobic a wyciela jakiegos grzyba na głowie, za tydzien mam isc na wesele wiec nie wiem czy jakos uratuje ta fryzure, musze isc gdzie indziej je zafarbowac, TRAGEDIA, BEZTALENCIE, ZERO WYOBRAŹNI, KRZYWO I BRZYDKO, nie warto tam nawet 1 zł zostawiac, teraz bym ten kupon wyrzucila bo jak siebie widze w lustrze to płakać mi się chce :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hexa13 Polecam "ROYAL" IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.12, 15:50 W Warszawie na Wolskiej 50 jest nowy salon Urody "Royal". Dopiero się rozkręcają, więc mają naprawdę promocyjne ceny. Byłam u młodego chłopaka - Łukasz. Pewnie trzyma nożyczki, mam krótką, postrzępioną fryzurkę, którą codziennie muszę układać tzw."artystyczny nieład". Bez dobrego strzyżenia nie daje sobie z nią rady. Chłopak zrozumiał o co chodzi. I jest dobrze. Poprosiłam o delikatne cięcie, aby kolesia wyczuć i zobaczyć czy sama sobie z włosami potem poradzę. Już wiem, że tam wrócę i następnym razem odważę się na więcej. Masaż głowy przy myciu....obłędny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: june Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.aster.pl 14.06.12, 21:40 Witam.Też byłam w salonie Prestige na Zegadłowicza i tak jak moje poprzedniczki odradzam wszystkim korzystanie z ich usług.Miałam kupon grupona za 99 zł,na strzyżenie,farbowanie, refleksy i stylizacje z możliwością dokupienia balejażu.Po przyjściu do salonu chciałam się Pani fryzjerki doradzić jaki kolor zrobić,właściwie to chciałam w podobnym odcieniu farby którą miałam poprzednio,ale takiej nie było-ok,a jak chciałam trochę jaśniejszy kolor to mnie ofuknęła,że nie ma czasu mi zrobić dekoloryzacji(oczywiście dopłaciłabym z wielką chęcią,żeby tylko mieć włosy porządnie zrobione).Skończyło się na tym,że przyniosła mi palete farb jak z rossmanna i musiałam na podstawie tych sztucznych kłaków sobie wybrać kolor,ale tylko z ciemnych bo inne nie wyjdą na poprzedniej farbie!Nie o to mi chodziło wprawdzie bo nie chciałam mieć ciemnego brązu na włosach.O refleksach już żadnej mowy nie było nawet.Po farbowaniu włosy ciężko się rozczesywały co jest dziwne bo zazwyczaj te odżywki i farba powodują,że włosy są gładkie i można je rozczesać bez szarpania całej głowy.Jakość farby jak dla mnie była nie podejrzana.W rezultacie włosy wyszły mi rudawe zamiast ciemny blond a odrosty i to całkiem spore były widoczne po 2-óch tygodniach. Co do obsługi:młode dziewczyny ok 22 lat,niby miłe ale zarazem proste,nie mające podejścia do poważnego klienta.Jak dla mnie to mogłyby obsługiwać jedynie dziewczyny z gimnazjum i liceum i to nie każde. Klient,który miał byc strzyżony po mnie musiał czekać 30 minut mimo wcześniejszej rezerwacji,bo moja Pani fryzjerka przewidziała na moje farbowanie 50 minut a wyszło 1.20h,jak dla mnie to żenada. Ps.Dziewczyny lubią zamawiać chińczyka-wtedy aromat po całym lokalu roznosi się,jak ktoś jest wrażliwy na zapachy i totalną fuszerkę fryzjerstwa to nie jest to miejsce dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izoldpyzold Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: 178.73.25.* 27.08.12, 19:47 Ja również nie polecam tego salonu. Miałam kupon z Groupona na strzyżenie - fryzjerka (sama z kilkucentymetrowym odrostem) zamiast obciąć włosy wg moich wskazówek - podcięła końcówki o 2 cm i stwierdziła, że włosy same się ułożą (!). Zero wysiłku, ostentacyjnie widać, że jak najszybciej chciała się mnie pozbyć. Pani właścicielka stała cały czas przy recepcji naburmuszona. Klimat mocno średni. Jeśli tak traktują klientów - nawet, a może przede wszystkim z Groupona - to nie wróżę sukcesów. Ja zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.31.48.202.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.05.12, 19:35 Jak śmierdziała dlaczego nie uciekłaś!!!!!!!!!! Szkoda kasy (?), to masz !!! Mimo promocji to reklamacja też obowiązuje. Polecam panią Dominikę, która jest przeciwieństwem Twojego anioła-stylistki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.10.12, 14:44 Ja również nie polecam wręcz OSTRZEGAM przed pójściem do tego salonu. Również dałam się nabrać i po zakupie kuponu pojechałam do owego salonu. Ponieważ utknęłam w korku i spóźniłam się 10 minut panie powiedziały dosłownie" jak chce pani teraz czekać do 13 na zabieg to niech pani czeka jak nie to nic wcześniej nie będzie" na moje tłumaczenia że spóźniłam się nie z mojej winy i że to tylko 10 minut pani która piła kawkę nic nie odpowiedziała ...Przestrzegam nie korzystajcie z tego salonu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "J" Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.13, 14:21 Nie jestem klientką żadnego z salonów ale jestem fryzjerem :) Co do spóźnienia się 10 minut to proszę zrozumieć, że często fryzjer jest bardzo ograniczony czasem bo szef mu patrzy na ręce. A i klient następny też jest obrażony jak musi czekać i fryzjer zamiast pracować to się musi stresować i nikt nie jest wtedy zadowolony z jego pracy. Więc szanowne klientki. Jak jesteście umówione, to wychodźcie z domu z wyprzedzeniem czasu. Lepiej być wcześniej niż na "styk" lub nie daj Boże kilka minut po czasie. Jak idziecie do lekarza czy dentysty to jesteście na czas bo musicie. Fryzjer to też bardzo poważny zawód i należy traktować fryzjera z szacunkiem, takim na jaki i wy byście chciały zasługiwać. i uwierzcie mi na słowo, ale do spóźniającej się klientki (nawet nie ze swojej winy) fryzjer ma stosunek negatywny choćby była jego stałą klientką i płaciła mu olbrzymią "kieszeń". Wy zapewne też nie lubicie jak ktoś się do Was spóźnia. Pozdrawiam "J" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DILILI NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowicza IP: *.dynamic.mm.pl 03.04.13, 14:32 Potwierdzam po 1000 kroć odradzam Prestige przy ul Zegadłowicza 1 Ja rownież byłam w tym salonie na strzyżeniu i potwierdzam nikłą przyjemność tej wizyty. Fryzure musiałam poprawć w innym salonie i nie wieżono mi że nie zrobiłam tego sama:( Zdecydowanie odradzam salon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzona Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłow IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.13, 21:34 Czytam te wasze opinie na temat Prestigu na Zegadłowicza i jestem wręcz oburzona ilością kłamstw na temat tego salonu. Byłam tam wielokrotnie, kilka razy również z grupona i NIGDY NIE SPOTKAŁA MNIE TAM ŻADNA NIEPRZYJEMNA SYTUACJA. Zawsze jestem zadowolona z usług i obsługi. Ale z tego co czytam to niektórzy oczekują że za spóźnienie zostaną powitani szampanem i kawiorem. PS. Nie wydaje mi sie żeby opisane panie tam pracowały. Personel jest czysty, PACHNĄCY, miły i delikatny. Tak wiec z czystym sumieniem polecam studio Prestige przy Zegadłowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.10.13, 19:38 Nie wiem jak pracują fryzjerki w tym salonie, bo nie korzystałam z ich usług, ale w 100% polecam usługi kosmetyczne, które są świadczone w salonie prestige przy ul. zegadłowicza. korzystałam z depilacji laserowej. chodziłam do wielu salonów i kosmetyczek i nikt nie był tak profesjonalny jak tamtejsza obsługa. poza tym ich zabiegi przyniosły najlepsze efekty. jeśli komuś zależy na skutecznej depilacji to szczerze polecam ten salon;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.13, 10:55 Wypowiedź zamieszczona dnia 21.07 .11 jest nie prawdziwa ( prawdopodobnie działania konkurencji ) ponieważ opis fryzjera nie pasuje do żadnej Pani pracującej w tym Studio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nocturn Polecam Salon Prestige przy ul. Zegadłowicza 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.13, 12:48 Witam! Jestem stałą klientką salonu Prestige mieszczącego się przy ul. Zegadłowicza 1. Korzystałam z usług kilku innych salonów i nigdy nie byłam zadowolona z efektów ich pracy. Cieszę się, że wreszcie znalazłam miejsce, z którego nie wychodzę z "hełmem" na głowie. W salonie Prestige mogę liczyć na miłą atmosferę i zainteresowanie moimi potrzebami. Nareszcie fryzjer dba o mój komfort podczas mycia włosów, nie szarpie ich w momencie rozczesywania i cierpliwie dobiera ze mną kolor, który będzie odpowiedni do mojej karnacji. Zdecydowanie polecam salon Prestige przy ul. Zegadłowicza 1. Pozdrawiam Nocturn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Polecam Salon Prestige przy ul. Zegadłowicza IP: 83.238.72.* 28.10.13, 14:43 Dziwię się powyższym opiniom. Korzystałem niejednokrotnie z usług fryzjer w tym salonie. Zawsze byłem zadowolony z obsługi. Najgorzej, że na podstawie takich wpisów można wyrobić sobie błędną opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
albero333 Re: Polecam Salon Prestige przy ul. Zegadłowicza 28.10.13, 14:53 Moim zdaniem salon Prestige na Zegadłowicza jest świetny. Jest tam miło i przyjemnie. (Nie wiele jest salonów do których chce się wejść prosto z ulicy). Chodzę od lat. Niestety nie pamiętam, żeby któraś z wymienionych na forum fatalnych fryzjerek tam pracowała. Opis nie pasuje do żadnej, które znam. Zawsze mi dobrze doradzały i byłam zadowolona z ich pracy. Po za tym zawsze mogłam przesunąć wizytę, jak wiedziałam, że nie dotrę na czas. Nigdy nie było z tym problemu. Tylko trzeba wcześniej zadzwonić i ich poinformować. Fryzjerki są delikatne i mają profesjonalne podejście do klienta. Kosmetyczki też są super miłe. Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Polecam Salon Prestige przy ul. Zegadłowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.13, 22:27 Jestem stałą klientką salonu Studio Urody Prestige przy ul. Zegadłowicza już od wielu lat. Mam długie włosy, przychodzę do salonu na podcięcie końcówek czy ułożenie fryzury. Jeśli chodzi o usługę to w moim odczuciu jest zawsze bardzo profesjonalna, a byłam strzyżona już w wielu miejscach. Po wyjściu ze S.U. Prestige zawsze mam wrażenie, że po zabiegach mam piękną i lśniącą fryzurę . Zazwyczaj wychodzę stamtąd w dobrym humorze, bo Panie, które tam pracują chętnie podejmują rozmowę, są bardzo miłe i delikatne. Bardzo podoba mi się też klimat salonu. Śliczny elegancki wystrój - taki czerwono - biały ze wspaniałym kryształowym żyrandolem i wygodną czarną kanapą. Wygląda wręcz artystycznie. Czuć tam jakiegoś takiego ducha elegancji i stylu, którego nie doświadczyłam w żadnym innym salonie (nawet tych w których usługi kosztują duuużo więcej). Wystrój bardzo kojarzy mi się ze stylem aktorki Audrey Hepburn, której zresztą zdjęcie widziałam w salonie. Najbardziej chyba ujmuje mnie to, że bardzo sympatyczna właścicielka salonu często osobiście proponuje kawę czy herbatę. Dosyć to niezwykłe. Raz skusiłam się na kawę i była świetna. Strasznie to fajne, bo można by się spodziewać, że w dzisiejszych czasach otrzyma się jedynie usługę za którą się płaci. Takie dopieszczanie klienta jest super. Napisałam dużo o pozytywach, a klika rzeczy mnie także irytuje w salonie (chyba nie można mieć wszystkiego) przez co dwa razy wyszłam z salonu podenerwowana. Wszystkie moje zastrzeżenia ograniczają się do klientów z kuponami groupon i dlatego zdecydowałam się napisać tutaj dłuższą wypowiedź. Już dwa razy zdarzyło się jak byłam strzyżona, że jakieś dziewczyny z kuponami próbowały wykłócać się o wykonanie usługi, które im, w moim odczuciu, nie przysługiwały. Raz klientka spóźniła się prawie 40 min (!) i dziwiła się, że nie może zostać przyjęta. Zdenerwowało mnie to, bo akurat byłam strzyżona i patrzyła na mnie jakbym zajęła jej miejsce, zresztą powiedziała coś w stylu, że „bezczelnie nie poczekali na nią tylko przyjęli kogoś innego”, a ja przecież przyszłam punktualnie na swoją godzinę! Za drugim razem klientka groupon, która zapisała się i nie przyszła na wizytę (chyba dwa razy, ale mogłam źle usłyszeć) dziwiła się, że nie może zostać przyjęta „z ulicy” i krzyczała na miłą Panią i kompletnie zepsuła atmosferę w salonie. Aż mi się ręce trzęsły. Na szczęście te zdarzenia były incydentalne, zazwyczaj jest super. Rozpisałam się trochę, bo bardzo podoba mi się w Studiu Urody Prestige i byłabym nawet gotowa dopłacać do usługi byleby część klientów groupon nie przychodziła wtedy co ja. Polecam usługi eleganckim Paniom, a cieszę się, że agresywnym osobom, które się tutaj wypowiadały się nie podobało - może dzięki temu ich nie spotkam w salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Polecam Prestige przy ul Zegadłowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.13, 22:09 A ja polecam Prestige w Warszawie przy ul.Zegadłowicza ,miła obsługa,bardzo ładne przyjazne wnętrze a co najważniejsze po wizycie w tym miejscu zawsze jestem zrelaksowana i zadowolona z usługi.Mają bardzo skuteczny laser,po 4 wizytach pozbyłam się niechcianych włosów pod pachami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: Polecam Salon Prestige przy ul Zegadłowicza 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 00:25 Jak to czytam to odnoszę wrażenie,że mówimy o dwóch różnych miejscach,jestem klientką prestiżu od roku i z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce,gustowne,kameralne z milą obsługą.Jestem klientką pani Basi,nareszcie znalazłam fryzjerkę,która poradziła sobie z moimi delikatnymi i puszącymi się włosami. Odpowiednie cięcie i zbieg global keratin, który mi zaproponowała sprawił, że moje włosy nareszcie wyglądają zdrowo i pęknie.A do tego glogal miałam w super promocyjnej cenie,warto zaglądać na ich stronę w zakladkę promocje. No i więcej empatii życzę,wtedy będzie łatwiej i przyjemniej w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.free.aero2.net.pl 14.12.13, 14:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.free.aero2.net.pl 14.12.13, 15:05 wszystkie pozytywne opinie od 27.10.13 są z tego samego adresu IP. Bardzo zastanawiające. Czyżby działanie właścicielki żeby nagonić sobie nowe klientki, bo stałe odeszły wraz z fryzjerką panią Kasią i kosmetyczką Agatą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.13, 17:32 Czy masz może informację, gdzie teraz pracują dziewczyny. Obie są świetne, a w tej chwili straciłam duo nich kontakt. Gdzie ja teraz znajdę taką dobrą kosmetyczkę i fryzjerkę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.wyszkow.fuz.pl 25.12.13, 18:12 Dziewczyny przeniosły się na Wolską- www.wolska66.pl/. Salon na razie się rozkręca, jest dużo większy niż Prestige. Może nawet trochę zbyt duży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.13, 13:18 Bardzo dziękuję za informację :) Bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stała klientka Re: polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.13, 10:03 na szczęście przeniosły się te kiepskie co miały mało pracy,a zostały najlepsze i są zdolne nowe,co wpłynęło na sukces PRESTIGE ,gorąco polecam - stała klientka od 15 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: NIE polecam WOLSKA 66 IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.14, 17:35 www.wolska66.pl - NIE POLECAM przeciętny salon niczym się nie wyróżnia a ceny jak na Wolę wysokie , do ceny wyjściowej doliczają wszystko ,lakier ,szampon ,może jeszcze kichnięcie ,zarozumiała fryzjerka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: NIE polecam WOLSKA 66 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 16:14 Ja też odradzam wizytę w salonie Wolska 66 .Byłam na manicure - mają b. mały wybór lakierów taniej firmy z Rossmana .Ze strzyżenia również nie jestem zadowolona . Odradzam ,ceny wysokie jak na Wolę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: NIE polecam WOLSKA 66 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.14, 14:15 Tanie lakiery z rossmana??? To ciekawe. Ja mialam tam robiony manicure kilka razy i zawsze profesjonalnymi lakierami Essie. To jest tania firma z rossmana??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manka Re: NIE polecam WOLSKA 66 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.14, 21:20 Tak ta firma jest w Rossmanie,a co wmówili Tobie ,że są profesjonalne może kiedyś były ale teraz są dostępne w niskiej cenie,pewnie dlatego ,że się kiepsko sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotajagoda Re: NIE polecam WOLSKA 66 17.04.14, 17:09 Gość portalu: Manka napisał(a): > Tak ta firma jest w Rossmanie,a co wmówili Tobie ,że są profesjonalne może kied > yś były ale teraz są dostępne w niskiej cenie,pewnie dlatego ,że się kiepsko sp > rzedają. Nie bardzo rozumiem, czemu uważasz mnie za ciemną masę, której można coś wmówić. Mieszkałam kilka lat w Stanach i używałam tych lakierów zanim pojawiły się w Polsce. ZAWSZE byłam zadowolona. Dla mnie lakier, który trzyma się tydzień bez odprysków broni się sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: NIE polecam WOLSKA 66 IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.14, 17:41 Możliwe,ale wiemy ,że ten sam produkt kupiony w USA to zupełnie coś innego niż ten kupiony u nas w kraju.Tak jest z proszkami do prania,mydłami szamponami.Do Polski oddzielnie sprowadza się butelki,lakier a pakuje u nas-po drodze jakość tego towaru jest inna.Tak więc to nie jest argument na korzyść -stosowanie tego lakieru i kupowanie w USA.Możliwe jest ,że coś kombinują też z tymi lakierami na Wolskiej 66 - może rozcieńczają acetonem.Ja nie jestem zadowolona bo 2 dnia musiałam zmyć lakier a po manicurze nie było śladu.Wyrzucone pieniądze w błoto Odpowiedz Link Zgłoś
zlotajagoda Re: NIE polecam WOLSKA 66 20.04.14, 07:55 No cóż, ciekawą masz wiedzę na temat lakierów, rzekłabym, profesjonalną. Czy ten trik z acetonem to z własnego doświadczenia? Piszesz z jednego I.P. pod różnymi nickami i szczekasz jak kundelek na salon na Wolskiej. To skłania mnie do wyciągnięcia wniosku, że jesteś z jakiejś konkurencji i robisz krecią robotę w internecie. A z takimi zerami nie dyskutuję. Z mojej strony - EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotajagoda Re: NIE polecam WOLSKA 66 28.03.14, 15:55 Gość portalu: Malwina napisał(a): > Ja też odradzam wizytę w salonie Wolska 66 .Byłam na manicure - mają b. mały w > ybór lakierów taniej firmy z Rossmana .Ze strzyżenia również nie jestem zadowol > ona . Odradzam ,ceny wysokie jak na Wolę A to chyba wpis jakiejś prymitywnej konkurencji. Robiłam u nich manicure i pedicure już kilka razy. Mają lakiery Essie, kilkadziesiąt kolorów do wyboru. Polecam panią Ewę - ma złote ręce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: NIE polecam WOLSKA 66 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.14, 21:15 W Rossmanie są lakiery Essie w sprzedaży po cenach promocyjnych ,zresztą też uważam ,że są kiepskie i daleko im do profesjonalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: NIE polecam WOLSKA 66 IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.14, 17:28 Kilkadziesiąt kolorów czyżby ?,ja widziałam kilka ,te same można kupić z przeceny w Rossmanie.Gratuluję małych wymagań ,bo wykonanie manicure ,też pozostawia wiele do życzenia.Długo trwa i nie dokładnie zrobiony a lakier po 1 dniu odpada.Pani fryzjerka też powinna iść na dobre szkolenie-wiedza zerowa ,nie zna nowości a samo doświadczenie czasami zawodzi.Radzę właścicielce zmienić szybko personel bo salon padnie jak wiele takich przeciętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: NIE polecam studia ul.Ordona 12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.14, 22:03 Odradzam to miejsce,skuszona pozytywnymi opiniami wykonałam tam przedłużanie rzęs.Teraz walczę by je przywrócić do stanu przed zabiegiem.Młody niedoświadczony personel,wie jak się zareklamować,gorzej z wykonaniem usługi - odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Monika Re:Nie polecam salonu Wolska66 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.14, 19:02 Okazuje się ,że metraż to nie wszystko i tym nie nadrobi się BRAKÓW ani doświadczenia w prowadzeniu biznesu.Wierna klientka Studia Prestige Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.14, 18:43 moja siostra miała tam robiony zabieg keratynowego prostowania włosów i efekt jest daleki od prostych, a przede wszystkim gładkich włosów. Przyznam szczerze, że gdyby mi nie powiedziała, że jest po zabiegu, to patrzac na jej wlosy nie zauwazylabym zadnej roznicy przed i po. Bardzo mnie to zmartwilo, bo kupilam kupon na gruperze na ten sam zabieg, a okazuje się, że pieniądze wyrzucone są w błoto Czy ktoraś z dziewczny miala podobne doswiadczenia z tym salonem? (nie licząc wpisów ewidentnie "sponosrowanych") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.14, 19:11 czytam ostatnie wpisy i jestem przerazona bo kupilam tez kupon na gruperze i po tych komentarzach bede chciala go zwrocic ja jestem juz po jednym zabiegu keratyny w innym salonie minelo pol roku efekt byl super i chcialam go podtrzymac oczywiscie skusila mnie cena ale widze ze nie ma co oszczedzac juz kiedys obiecalam sobie ze nigdy nie skorzystam juz z zadnej oferty grupona itp bo niestety zawsze mialam doswiadczenia negatywne jak widze ta obecna oferta grupera z salonu prestige na zegadlowicza nie jest wyjatkiem czy ktoras zwracala kupony i czy bez problemu mozna odzyskac kase? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malanga Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.play-internet.pl 04.03.14, 19:50 Jak się jest skąpym, to czego się spodziewasz. Kupujecie na Gruperze, czy innych zakupach grupowych i zdziwione. Weście pod uwagę , że połowe , lub prawie połowe w zależności od portalu zabiera sam Gruper w tym przypadku. Nikt nie będzie dokładał do interesu. Jak się kupi farbowanie za np 89zł, to też będzie na najtańszych farbach w opakowaniach będą najtańsze kosmetyki do pielęgnacji. Ogarnijcie się z tymi zakupami grupowymi jak chcecie mieć zdrowe włosy , a już zabiegi kosmetyczne, to uuuuuu .... Nie radzę, bo wiem czego się używa, ato TWARZ!!!!! Pomyślcie dziewczyny logicznie NIKT DO INTERESU DOKŁADAĆ NIE BĘDZIE. Nie znam salonu Prestige, ale się nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana To sa efekty zabiegu Polecam Studio Urody Prestige IP: *.play-internet.pl 04.03.14, 20:02 Efekt zabiegu: Ostateczny rezultat zabiegu zależy od typu i gęstości włosów. Im grubsze i bardziej gęste, tym trudniej poddają się wygładzeniu. Najlepszy efekt uzyskiwany jest na włosach bardzo puszących się, ale z natury cienkich. Fryzjerzy zajmujący się wykonywaniem tego zabiegu zastrzegają, że nie należy oczekiwać, iż po wyjściu spod prysznica będziemy mieli od razu idealne włosy bez potrzeby ich ułożenia. Metoda keratynowa ma na celu skrócenie czasu potrzebnego na modelowanie włosów, nie eliminuje zaś konieczności ich układania. Po każdym umyciu włosów zalecane jest wysuszenie pasm przy użyciu szczotki szkieletowej (płaskiej) i suszarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: To sa efekty zabiegu Polecam Studio Urody Pre IP: *.play-internet.pl 04.03.14, 20:41 Nie znam salonu ale nie rozumiem tyle negatywnych wpisów na temat itd. Współczuje dziewczynom co tam pracują że muszą czytać takie opinie nie miłe.Dlatego napisałam efekty zabiegu innym osobom żeby to poczytały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.14, 20:08 no wlasnie malanga masz racje nie wiem dlaczego znowu dalam sie skusic na ten gruper na zegadlowicza zastanawia mnie tylko fakt dlaczego te salony robia takie promocje skoro osiagaja efekt zupelnie odwrotny bo totalnie nuezadowolony klient nigdy tam nue wroci a jak sie trafi jakis wybitnie niezadowolony to potrafi troche jeszcze narobic wokol piora chocby wpisujac miliony negatywnych komentarze po co oferowac cos co bedzie zle i psuc sobie renome na dlugi czas ... prawda jest taka ze profesjonalne salony nie potrzebuja tabunow klientow z grupona tylko maja mase swoich zadowolonych ktorzy zawsze wracaja.. wniosek jest chyba prosty salon ktory oferuje kupony po duzo nizszej cenie na pewno nie ma odpowiednuej renomy ani klientow... wiec trzymac sie nalezy z daleka... moj ostatni zakup okazyjny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malanga Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.play-internet.pl 05.03.14, 07:08 To jest tak , że Groupon itp psuje ten rynek, chociaż i tak chyba ludzie zaczeli sie orientować, że jakość usług jest na duzo niższym poziomie, bo sprzedaż na zakupach grupowych spadła. Salony, fryzjerzy, kosmetyczki ratują się jak mogą żeby utrzymać się na rynku, bo zakupy grupowe psują ten rynek i sytuacja zmusza do wystawiania się. Takie jest moje zdanie. Ale można znaleść fryzjera za rozsądną cenę w internecie . Wystarczy wpisać w google " fryzjer Warszawa", " dobry fryzjer Warszawa", albo " stylista fryzur Warszawa". Nie wszyscy mają ceny z kosmosu, nawet jak sa dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.itsa.net.pl 05.03.14, 09:01 Drogie Panie. W odpowiedzi na wszystkie poniższe komentarze, moim zamiarem bynajmniej nie było obrażanie pracowników salonu, bo fryzjerka, która robiła mi zabieg keratynowego prostowania włosów była bardzo miła. Moim celem było tylko, abyście nie oczekiwały 100% gładkich i lśniących włosów, chyba że ja wyjątkowo źle trafiłam. Co mnie najbardziej zabolało w całej tej sytuacji, to podejście właścielki salonu, bo jako niezadowolona klientka miałam prawo zareklamować usługę, tym bardziej że efekt w niczym nie przypominał zapewnień producenta produktu. W odpowiedzi usłyszałam że jestem naciągaczką, że chcę naciągnąć salon na kolejny darmowy zabieg, że na pewno ja nie dostosowałam się do zaleceń. To chyba nie jest prawidłowe podejście salonu do klienta. Właścicielka mogła wykazać choć odrobinę zainteresowania, zaproponować, żebym przyjechała, że zobaczą jaki jest efekt i czy mam prawo być niezadowolona. Ja mogłam wyrazić swoje niezadowolenie z braku efektów zabiegu, co jest rzeczą naturalną, gdy oczekuje się pięknych włosów, a okazuje się, że pieniądze zostały wydane kompletnie na marne, bo moje włosy obecnie puszą się i skręcają jak przed zabiegiem. Dlatego dziewczyny, jeżeli tylko zdecydujecie się na zabieg keratynowego prostowania włosów na zegadłowicza, a macie grube i puszące się włosy, to radzę przed pierwszym umyciem wizytę w salonie, aby pani mogla obejrzeć, czy aby na pewno nie spociłyście sie lub nie byłyście w saunie ;-) Wtedy może wasza ewentualna reklamacja zostanie uwzględniona. A zalecam zdecydowanie zabieg w innym salonie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.itsa.net.pl 05.03.14, 15:02 Ja również mogłabym powiedzieć to samo na temat rzucania bezpodstawnych oskarżeń pod moim adresem. Proszę mi nie wciskać, że jednorazowe użycie innego szamponu powoduje natychmiastową utratę efektu zabiegu, bo jak pisałam wcześniej, sam producent wyraźnie potwierdził, że jedno mycie NIE MOGŁO spowodować braku efektów. Żyjemy w wolnym kraju, moge wyrażać dowolną opinię na każdy temat, a skoro Pani właścicielka nie chciała ze mną rozmawiać, argumentując, że jestem naciągaczką, to musiałam posunąć się do innych działań. Jestem po prostu kompletnie niezadowolona z zabiegu, na który wydałam 250 PLN, bo efektów nie widać żadnych, więc mam chyba prawo czuć się oszukana i wyrazić swoją negatywną opinię na ten temat. Jeżeli zakupuję jakąś usługę, która w najmniejszym stopniu nie daje efektów, jaki miał być, to mam przejść do porządku dziennego i powiedzieć ok, wydałam kasę, trudno zdarza się??? Zadzwoniłam do salonu z reklamacją, zapytałam, czy może Panie zechciałyby zobaczyć moje włosy i ocenić efekt, to usłyszałam że nie ma do tego podstaw, bo Panie nie mają gwarancji, że brak efektu nie jest z mojej winy, gdyż nie kupiłam u nich szamponu !!! dalej mogłam się przecież spocić, być w saunie... usłyszałam piękną opowieść o klientce która sie spociła pieląc w ogródku i u niej też nie było efektu... i dalej ze jestem naciągaczką bo chce naciagnac salon na kolejny darmowy zabieg...czy to jest standardowa rozmowa z klientem??? oczywiście ja również odpowiedziałam Pani, ze nie mam gwarancji, jakiego produktu i w jakiej ilości tak naprawde uzyto na moje włosy i się zaczeło... mysle ze na tym zakoncze swoje wpisy, prosze sie nie obawiac, nie bede już wiecej wpisywać negatywnych komentarzy, życze samych sukcesów z keratynowym prostowaniem włosów :-) i zachęcam do podszkolenia się w zakresie rozmowy z klientem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darrria . IP: *.play-internet.pl 05.03.14, 16:00 A czego się spodziewałaś za taką cenę? Niska cena, niska jakość usługi. Logiczne chyba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oddana Re: odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 17:01 Droga Marto, jak widać z Twoich wypowiedzi mocno się nakręciłaś. Piszesz ,że fryzjerka była miła ale czy poprawnie wykonała zabieg , nic o tym nie wspominasz więc myślę ,że tak. Natomiast co do ewentualnej reklamacji to uważam ,że nie było podstaw skoro był prawidłowo wykonany . Duża się naczytałam o tym zabiegu i wiadomo efekt może być różny . Czy po 48 godz. podcięłaś końcówki włosów???A co do właścicielki to chyba musiałaś ją nieźle obrazić skora nawet nie chciała Ciebie oglądać. KLIENT NASZ PAN - ale są granice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alegrowiczka Re: Drogie dziewczyny IP: *.play-internet.pl 12.03.14, 20:54 50% prostuje - 50 % odżywia - jesli chcesz mieć zdrowe, piękne, błyszczące włosy i lekkie fale. W celu zapewnienia optymalnego działania należy stosować ORYGINALNE produkty ( szampon nawilżający oraz odżywka nawilżająca po zabiegu Global Keratin) Proszę nie stosować żadnych odpowiedników, zamienników, szamponów dla dzieci - jest kolosalna różnica w efektach !!!! Aby uzyskać efekt jak w Salonie należy: * 48 h nie myjemy, nie moczymy włosków, nie nakładamy gumek, opasek ani niczego co mogłoby zmienić nadaną wcześniej przez prostownicę formę włosków; * po zabiegu używamy wyłącznie oryginalnych produktów Global Keratin (szampon nawilżający moisturizing + odżywka moisturizing conditioner) Włoski się ustabilizują do dwóch tygodni stosując oryginalny szampon i odżywkę po zabiegu.Nie biegnij do Salonu ! Miałaś wystarczającą ilość produktu ! Najlepszy efekt zabiegu uzyskujemy wykonując zabieg po raz pierwszy za każdym kolejnym zabiegiem (włoski są już odżywione keratyną) - efekt prostowania może nie być już tak mocny jak przy wykonaniu pierwszego zabiegu, z naciskiem na "może"!, ponieważ wszystko zależy od struktury, grubości, gęstości włosa oraz stopnia kręcenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malanga Zakupy grupowe odradzam IP: *.play-internet.pl 05.03.14, 07:09 To jest tak , że Groupon itp psuje ten rynek, chociaż i tak chyba ludzie zaczeli sie orientować, że jakość usług jest na duzo niższym poziomie, bo sprzedaż na zakupach grupowych spadła. Salony, fryzjerzy, kosmetyczki ratują się jak mogą żeby utrzymać się na rynku, bo zakupy grupowe psują ten rynek i sytuacja zmusza do wystawiania się. Takie jest moje zdanie. Ale można znaleść fryzjera za rozsądną cenę w internecie . Wystarczy wpisać w google " fryzjer Warszawa", " dobry fryzjer Warszawa", albo " stylista fryzur Warszawa". Nie wszyscy mają ceny z kosmosu, nawet jak sa dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Zakupy grupowe Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 12:46 Ja polecam Prestige na zegadłowicza.Przyznaje wykupiłam kupon na gruponie na depilację pach -jestem bardzo zadowolona z efektu juź po 3 zabiegach.Salon jest bardzo przyjemny a dziewczyny bardzo się starają aby klient był zadowolony i chciał tam wrócić.Dzięki ofercie gruponowej poznałam fajny salon i świetną kosmetyzkę oddaną swojej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manka Re: Zakupy grupowe Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 13:00 Polecam również zakupy grupowe i nie wierzę w te brednie co wypisujecie.Salony oferują tanie ofety aby pozyskać klientów i wszysto robią aby wrócić do do nich.Klienci mają niepowtarzalną okazję poznać nowe miejsca za przystępną cenę .Tak trafiłam do Prestige na zegadłowicza i odnalazłam wreszcie swój salon.Pierwszy raz byłam tu na farbie z kuponem a teraz już jestem stałą klientką.Polecam wszystkim, co miesiąc mają fajne oferty przystępne na każdą kieszeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmetyczka Re: Zakupy grupowe nie polecam IP: *.play-internet.pl 05.03.14, 13:23 Tak swoją drogą, to często pojawia się salon Prestige. Pomijając to jestem kosmetyczką i wiem jak właściciele salonów oszczędzają. Pewnie są tacy, którym zalezy na reklamie, ale większość oszczędza. Jak , któraś z Pań wcześniej napisała, że nikt nie będzie dokładał do interesu i to prawda. Pracowałam w trzech różnych salonach i wszystkie wystawiały się na Grouponie i tak igła do mezoterapii stawała się igłą wielokrotnego użytku, w innym salonie nakładało się na twarz kosmetyki z Rossmana, a najlepsze jak szefowa kolejnym salonie kazała przecedzać wosk po zabiegu i używać go do kolejnej klientki, oczywiście dla tych z kuponem. I tak to wygląda. Taka prawda drogie Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 13:11 Widać, ze nie jesteś klientem tylko konkurencją i jeszcze nie zauważyłaś jaki dzisiaj mamy rynek-obudź się i zejdź na ziemię .Kogo dzisiaj stać aby płacić normalne ceny za usługi , kiedy moźe otrzymać to samo za niższą cenę a wystarczy wybrać tylko dobrą ofertę.Kosmetyczki i fryzjerki aby zyskać nowego klienta jeszcze bardziej się przekładają do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malanga odp IP: *.play-internet.pl 05.03.14, 13:30 Gdybym była konkurencją, to pewnie sama bym się wystawiała na takich portalach, a ja sie po prostu przejechałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 14:07 IEA - jeśli nie byłaś w tym salonie to czemu w tytule piszesz , że nie polecasz, szkoda gadać.Idz i się sama przekonaj a jak już robiłaś GK to wiesz czego się masz spodziewać i niech cię nie zraźa opinia jakieś rozwścieczonej kobiety wypisującej brednie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: fryzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 16:22 jak siostra jest niezadowolona to dlaczego Ty kupiłaś też tam kupon ( a tak na marginesie zawsze można zwrócić kupon do GRUPONU bez specjalnego tłumaczenia) - jak widać nie jesteś klientem , więc nie wypisuj takich bzdur i zajmij się pracą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylka Re: fryzura IP: *.play-internet.pl 05.03.14, 21:27 Kupują za tanioche na Grouponie, a wymagania gorzej niz normalnie płacąca klientka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: Polecam Prestige przy ul Zegadłowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.14, 23:19 STANOWCZO POLECAM .Studio Prestige na ul.Zegadłowicza,mają super laser.Byłam na depilacji - rewelacja bo głowica jest schłodzona i zabieg jest bezbolesny a robiłam bikini. Po 4 zabiegach nie mam już problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Nie polecam salonu Prestige ul. Zegadłowicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.14, 16:01 Skusiła mnie promocja na laser...i sama jestem sobie winna. Laser i właściwie wszystkie sprzęty w tym klaustrofobicznym miejscu pamiętają czasy wczesnego średniowiecza. Efekt 10 zabiegów - żaden. Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowic IP: *.itsa.net.pl 04.03.14, 10:16 Witam Chciałabym wszystkie dziewczyny ostrzec przed keratynowym prostowaniem włosów w salonie prestige przy zegadłowicza. Oferta kupiona na gruperze. Włosy po zabiegu z keratynowym prostowaniem nie mają nic wspólnego. Puszące się i poskręcane jak przed zabiegiem. Reklamując zabieg usłyszałam od właścicielki, że na pewno ja nie zastosowałam się do wszystkich zaleceń ( w tym nie zakupiłam u niej w salonie szamponu za 100 zł, który ten efekt miał podtrzymać), pewnie poszłam do sauny, spociłam się itp, i efekt nie został zachowany, co jest oczywiście nieprawdą. Po dosyć ostrej wymianie zdań, usłyszałam, że czego Pani się spodziewa po zabiegu za 250 zł, który normalnie kosztuje 800 zł? No pewnie ma Pani rację, tylko rozmowę nagrywałam i dla UOKiK to już chyba jest oszukiwanie klienta nieprawdaż? Bo oferta i zapewnienia mówią zupełnie coś innego. W kazdym bądź razie przestrzegam dziewczyny skuszone wizją lśniących, gładkich i prostych włosów - może i metoda global keratin działa, ale na pewno nie w tym salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.14, 13:20 POLECAM studio prestige na Zegadłowicza.Też byłam na zabiegu Global Keratin po cenie promocyjnej,zastałam bardzo miło potraktowana,szczegółowo wyjaśniła mi Pani fryzjerka co mam robić po zabiegu,zakupiłam w salonie szampon i odżywkę G .K - w cenie 90 zł za sztukę nigdy nie mieli ceny 100 zł !!!!!!.Drogie Panie zabieg wykonałam 2 miesiące temu i mam cały czas ładne błyszczące włosy i łatwo się układają.Jeśli się zastosujecie do zaleceń i i nie zaoszczędzicie na szamponie i odżywce po zabiegu będziecie zadowolone z kuracji. Mają też w prestige kurację Tru Keratin i do tego szampon i odżywkę po kuracji .Pani fryzjera uprzedziła ,że po Global Keratin trzeba używać kosmetyków z tej linni ,Tru ma w składzie aloes i inne działanie. Wiem ,że na allegro można kupić taniej kosmetyki po G,K ale kupujecie kota w worku,bez żadnej gwarancji co jest w butelce .Ja POLECAM salon Prestige i namawiam moje znajome na tan rewelacyjny zabieg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.itsa.net.pl 04.03.14, 14:00 W ogóle nie widać, że napisała to Pani właścielka salonu, z którą miałam niewątpliwą przyjemność dzisiaj rozmawiać. Oczywiście drogie Panie kupujcie tylko i wyłącznie produkt oferowany przez salon, w przeciwnym razie wasze włosy będą połamane, matowe i totalnie pozbawione blasku. O prostych włosach zapomnijcie. Rozmawiałam przed chwilą z producentem Global Keratin i oczywiście potwierdził, że produkty GK do stosowania po zabiegu wzmocnią jego działanie, jednak na moje pytanie, czy inny szampon bez sls, parabenów i innych może podczas jednego mycia totalnie zniszczyć działanie zabiegu, otrzymałam jednoznaczną informację że NIE. A więc Szanowna Pani proszę nie oszukiwać, że jedynym winowajcą braku efektów zabiegu jestem tylko i wyłącznie ja, gdyż według Pani użyłam innego szamponu, tudzież się spociłam lub byłam w saunie. Żenada. Ja nie chciałam wojny, ale skoro nie wykazała Pani choć odrobiny zainteresowania, żeby zaproponować zobaczenie moich włosów, dlaczego jestem niezadowolona, tylko od razu Pani nazwała mnie naciągaczką, to bardzo mi przykro, ale nie mogę tego tak zostawić. To, że oferuje Pani zabieg po dużo niższej cenie na gruperze, nie jest chyba problemem klienta. I tak samo jak klient, który zapłacił normalną cenę, mam prawo czuć się oszukana i niezadowolona z zabiegu. Oferta dopuszczona do sprzedaży w rozumieniu prawa konsumenckiego powinna być zgodna z opisem, w przeciwnym razie mamy do czynienia z naruszeniem dóbr konsumenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjerka Re: Polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.play-internet.pl 04.03.14, 19:21 Metoda keratynowa zaś nie ingeruje w we wnętrze włosa (a więc nie nie ma ryzyka zniszczenia jego struktury). Polega na zaprasowywaniu w pasma włosów keratyny, która szczelnie otacza włos. Dzięki temu dochodzi do wygładzenia włosów i zredukowania ich nadmiernej puszystości. Przy odpowiedniej metodzie prasowania można uzyskać podniesienie włosów u nasady, by uniknąć nadmiernego przylegania pasm do skóry głowy. Ostateczny rezultat zabiegu zależy od typu i gęstości włosów. Im grubsze i bardziej gęste, tym trudniej poddają się wygładzeniu. Najlepszy efekt uzyskiwany jest na włosach bardzo puszących się, ale z natury cienkich. Metoda keratynowa ma na celu skrócenie czasu potrzebnego na modelowanie włosów, nie eliminuje zaś konieczności ich układania. Po każdym umyciu włosów zalecane jest wysuszenie pasm przy użyciu szczotki szkieletowej (płaskiej) i suszarki. Niewskazane jest: używanie szamponów zawierających sól (niemal wszystkie preparaty tego typu z supermarketowej półki mają ją w swoim składzie) stosowanie odżywek bez keratyny Te czynniki powodują utratę keratyny, a więc skracają trwałość zabiegu. Ponadto, korzystanie z chlorowanego basenu wymaga uprzedniego zabezpieczenia włosów odżywką i spłukania ich wodą po zakończeniu kąpieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.14, 19:56 na pewno ma pani racje jednak bardzo duzo zalezy od ilosci keratyny jaka jest uzyta przy zabiegu i praktycznie na kazdych wlosach da sie uzyskac efekt pelnego wygladzenia, podczas mojego pierwszego zabiegu ktory utrzymal sie przez pol roku nie musialam przy wlosach robic nic ani modelowac ani prostowac a wlosy mam grube i bardzo puszace sie jezeli pani z gory pisze ze keratyna nie daje pelnego efekty wygladzenua to znaczy ze zabieg wykonujecie nie do konca profesjonalnie o czym bede miala sue niestety okaxje przekonac gdy gruper nue bedzie chcial zwrocic mi pienuedzy, w salonie w ktorym wykonywalam pierwszy zabieg poinformano mnie ze oczywiscie uzaleznione dzialanue jest od typu wlosa ale im wlos grubszy tym wiecej produktu trzeba wprowadzic i efekt na pewno bedzie taki jak byc powinien, a co do produktow do pielegnacji to uzywalam innych duzo tanszych niz oryginalne, ale bez soli sls, parabenow i tak jak pisalam efekt byl idealny przez pol roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonaPepe Zakupy grupowe IP: *.play-internet.pl 04.03.14, 20:00 Drogie Panie! Zauwazyłam kilka negatywnych wpisów i przede wszystkim są to wpisy klientek zakupów grupowych. Najlepiej kupić za grosze, a wymagania za setki złotych. Czego Wy się spodziewacie???!!! Jak ktoś kupi Gruopona, który zabiera usługodawcy 50% plus vat, i za kwotę np 99zł za farbowanie, to wiadomo ,że usługa nie będzie wysokowartościowa. Nikt nie będzie pracował na Welii, Revlonie, Lorealu, czy innych drogich kosmetykach, tylko na najtańszych co idzie w parze z jakością. Często usługę wykonuje stażysta, lub początkujacy fryzjer, bo to tania siła robocza. I wcale się nie dziwie. Mam wielu znajomych, którzy wystawiają się na portalach sprzedaży grupowych i wszyscy kombinują, w drogie opakowania Montibello, czy Loreala wlewa się tanie szampony, tanie odżywki i maski. Nikt nie bedzie dokładał do interesu, a fryzjerzy i kosmetyczki wystawiają się na portalach, bo rynek do tego zmusza. Ale lepiej chyba dołożyć 70zł i mieć wykonaną usługę na wysokim poziomie i na dobrych kosmetykach. Ja już do tego doszłam, a nie wszyscy fryzjerzy zdzierają i nie u wszystkich ceny zaczynają się od 200zł. Dziewczyny dajcie fryzjerom zarobic, a i same będziecie zadowolone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjerka Re: Polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.play-internet.pl 04.03.14, 20:12 Nie znam tego salonu tylko się dużo naczytałam, o tym produkcie GLOBAL KERATIN i na każdych włosach inaczej działa, dlatego tak napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 13:37 Pani Marto jestem KLIENTKĄ salonu prestige, wykonałam tu 2 krotnie kurację Global Keratin i z tego co wiem pierwsze mycie po 48 godz.po zabiegu trzeba wykonać szamponem do tego przeznaczonym tej samej firmy a nie dowolnym aby nie wypłukać keratyny.Radzę uważać co Pani wypisuje w internecie pod adresem właścicielki bo za takie słowa może Pani odpowiadać karnie.Źyczliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allluna Re: Polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.play-internet.pl 05.03.14, 13:41 Nie znam tego salonu, ale popieram wpis, bo najłatwiej krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malanga Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.play-internet.pl 04.03.14, 19:44 Jak się jest skąpym, to czego się spodziewasz. Kupujecie na Gruperze, czy innych zakupach grupowych i zdziwione. Weście pod uwagę , że połowe , lub prawie połowe w zależności od portalu zabiera sam Gruper w tym przypadku. Nikt nie będzie dokładał do interesu. Jak się kupi farbowanie za np 89zł, to też będzie na najtańszych farbach w opakowaniach będą najtańsze kosmetyki do pielęgnacji. Ogarnijcie się z tymi zakupami grupowymi jak chcecie mieć zdrowe włosy , a już zabiegi kosmetyczne, to uuuuuu .... Nie radzę, bo wiem czego się używa, ato TWARZ!!!!! Pomyślcie dziewczyny logicznie NIKT DO INTERESU DOKŁADAĆ NIE BĘDZIE. Nie znam salonu Prestige, ale się nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 14:35 Polecam zakupy grupowe, ja się nigdy nie naciełam, byłam w kilku salonach i jast OK.Trzeba dokładnie czytać oferty i nie sugerować się idjotecznymi opiniami ,które często wystawiają byli zwolnieni pracownicy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsffsf Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.static.chello.pl 03.04.14, 11:48 gość jestem bardzo ale to bardzo zawiedziona. korzystałam z usług fryzjerskich i u gorszego fryzjera nigdy nie byłam. siedząc na fotelu żałowałam że tam weszłam i miałam ochotę uciec. nie dość że wszystkie moje pomysły były krytykowane to żadnej propozycji z drugiej strony! to co zrobiono mi w poprzednim salonie tutaj było niemożliwością (refleksy - jak rozjaśnione słońcem) bo propozycja białych pasemek/refleksów to nie to samo!!! poddałam się, zero wizji, wyszłam z jednym kolorem i wygląda to mało ciekawie. na strzyżenie się nie pokusiłam... i całe szczęście. szkoda czasu i pieniędzy. odradzam!!!!! a, dodam że korzystałam z kuponu i mimo że była w nim też ampułka i sauna do włosów, zostało to pominięte. odradzam!!!!!! zero wizji. jeśli chcesz mieć coś ciekawszego niż 1 kolor lub pasemka szukaj innego salonu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kli polecam capillusa łucka 18 IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.04.14, 17:24 polecam capillusa łucka 18 w-wa Tekst linka tel. 22 398-28-58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalka Klientki z kuponami IP: *.play-internet.pl 06.04.14, 11:47 Z kuponem czego się spodziewałaś? Jest się sknerą, to się ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capillu- łucka 18 Re: Klientki z kuponami IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.04.14, 15:13 zgadza się ja chodzę już od kilku lat do swojego fryzjera i jestem zadowolona polecam salon capillus łucka 18, tel. 22 398-28-58 www.capillus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.14, 21:00 Radzę czytać dokładniej oferty a opinie wyrażać prawdziwe.Czy to na pewno chodziło o ten salon bo Prestige w Warszawie namnożyło się wiele - widać właściciele nie mają pomysłu na nazwę salonu. Prestige na Zegadłowicza nie ma i nie miał oferty 'gruponowej 'na koloryzację z ampułką i sauną ,więc jak mogłaś się tego tam domagać !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola NIE!polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłowicza IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.14, 18:13 Opis tego jak dziś potraktowano mnie w salonie sami sobie odpowiedzcie czy chcecie tam iść Zadzwoniłam do salonu i spytałam czy nie byłoby problemu gdybym spóźniła się 5 min i czy mogłaby mnie pani pokierować bo po prostu się zgubiłam. Po czym pani właścicielka zwróciła mi uwagę że nie jest gps'em i że to mój problem oraz że o godz 17 ma już kolejna klientkę. W związku z czym spytałam czy mam przyjść czy nie, czy może to w takim razie przełożyć na inny termin. Pani powiedziała, że już groupon straciłam i że ją to nie interesuje i czy chce z nią dalej dyskutować przez telefon czy może się pospieszę. Po czym się rozłączyła. Po takiej rozmowie stwierdziłam że nie skorzystam już z tego grouponu, gdyż chcę mieć ładne włosy a po takiej rozmowie mogłabym się spodziewać na głowie wszystkiego. Po wejściu do salonu i poinformowaniu Pani właścicielki że niestety nie zdecyduję się na zrealizowanie grouponu ze względu na bardzo nie profesjonalne potraktowanie klienta przez telefon poprosiłam o wypisanie mi oświadczenia. Pani się nie zgodziła, potraktowała mnie okrutnie. Pani była wobec mnie wulgarna obraziła mnie i mojego narzeczonego powiedziała że nic takiego nie wypisze. Następnie wzięła mój groupon wydrukowany i na nim napisała cytuje" zachowywala się agresywnie i byla nastawiona negatywnie". Bardzo podziękowałam za adnotacje i jeszcze raz uprzejmie poprosiłam o napisanie wyrażenia że kupon został nie zrealizowany. Pani kilkakrotnie mnie obraziła. Po dłuższej wymianie zdań gdzie nasłuchałam się na swój temat takich różności o których nigdy nie słyszałam dostałam adnotacje od fryzjerki że kupon został nie zrealizowany i jej podpis. Wielokrotnie też usłyszałam że to ja Panią obraziłam co zupełnie nie jest prawdą . Teraz pytanie do was czytelniczki czy na prawdę warto zjeść tyle nerwów co ja dzisiaj i mieć poszarpane włosy jak koleżanka powyżej?? :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłow IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.14, 19:31 Byłam mimo woli świadkiem tego zdarzenia , w tym czasie korzystałam z usług kosmetycznych. Pani Olu to wstyd wypisywać takie wyssane z palca brednie . Słyszałam jak doprowadziła Pani właścicielkę studia do ostateczności nie mając żadnych podstaw .Na czym Pani zdaniem polegał jej wulgaryzm? Gratuluję fantazji a narzeczonemu radzę - UCIEKAJ CZYM PRĘDZEJ .Trochę kultury nie zaszkodzi czego życzy stała klientka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłow IP: *.play-internet.pl 17.04.14, 07:30 Klientki z Gruoponami są okropne, kupują usługę za grosze i wydaje im się, że są księżniczkami,, że wszystko im się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: NIE!polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłow IP: *.play-internet.pl 17.04.14, 07:28 Jesteś sknerą, kupujesz Gruopen, bo żal dać zarobić fryzjerowi, to się tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewela Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłow IP: *.108.152.34.wlantech.pl 19.04.14, 17:37 Umówiłam się na manicure hybrydowy. 3 ( słownie: trzy ) kolory do wyboru. ŻENADA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Monika Re: Polecam Prestige na Zegadłowicza IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.14, 13:24 Lepiej 3 świeże do wyboru niż 30 STARYCH kolorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: NIE polecam Salonu Prestige przy ul Zegadłow IP: *.itsa.net.pl 19.05.14, 12:31 Ja tez nie polecam tego salonu kupiłam na gruponie zabieg: TRWALEGO prostowania włosów metodą Global Keratin (tak jest w ofercie) a pani fryzjerka mi mówi ze jest to zabieg w połowie prostujący w połowie wzmacniający, więc włosy do końca proste nie będą czyli z trwałym prostowaniem keratyną nie ma nic wspólnego, bo po normalnym zabiegu keratyną włosy są proste jak druty (robiłam wcześniej w innym salonie więc wiem jak włosy powinny wyglądać) Także dałam się naciągnać na oszustwo oferowane przez salon, szkoda tylko ze wczesniej nie przeczytałam negatywów to bym nie kupiła :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paka Odpowiedz IP: *.play-internet.pl 25.05.14, 16:14 To się kupuję normalną usługę , a nie na Grouponie, jak się jest sknerą, to się ma. Usługa warta ceny, logiczne, nikt dokładał nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ja Polecam prestige przy ul zegadłowicza IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.14, 19:01 Czytaj dokładnie oferty !!!!!!!!!!,kupiłaś strzyżenie z KURACJĄ KERATYNOWĄ za 49.99 zł a nie zabieg Global Keratyn - cena >250 zł jeśli jest dobra oferta.Widać ,że nie robiłaś nigdy zabiegu prostującego włosy skoro masz tak błędne pojęcie o tej usłudze ( włosy można podciąć po 48 godzinach).Wystarczy trochę poczytać w internecie - co zalecam zamiast tracić czas na wystawianie negatywnych postów.Wykonałam w Prestige na Zegadłowicza Global Keratin już 2 razy i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA.CAŁUŚNICKA:) Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 94.75.91.* 22.07.11, 23:26 JA POLECAM PANA PAWŁA Z BELGEADZKIEJ4, SAMA JESZCZE NIE BYŁAM ALE MOJA SIOSTRA JEST W 7 NIEBIE, KASIA MIAŁA WŁOSY DO RAMION I UPALONE KOŃCE A WYSZŁA OD NIEGO W ŚWIETNYM KOLORZE JAK TO ON POWIEDZIAŁ ,,TOFFI,, I FRYZURZE BOB-SIORA WYGLĄDA BOSKO JA IDĘ JUTRO. JUŻ SIĘ NIEMOGĘ DOCZEKAC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 178.73.28.* 26.07.11, 00:51 Marta, nie wiem jak ma na nazwisko. konkretna fryzjerka, ktora zna sie na swojej pracy. przyjmuje na nowym miescie. salon nazywa sie fryzjerstwo pj. nie zamienie jej na nikogo innego. Odpowiedz Link Zgłoś
jemczosnek Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 03.08.11, 10:45 udam się do fryzjera, który wreszcie wyeksponuje moją urodę; klasyczne rysy - cięciem i kolorem, mogą być oryginalne. dosyć już mam wychodzenia z grzyweczką albo bez niej, napuszonym lwem, żółtkiem albo kolorem, który w końcu nie łapie jak trzeba i poczuciem niespełnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.108.152.81.wlantech.pl 03.08.11, 13:18 Ja mogę Ci polecić babeczkę która przyjmuje z polecenia w Centrum,i ma w miarę dobre ceny .Ja za rozjaśnienie odrostu + kolor płacę 150 zł. Napisz do niej może Cię przyjmie angelstudio@fryzjerpolski.pl. Powiedz że jesteś od Ani z Citroena . Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jemczosnek Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 07.09.11, 19:42 chodzi mi przede wszystkim o dobre i pasujące ostrzyżenie - chętnie zgodzę się na coś oryginalnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 12:24 JA moge Wam, drogie Forumowiczki, polecic z calego serca studio urody pani Ewy Obarewicz. To naprawde jedno z niewielu miejsc na "gorszym" brzegu Wisly, w ktorym wizyta jest przyjemnoscia. Pani Ewa to osoba ktora wspolpracowala z telewizjami, organizowala pokazy fryzjerskie, dlatego nie mialam obaw zeby usiasc do NIej na fotel. Rewelacyjnie dobrala mi fryzurke - boba w nieco "odswiezonej" wersji, z wypazurkowanymi bokami:) Juz z salonu wyszlam zadowolona, ale z opinia chcialam wstrzymac sie okolo trzech tygodni, zeby zobaczyc co bedzie jak wloski odrosna... Ukladaja sie super, niemusze prawie nic znimi robic:):):) A co do "bajerow" - lezaca umywallnia, kamerka mikroskpowa do bdiagnozy stanu wlosow i skory glowy, gorace nozyczki, zabiegi SPA dla wlosow z O-B-L-E-D-N-Y-M masazem w specjalnych rekawickzach... Po prostu bajka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 80.72.38.* 16.09.11, 19:40 Witam, Polecam Studio Art Visage na ul. Foksal 10. Urodziłam dziecko i miałam inne priorytety. Dziecko stało się najważniejsze. Zaniedbałam się bardzo i załapałam doła. Poczytałam w necie opinie o różnych salonach i bardzo ujęła mnie strona Studia Art Visage a przede wszystkim pokazane na niej fryzury i fakt, że współpracują z gazetami. Stwierdziłam, że sprawdzę to studio. Miałam duże oczekiwania co do fryzjera bo sama nie za bardzo miałam na siebie pomysł. Jestem bardzo zadowolona kolor super. Włosy obcięto mi tak, że nie muszę siedzieć przez godzinę i je układać a nie mam na to czasu przy malutkim dziecku. Pierwszy raz czułam się tak komfortowo w salonie fryzjerskim. Poświęcono mi dużo czasu i wysłuchano moich oczekiwać a potem wyszłam piękna i zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
karolka_oo Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 19.09.11, 11:05 Spróbuję zaryzykować z Fabryką Marzeń. Czytałam trochę dobrych opinii i wypróbuję na własnej głowie. :) Czy możecie mi polecić konkretną osobę? U kogo byłyście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESTER Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.09.11, 13:59 Karolka, jeżeli chodzi o FABRYKĘ MARZEŃ, polecam Ci p. Beatę, osobiście wypróbowałam:) Po prostu rewelacja, pani umie wysłuchać, doradzić i odradzić, ma ogromne umiejętności i jest bardzo miła. Jestem baaardzo zadowolona, polecam! A do tego mają tam fajne ciuchy, kupiłam sobie super sukienkę! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
karolka_oo Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 29.09.11, 14:25 Ester, bardzo dziękuję za informację. Muszę przyznać, że poszłam do p. Beaty w ciemno bez polecenia. Zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, zgadzam się że potrafi wysłuchać i doradzić. Włosy układają się bardzo dobrze. Na pewno do niej wrócę. Mam nadzieję, że znalazłam fryzjera na dłuższy czas. Ubrań nie oglądałam, więc się nie odniosę, choć widziałam, że wisiały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ester Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.10.11, 08:58 Nie ma za co:) Fabryka Marzeń spełniła moje marzenie o doskonałym fryzjerze:) Poza tym atmosfera tego salonu mnie urzekła, nikt się nie spieszy, cichutka muzyka, zielona herbata.... Jeśli chodzi o ubrania to mają tam polskich projektantów, więc dla mnie rewelacja, odskocznia od sieciówek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.146.89.49.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.09.11, 21:03 Problem z ostrzyżeniem moich cienkich włosów miałam od zawsze.Trafiłam do Moniki pocztą pantoflową bo salon nie jest dostępny z ulicy.Podam Ci numer i hasło i powiedz,że już u niej byłaś wtedy będziesz miała lepszy termin.Tel 601 315 075 hasło glamour do Moniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokna Re: Denique w Arkadii IP: *.acn.waw.pl 29.09.11, 09:04 przychylam sie do pierwsze opinii - fryzjerow w salonie maja swietnych i to nie jedną osobę a kilka, ja korzystałam ostatnio przy koloryzacji z uslug pani ewy i goraco zachwalam, jak z koloryzacja to smialo mozna isc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia mam dobrą fryzjerke w warszawie IP: *.play-internet.pl 01.10.11, 10:17 dowbry fryzjer w warszawie to tylko w Tesco na ul.Górczewskiej pani Ania.S. tam pracuje i robi mi świetnie włoski wiele razy czekając na wizytę u niej widziałam jak świetnie sobie radzi z różnymi rodzajami włosów i fryzurkami ... rozumie klientke i zawsze potrafi się dogadać i doradzić co do fryzury a potem wybrać z klientka te najbardziej odpowiadajacą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktoria profesjonalny i luksusowy salon na Rozbrat IP: *.play-internet.pl 02.10.11, 21:32 Jeśli ktoś szuka naprawdę profejsonalnych usług fryzjerskich, zależy mu na jakości cięcia, kolorze 3D i stylizacji która trzyma się naprawdę długo, to polecam szczególnie salon 4sins na Robrat 16/18. Ceny nie są niskie, ale to miejsce z wysokiej półki i naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś