Gość: suzi IP: *.acn.waw.pl 10.11.03, 18:17 Czy ktoś z państwa orientuje się, czy można w sklepie wolnocłowym na Okeciu dostać perfumy Cerruti image woman? Ciekawi mnie też, jaka jest różnica w cenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neska Re: Wolnocłówka IP: *.devs.ac-net.pl 11.11.03, 19:08 często tam bywam i jestem przekonana,że napewno są, niestety nie znam ceny.Napewno nie jest to spektakularna różnica ale na pewno bardziej się opłaca.Jeśli będe miała okazję to sprawdzę cenkę. Odpowiedz Link Zgłoś
zusa_jesienna Re: Wolnocłówka 11.11.03, 23:36 Najtaniej jest na pewno w sklepach "Rosmann", w Niemczech; okolo 15 Euro (30 ml). Wiem, ze to nie "Fryderyk Chopin", ale moze przyda sie na przyszlosc. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: Wolnocłówka IP: *.acn.waw.pl 12.11.03, 15:57 Dzięki za odzew:) Znajoma jutro leci do Rzymu, to może mi kupi jak będzie korzystna róznica w cenie. Może we włoskich perfumeriach będzie taniej, skoro cerruti to włoska marka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziejka1 Re: Wolnocłówka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.11.03, 16:37 Na wolnocłówce na Okęciu byłam miesiąc temu. Nie mieli żadnych perfum Cerruti :) Natomiast mieli w Baltonie w samolocie, ale tylko na zamówienie. W rezultacie kupiłam wylatując z Rodos. Odpowiedz Link Zgłoś