Dodaj do ulubionych

Najtrwalsze lakiery do paznokci??

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 10:02
Jakie lakiery się u Was najlepiej sprawdziły? Ja niestety po wypróbowaniu
wielu nie spotkałam jeszcze takiego, który by przetrwał pisanie na
klawiaturze, sprzątanie i wytrzymał parę dni w stanie nienaruszonym. Dlatego
ostatnimi czasy używam wyłącznie bezbarwnych lakierów, żeby nie wybiegać w
pracy do toalety i popawiać odpryskującego lakieru.
Choć marzą mi się bordowe i czerwone paznokcie.
pozdrawiam Vera
Obserwuj wątek
    • kasienka80 Re: Najtrwalsze lakiery do paznokci?? 11.11.03, 10:24
      Moze to zabrzmi smiesznie, ale ja lubie uzywac tanich lakierow, bo sa trwale np
      Ados. Oczywiscie nie wszystkie, to jasne. Pewnie niszcza bardziej paznokcie,
      ale uzywam pod lakier odzywki.
      Stanowczo odradzam wszystkie lakiery Avonu
      • Gość: Vera Re: Najtrwalsze lakiery do paznokci?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 10:28
        A u mnie niestety lakiery Joko, Maybeline, Ados, Inglot, Bell, Rimmel, Margaret
        Astor, Manhatan się nie sprawdziły po jednym dniu nie było na co patrzeć.

Vera
      • kalinosia Re: Najtrwalsze lakiery do paznokci?? 16.11.03, 18:48
        uzywalam wielu, ale moim zdaniem najlepsze sa niestety te drogie: Sally Hansen
        i PUPA. ZUpelnie w porzadku sa tez lakiery INGLOTA. A najgorsze jakie uzywalam
        to lakiery AVON!!!!!! Tragedia!!!!! - pzdr - aga
    • Gość: Vera Re: Najtrwalsze lakiery do paznokci?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 11:38
      Czyżby nikt nie znał trwałego lakieru?
      • Gość: goga Re: Najtrwalsze lakiery do paznokci?? IP: *.torun.mm.pl 11.11.03, 12:14
        A SAALY HANSEN??Mi sie trzyma.
      • dora3385 Re: Najtrwalsze lakiery do paznokci?? 11.11.03, 12:19
        sally hansen!!!!
    • Gość: agda Re: Najtrwalsze lakiery do paznokci?? IP: 212.244.249.* 12.11.03, 08:58
      Maybelline Colorama
      • Gość: maybelline Re: Najtrwalsze lakiery do paznokci?? IP: 195.56.140.* 13.11.03, 10:05
        Zdecydowanie Maybelline Colorama, tani bo ok 9 pln i utrzymuje sie na
        paznokciach (moich) przez tydzien! Dla mnie poki co wygrywa z Sally Hansen!
        Pozdrawiam
        Ania
    • Gość: ursi Re: Najtrwalsze lakiery do paznokci?? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 10:50
      Te w cenie 10 - 20 zł wcale nie są gorsze od tych renomowanych firm,
      reklamowanych w TV. Nie warto wydawać dużych pieniędzy. Płaci się tylko za
      nazwę firmy.
      • Gość: Doda SALLY HANSEN GÓRĄ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 11:43
        Sally Hansen to doskonałe lakiery, które na moich łamliwych i miękkich
        paznokciach potrafią wszystko przetrwać nawet przez 5-6 dni! Doskonałe, opłaca
        się wydać kaskę ;)))
    • Gość: Vera Re: Najtrwalsze lakiery do paznokci?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 11:37
      Jakoś tak tydzień temu nabyłam Sally Hansen ten z teflonem trzyma się już 3
      dzień ale jednak od ciągłego pisania na klawiaturze już po pierwszym dniu
      ścierają się minimalnie końcówki ( prawie nie widać i po małych poprawkach w
      domu wieczorem znów stan idealny). Cena też niezbyt wygórowana bo w GC
      zapłaciłam w rabatowy weekend 23zł. Jak na moich paznokciach trwałość tego
      lakieru poczytuję za duży sukces.
      pozdrawiam
      Vera
      • Gość: nana76 Re: Najtrwalsze lakiery do paznokci?? IP: *.aster.pl / 10.64.2.* 16.11.03, 12:25
        inglot!!! Zaden lakier sie tak nie trzyma! Tylko ze ja uzywam jedynie jasnych
        odcieni..
        • Gość: Vera Re: Najtrwalsze lakiery do paznokci?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 13:27
          U mnie Inglot przyczyniał się do rozdwajania paznokci i niestety odpryskiwał na
          drugi dzień płatami, co jest o wiele gorsze od delikatnego ścierania końcówek.
          Chociaż dla porównania moja koleżanka miewa w nienaruszonym stanie pomalowane
          paznokcie Inglotem przez parę dni. To chyba zależy więc od paznokci.

Vera
    • Gość: Romapoz Re: Najtrwalsze lakiery do paznokci?? IP: *.icpnet.pl 16.11.03, 15:41
      Jak dla mnie, to moje ostatnie odkrycie: lakiery Pierre Arthes. Maluje
      ciemnymi kolorami (bordo itd.) i trzyma mi 5-6 dni. Naprawde! Nigdy nie kupuję
      lakiery droższych niż 25 złotych, bo uważam, że są beznadziejne, tzn. dla
      kobiet, które chyba nic w domu nie robią własnymi rękoma, no może oprócz
      makijażu, bo te lakiery, przynajmniej u mnie i u mojej matki, odpryskują albo
      zaczynają sie ścierać już tego samego dnia.
    • Gość: raczek Re: Najtrwalsze lakiery do paznokci?? IP: 212.127.78.* 17.11.03, 09:04
      inglot rzecz jasna, ale przebija go pod względem wytrzymałości lakier "z
      kiosku" za 2,8 zł ( w porywach do 3,5zl:)firmy simple beauty; cała gama
      kolorów i trzyma się paznokcia przez 6 dni. nazywam go lakierem z kiosku, bo
      przeważnie występuje w kioskach ruchu i takich małych osiedlowych drogeriach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka