bbeata20 11.11.03, 16:25 Czy znacie godny polecenia zakład fryzjerski w Lublinie? Ja wciąż eksperymentuję i jak dotąd nie trafiłam na idealny. Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kama Re: Dobry fryzjer w Lublinie IP: *.net.pl 11.11.03, 17:47 malutki salon ( kosmetyczka + sorarium) strzyze pani halinka przetestowałam wszystkie renomowane : łaniewskich, gabriel , leclerc , real itd. Moge spokojnie polecic zaklad przy górskiej 9 nie mamietam numeru ale jeste w informacji na nazwisko Kołodyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marietka Re: Dobry fryzjer w Lublinie IP: *.szwajcarska.pl 12.11.03, 12:22 Polecam Salon Fryzur na ul. Radości 9 , a w nim Panią Magde Masztalerczuk oraz Łaniewskich (jak kogoś stać), Pierre i Gabriel stanowczo odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Dobry fryzjer w Lublinie IP: *.customer.alfanett.no 11.11.03, 18:55 Pierre na ul. Kapucynskiej 6. Pani Asia. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Dobry fryzjer w Lublinie IP: *.net.pl 11.11.03, 21:43 to zakład mojej sasiadki> haha tam chyba pracuja na akord......... byłam odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Dobry fryzjer w Lublinie IP: *.customer.alfanett.no 12.11.03, 07:55 Nie zauwazylam. Pani fryzjerka przez trzy godziny zajmowala sie mna i wylacznie mna. Obsluga jest bardzo mila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sioreczka5 Re: Dobry fryzjer w Lublinie IP: *.lczfr.lublin.pl 12.11.03, 14:08 a próbowałaś u Łysola? Dla mnie jest on mistykiem swojego zawodu. Chodzę do niego już od kilku lat i nie zamierzam go zamienić na nikogo innego. Naprawdę czuje włosy i poradzi dobór fryzurki. Odpada jeśli chcesz włosy pomalować itp. - on tylko ścina. No i nie jest drogi - średnie włosy ok. 30 zł. Przyjmuje codziennie od 9 do momentu, gdy są klientki na miasteczku akademickim (chyba Femina) tel. 4411600 Odpowiedz Link Zgłoś