Gość: myf IP: *.wnc.katowice.pl 13.11.03, 12:18 Ja lubię te z Yves Rocher, najbardziej aloes karaibski, ale mnie uczulają, więc muszę zamienić je na coś innego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala H2O różowy- rewelacja jak wszystkie ich produkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 15:07 Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Palmolive 13.11.03, 15:15 wiele żeli tej marki, ze szczególnym uwzględnieniem żelu na bazie protein mlecznych. Super dla skóry suchej i wrażliwej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: Asy wśród żeli pod prysznic?? 13.11.03, 15:15 Zdecydowanie Emulsja do mycia twarzy i ciala firmy Sebamed. Do kupienia w aptece - nie uczula, a skóra staje się rewelacyjnie miękka. E. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Asy wśród żeli pod prysznic?? 13.11.03, 15:49 Dove kremowy żel z olejkiem z makadamii,ewentualnie Palmolive z mlekiem i miodem.Jedyne żele które nie wysuszają mojej skóry. POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Asy wśród żeli pod prysznic?? IP: 212.69.73.* 13.11.03, 19:15 a ja bardzo lubie wszystkie zele nivea. moj ostatni nabytek to zel pod prysznic nivea z oliwką do bardzo suchej skory. jest bardzo dobry i super nawilza cialo. Odpowiedz Link Zgłoś
julia.julia Re: Asy wśród żeli pod prysznic?? 13.11.03, 19:18 Olejek pod prysznic Nivea. Świetnie nawilża i natłuszcza skórę. I myje, oczywiście ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikka Re: Asy wśród żeli pod prysznic?? IP: 80.48.129.* 13.11.03, 20:00 O tak, na zimę wymarzony - olejek pod prysznic Nivea. Delikatnie pieni się i skóra nie ściąga się po nim. Super! Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Asy wśród żeli pod prysznic?? 14.11.03, 08:04 julia.julia napisała: > Olejek pod prysznic Nivea. Świetnie nawilża i natłuszcza skórę. I myje, > oczywiście ;-) no tak, ale jest rónież baaardzo poślizgowy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franca Re: Asy wśród żeli pod prysznic?? IP: *.satkabel.com.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 13.11.03, 20:00 pianki pod prysznic nivea ,piekny zapach i dlugo utrzymuje sie na skorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Asy wśród żeli pod prysznic?? IP: *.mtnet.com.pl 13.11.03, 20:11 palmolive :0 a ostatnio dostalam w aptece za duze zakupy - Botanic Garden-wspanialy jasmin- faktycznie pieknie pachnie ale okropnie wysuszona skure mialam- jakis dziwny byl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Asy wśród żeli pod prysznic?? IP: 213.17.237.* 14.11.03, 07:23 a ja uwoelbiam zele pod prysznic firmy AVON. sa bardzo wydajne, slicznie pachna i co najwazniejsze: swietnie nawilzaja skore :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Asy wśród żeli pod prysznic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 10:06 ja tez uzywam zelu pod prysznic AVOn- aloesowego i jestem z niego bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Asy wśród żeli pod prysznic?? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 12:36 używam żeli z Avonu, ale zachwycona byłam Dove. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: Asy wśród żeli pod prysznic?? 17.11.03, 13:00 Palmolive - z serii aroma - fioletowy - z lawenda, ylang ylang, paczula C U D O W N Y :) Odpowiedz Link Zgłoś