Dodaj do ulubionych

kremy na zimę

18.11.03, 18:20
Witam,
mam pytanie odnośnie kremów Yves Rocher:
www.yves-rocher.com.pl/index.php?k=71 czy nadają się do tłustej cery?
Nie będą za ciężkie? I czy nie będą zatykać porów?
Oraz jak oceniacie serię (całą) Neutrogena Formuła Norweska? Czy działają
tak jak zapewnia producent?
dzięki za odp.
pzdr
Obserwuj wątek
    • youaresowonderful Re: kremy na zimę 18.11.03, 19:59
      Nie kupiłam ale mam poważny zamiar sprawić sobie ten YR jak tylko wpadnie mi w
      ręce ich katalog ;-) ale opinie dziewczyn które używały są raczej pozytywne. Z
      ich relacji wynika, że nadaje się do tłustej, ale niestety...zostawia tłustą
      warstewkę, co zresztą przy kremach na zimę jest chyba nieuchronne :-(( Ale
      porów podobno nie zatyka.
      • youaresowonderful Re: kremy na zimę 18.11.03, 20:03
        A! A co do Formuły Norweskiej, mam mieszane uczucia...Ale planuję sprawić sobie
        kilka kosmetyków z tej serii :-))) i może moje zdanie o Neutrogenie trochę się
        zmieni. Póki co miałam kilka próbek kremu do rąk. Po przeczytaniu opinii na
        Wizażu pomyślałam że ee, na pewno dziewczyny przesadzają, nada się na zimę,
        kremy do rąk przecież powinny zostawiać warstwę ochronną. Ale po próbkach
        zmienilam zdanie...Nałożyłam na ręce tak mniej więcej połowę próbki czyli ok 0,
        4 ml - niewiele. Ale zostawił mi tłustą, klejjjącą paskudną warstwę, potem niby
        już się do końca wchłonął ale taka dziwna warstwa uniemożliwiająca robienie
        czegokolwiek ciągle była, a przecież dokładnie wsmarowałam a i niewiele go
        nałożyłam...:-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka