Dodaj do ulubionych

POLEćCIE MASECZKI CZYNIACE CUDA!!!

IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 12:40
Obserwuj wątek
    • marghot Re: POLEćCIE MASECZKI CZYNIACE CUDA!!! 19.11.03, 12:45
      Polecam super nawilżającą maseczkę z serii chińskie zioła Dax Cosmetics.
      Mam cerę baaardzo wrażliwą, łatwo ulegająca przesuszeniu. Stosuję tę maseczkę z
      powodzeniem od miesiąca, co wieczór.
      • mise DAX COSMETICS 19.11.03, 13:29
        Wypróbowałam ostatnio maseczkę tej firmy z migdałem-odżywcza
        Jest super-nawilżyła i odżywiła moją przesuszoną skórę już po pierwszym użyciu.
        Słyszałam też same pochwały dla maseczki tej samej firmy z serii z witaminą A.
        Podobno czyni cuda
    • Gość: ania Re: POLEćCIE MASECZKI CZYNIACE CUDA!!! IP: 212.244.242.* 19.11.03, 13:03
      Dla mnie CUDEM ABSULUTNYM jest maseczka liftingująca z Lancom'a(ciemno szara
      tubka).Po 5 mn skóra jest napięta,zaróżowiona,gładziuka i leciuteńko połyskuje
      iskrzącymi sie drobinkami.Trafiłam na nią przypadkowo i już się nie rozstaje.To
      mój ideał maseczki upiększającej,a testowałam już Beauty Eclat-Clarinsa i
      kapsułki Midnightstar-Guerlain'a.Te drugie też są extra ale nistety droższe o
      100zł.pzdr
      • Gość: Marta Miraculum, w saszetce, zielona z glinką IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 19.11.03, 13:48
        wygładzająco- oczyszczajaca - daje ładny kolort, wygładza i zamyka pory. Super.
        2,80 za saszetkę,starcza na 2 razy.
        • youaresowonderful Re: Miraculum, w saszetce, zielona z glinką 19.11.03, 15:26
          Maseczki działające cuda...Po krótkim zastanowieniu postanowiłam dopisać tu
          kilka swoich typów ;-)))))):

Argiletz, z glinką zieloną,

Miraculum, Owocowy Sad, Maseczka nawilżająca z ekstraktem z wiśni,

I jeszcze ewentualnie St. Ives, ale to taki „niepewny” typ, bo używałam jej
          dopiero dwa razy; a chodzi mi mianowicie o tą w 15 ml tubce, chodzi mi o tą
          rozgrzewającą.

Za to Chińskie Zioła nie rzuciły mnie na kolana, w przeciwieństwie do Minerałów
          tej samej firmy; tubka kosztuje ok. 9 zł a efekt – cud, miód, orzeszki. Zawsze
          radzi sobie z moją suchą skórą np. po przyjściu z basenu ;-)).
    • Gość: zuza Fakt, miraculum to hit!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 15:42
      Miraculum -maseczka z glinka 1,25zł za saszetke, swietnie oczyszcza i
      wygładza.REWELACJA!dobra jest tez maseczka dla cery dojrzałej(niebieska
      • Gość: ola Re: Fakt, miraculum to hit!!! IP: *.chello.pl 19.11.03, 17:16
        Moje typy:
        maseczka oczyszczając-wygładzająca firmy Apis (z błotem z Morza Martwego)-
        11.50zł
        glinka Argiletz-17zł
        domowej roboty maseczka z drożdży-0.65 (tyle kosztuje kostka drożdży-na trzy
        razy)
        Miraculum ma maseczki z glinką? Nie wiedziałam, ale z przyjemnością wypróbuję
        (teraz mam Argiletz). Gdzie można je dostać?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka