Gość: Sandra IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 12:40 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: POLEćCIE MASECZKI CZYNIACE CUDA!!! 19.11.03, 12:45 Polecam super nawilżającą maseczkę z serii chińskie zioła Dax Cosmetics. Mam cerę baaardzo wrażliwą, łatwo ulegająca przesuszeniu. Stosuję tę maseczkę z powodzeniem od miesiąca, co wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
mise DAX COSMETICS 19.11.03, 13:29 Wypróbowałam ostatnio maseczkę tej firmy z migdałem-odżywcza Jest super-nawilżyła i odżywiła moją przesuszoną skórę już po pierwszym użyciu. Słyszałam też same pochwały dla maseczki tej samej firmy z serii z witaminą A. Podobno czyni cuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: POLEćCIE MASECZKI CZYNIACE CUDA!!! IP: 212.244.242.* 19.11.03, 13:03 Dla mnie CUDEM ABSULUTNYM jest maseczka liftingująca z Lancom'a(ciemno szara tubka).Po 5 mn skóra jest napięta,zaróżowiona,gładziuka i leciuteńko połyskuje iskrzącymi sie drobinkami.Trafiłam na nią przypadkowo i już się nie rozstaje.To mój ideał maseczki upiększającej,a testowałam już Beauty Eclat-Clarinsa i kapsułki Midnightstar-Guerlain'a.Te drugie też są extra ale nistety droższe o 100zł.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Miraculum, w saszetce, zielona z glinką IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 19.11.03, 13:48 wygładzająco- oczyszczajaca - daje ładny kolort, wygładza i zamyka pory. Super. 2,80 za saszetkę,starcza na 2 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
youaresowonderful Re: Miraculum, w saszetce, zielona z glinką 19.11.03, 15:26 Maseczki działające cuda...Po krótkim zastanowieniu postanowiłam dopisać tu kilka swoich typów ;-)))))): Argiletz, z glinką zieloną, Miraculum, Owocowy Sad, Maseczka nawilżająca z ekstraktem z wiśni, I jeszcze ewentualnie St. Ives, ale to taki „niepewny” typ, bo używałam jej dopiero dwa razy; a chodzi mi mianowicie o tą w 15 ml tubce, chodzi mi o tą rozgrzewającą. Za to Chińskie Zioła nie rzuciły mnie na kolana, w przeciwieństwie do Minerałów tej samej firmy; tubka kosztuje ok. 9 zł a efekt – cud, miód, orzeszki. Zawsze radzi sobie z moją suchą skórą np. po przyjściu z basenu ;-)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Fakt, miraculum to hit!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 15:42 Miraculum -maseczka z glinka 1,25zł za saszetke, swietnie oczyszcza i wygładza.REWELACJA!dobra jest tez maseczka dla cery dojrzałej(niebieska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Fakt, miraculum to hit!!! IP: *.chello.pl 19.11.03, 17:16 Moje typy: maseczka oczyszczając-wygładzająca firmy Apis (z błotem z Morza Martwego)- 11.50zł glinka Argiletz-17zł domowej roboty maseczka z drożdży-0.65 (tyle kosztuje kostka drożdży-na trzy razy) Miraculum ma maseczki z glinką? Nie wiedziałam, ale z przyjemnością wypróbuję (teraz mam Argiletz). Gdzie można je dostać? Odpowiedz Link Zgłoś