Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer w Szczecinie

21.11.03, 09:31
Witajcie!Moze polecicie dobego fryzjera w Szczecinie. Ja chodziłam do studia
Trico, ale tam zostawiałam masę pieniędzy!:( Moze cos równie fajnego ale
tańszego!;)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: bea Re: Dobry fryzjer w Szczecinie IP: *.polot.pl 21.11.03, 09:59
      Witam,
      polecam z czystym sumieniem salon Obsession przy ul. Wielkopolskiej, a
      konkretnie Roberta. Wiem z własnego doswiadczenia - robi super rzeczy, wizjoner.
      No i ceny normalne.

pozdrawiam.
      • martynkaa1 Re: Dobry fryzjer w Szczecinie 21.11.03, 10:15
        Gość portalu: bea napisał(a):

> Witam,
        > polecam z czystym sumieniem salon Obsession przy ul. Wielkopolskiej, a
        > konkretnie Roberta. Wiem z własnego doswiadczenia - robi super rzeczy,
        wizjoner
        > .
        > No i ceny normalne.
        >
        > pozdrawiam.

Dziekuje za odpowiedz, ale co oznaczaja ceny normalne?

• Gość: bea Re: Dobry fryzjer w Szczecinie IP: *.polot.pl 21.11.03, 10:42
          ja tylko ścinam, bez farb, wiec z wlosow półdługich, a ostatnio krótkich :-) +
          modelowanie - 40 zł. chyba nawet mozna sie pokusic o stwierdzenie, ze tanio. a
          Robert naprawde ma oko i sam dobiera fryzury - ja siadam na fotel i mowie -
          rób, co chcesz. I zawsze jestem zadowolona. Kumpele, które farbują, też.
          • martynkaa1 Re: Dobry fryzjer w Szczecinie 21.11.03, 11:06
            Gość portalu: bea napisał(a):

> ja tylko ścinam, bez farb, wiec z wlosow półdługich, a ostatnio krótkich :-)
            +
            > modelowanie - 40 zł. chyba nawet mozna sie pokusic o stwierdzenie, ze tanio.
            a
            > Robert naprawde ma oko i sam dobiera fryzury - ja siadam na fotel i mowie -
            > rób, co chcesz. I zawsze jestem zadowolona. Kumpele, które farbują, też.

Swietnie, o taką właśnie osobe mi chodziło!:) Dziekuje bardzo mocn za rade!:)
    • martynkaa1 Re: Dobry fryzjer w Szczecinie 21.11.03, 12:12
      Czy tak mało Szczecinianek jest na Forum? A może w Szczecinie nie ma dobrych
      fryzjerów!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka