martynkaa1 21.11.03, 09:31 Witajcie!Moze polecicie dobego fryzjera w Szczecinie. Ja chodziłam do studia Trico, ale tam zostawiałam masę pieniędzy!:( Moze cos równie fajnego ale tańszego!;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bea Re: Dobry fryzjer w Szczecinie IP: *.polot.pl 21.11.03, 09:59 Witam, polecam z czystym sumieniem salon Obsession przy ul. Wielkopolskiej, a konkretnie Roberta. Wiem z własnego doswiadczenia - robi super rzeczy, wizjoner. No i ceny normalne. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
martynkaa1 Re: Dobry fryzjer w Szczecinie 21.11.03, 10:15 Gość portalu: bea napisał(a): > Witam, > polecam z czystym sumieniem salon Obsession przy ul. Wielkopolskiej, a > konkretnie Roberta. Wiem z własnego doswiadczenia - robi super rzeczy, wizjoner > . > No i ceny normalne. > > pozdrawiam. Dziekuje za odpowiedz, ale co oznaczaja ceny normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Dobry fryzjer w Szczecinie IP: *.polot.pl 21.11.03, 10:42 ja tylko ścinam, bez farb, wiec z wlosow półdługich, a ostatnio krótkich :-) + modelowanie - 40 zł. chyba nawet mozna sie pokusic o stwierdzenie, ze tanio. a Robert naprawde ma oko i sam dobiera fryzury - ja siadam na fotel i mowie - rób, co chcesz. I zawsze jestem zadowolona. Kumpele, które farbują, też. Odpowiedz Link Zgłoś
martynkaa1 Re: Dobry fryzjer w Szczecinie 21.11.03, 11:06 Gość portalu: bea napisał(a): > ja tylko ścinam, bez farb, wiec z wlosow półdługich, a ostatnio krótkich :-) + > modelowanie - 40 zł. chyba nawet mozna sie pokusic o stwierdzenie, ze tanio. a > Robert naprawde ma oko i sam dobiera fryzury - ja siadam na fotel i mowie - > rób, co chcesz. I zawsze jestem zadowolona. Kumpele, które farbują, też. Swietnie, o taką właśnie osobe mi chodziło!:) Dziekuje bardzo mocn za rade!:) Odpowiedz Link Zgłoś
martynkaa1 Re: Dobry fryzjer w Szczecinie 21.11.03, 12:12 Czy tak mało Szczecinianek jest na Forum? A może w Szczecinie nie ma dobrych fryzjerów!:) Odpowiedz Link Zgłoś