Gość: wawa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.03, 12:53 No właśnie, czy warto kupić Collagenist? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Renata Re: Helena Rubinstein IP: 195.124.18.* 25.11.03, 16:14 Cześć ja miałąm serie tych komsmetyków. Niektóre były wspaniałe. Ale szczeże mówiąc mi on podrażnił skórę... miałąm czerwone plamki. Tylko odrazu informuję że mam wyjątkowo uczoloną skórę Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: Helena Rubinstein 25.11.03, 16:36 Dla mnie natomiast Collagenist jest najlepszym wyrobem z HR. A mam nie tylko wrażliwą skórę, ale wręcz alergiczną. Najlepiej będzie jak zdobędziesz gdzieś próbkę, bo co pytanie, to odpowiedź;) Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: Helena Rubinstein 25.11.03, 23:18 A ja właśnie uważam że warto. Długo zastanawiałam się co mam kupić, zuzyłam sporo próbek collagenista i expressionista, i w koncu doszłam do wniosku ze collagenist lepiej nawilża i wygładza. Choć jestem jeszcze przed 30stką, mam zmęczoną cere, dużo pracuję, mało śpie i na noc stosuję serum Collagenist, naprawdę pięknie nawilża. Mam silnie alergiczną cerę ale ten preparat nie zrobił mi żadnej krzywdy. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Helena Rubinstein IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.03, 09:30 Serdeczne dzięki za odzew. Rzecz w tym, że mam około 40-stki, zmarszczki zaczynają się robić, woreczki też i zaczynam się gubić jak wchodzę do perfumerii. Zazwyczaj kupuje całkiem inny krem niż wcześniej chciałam, młode dziewczyny w sklepie też nie zawsze wiedzą co jest skuteczne i proponują wszystko dla nieco starszych pań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Helena Rubinstein IP: 212.244.242.* 26.11.03, 09:41 Wawa, ja mam równą 30tke i jestem zachwycona Collagenistem,zwłaszca ten pod oczy jest chyba moim najlepszym kremem .Jeżeli Twoja skóra nie wygląda źle to spokojnie możesz sobie zafundowć taką kurację, gdybyś jednak chciała coś mocniejszego to polecam serie Sculpture,krem na noc można stos nawet pod oczy i miałam go kiedyś po radykalnym odchudzaniu(chciałam coś liftingującego)- baaaardzo polecam.Ale zawsze warto poprosić o próbkii zrobić testy na sobie...pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Helena Rubinstein IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.03, 09:46 Miałam kiedyś Sculpture pod oczy, też byłam zadowolona. Może to dobry pomysł z kremem na noc, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś