mysia25 24.11.03, 12:48 jaki możecie polecić? od paru lat biorę na zmianę tabletki ze skrzypu i salfazin i chciałabym spróbować czegoś nowego. fajnie by było jakby zawierał cynk, drożdże lub coś innego zbawiennego dla skóry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KAMA Re: dobry preparat witaminowy IP: *.net.pl 25.11.03, 06:41 ZWYKLA MULTIWITAMINA LUB MULTIWITAMINA FORTE POLSKIEJ PRODUKCJI JA LECZNICZO BIORE 5 TABLETEK DZIENNIE OZNIEJ 2 TYGODNIE PRZERWY I POPRAWKA - SKUTKUJE NA WSZYSTKO Odpowiedz Link Zgłoś
yagienka Re: dobry preparat witaminowy 25.11.03, 08:38 ale to są tylko same witaminy, a ja podobnie jak Mysia, preferuję środek ze składnikami mineralnymi. czy możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: dobry preparat witaminowy IP: *.net.pl 26.11.03, 09:03 merz special draggets kosztuje 60 złoty kuracja trwa mieciac ale tez jest rewelacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sniegotka Re: dobry preparat witaminowy IP: *.wprost.pl 26.11.03, 11:37 Mnie Merz nie pomogl na nic a bralam 2 razy dziennie i zuzylam 5 opakowan. Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: dobry preparat witaminowy 26.11.03, 11:45 ale sa również multiwitaminy z minerałami- nie wiem co prawda czy taka ilość minerałów Ci starczy... ja sie przyzwyczaiłam do rozpuszczalnej Krugera i codziennie rano ja pijam Odpowiedz Link Zgłoś