fafigirl 24.11.03, 13:04 polegam na Waszych opiniach i zwykle macie racje. Tym razem poszukuję sprawdzonego kosmetyku do mycia cery tłustej ze skłonnością do wyprysków.Cena nie gra roli. Czekam na opinie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yagienka Re: żele myjące dla cery tłustej 25.11.03, 09:01 przyjemny w uzyciu jest niebieski żel Nivea do cery mieszanej, ale czy pomoże na wypryski, nie wiem... kiedyś używałam też żelu Eris z serii 25 - w moim przypadku się sprawdzał. jeśli cena nie gra roli, to może wypróbuj kosmetyki apteczne - ale konkretnych Ci nie polecę, nie znam się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic Re: żele myjące dla cery tłustej IP: *.veranet.pl / 62.89.111.* 25.11.03, 09:14 pare dni temu kupilam sobie krem Avene w aptece do cery tlustej i dostalam do tego malutki zelik do mycia twarzy tez co cery tlustej i lojotoku (alez to brzmi obrzydliwie) powiem ci ze jest super! strasznie wydajny.. a w aptece jest buteleczka 200ml. matuje i nie sciaga bardzo twarzy. uzywalam wczesniej garnier czysta skora ale bardzo sciagal twarz. zreszta te kosmetyki reklamowane w tv to w wiekszosci pic na wode. jak cena nie gra roli to 42zl nie powinno cie bardzo odstraszyc. acha.. zapach tego zelu nie jest najwspanialszy.. ale da sie przezyc i w sumie nie o zapach idze a o dzialanie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mamabruna Re: żele myjące dla cery tłustej 25.11.03, 10:35 Ja sprawdziłam wiele - tez Avene (o ile to jest taki zielony?)i wcale nie uwazam, ze te reklamowane w TV to "pic na wode". Ja polecam Loreal Pure Zone, jest świetny. od kiedy uzywam tej serii (5 miesięcy) cera sie baaardzo poprawiła. Nie polecam tylko w przypadku wrażliwej cery. Kosmetyki Pure Zone są chyba silne, zawierają alkohol. Dla mnie rewelacja!!! Zresztą cała seria jest swietna Odpowiedz Link Zgłoś