Dodaj do ulubionych

żele myjące dla cery tłustej

24.11.03, 13:04
polegam na Waszych opiniach i zwykle macie racje. Tym razem poszukuję
sprawdzonego kosmetyku do mycia cery tłustej ze skłonnością do wyprysków.Cena
nie gra roli. Czekam na opinie.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • yagienka Re: żele myjące dla cery tłustej 25.11.03, 09:01
      przyjemny w uzyciu jest niebieski żel Nivea do cery mieszanej, ale czy pomoże
      na wypryski, nie wiem...
      kiedyś używałam też żelu Eris z serii 25 - w moim przypadku się sprawdzał.
      jeśli cena nie gra roli, to może wypróbuj kosmetyki apteczne - ale konkretnych
      Ci nie polecę, nie znam się ;)
    • Gość: magic Re: żele myjące dla cery tłustej IP: *.veranet.pl / 62.89.111.* 25.11.03, 09:14
      pare dni temu kupilam sobie krem Avene w aptece do cery tlustej i dostalam do
      tego malutki zelik do mycia twarzy tez co cery tlustej i lojotoku (alez to
      brzmi obrzydliwie) powiem ci ze jest super! strasznie wydajny.. a w aptece jest
      buteleczka 200ml. matuje i nie sciaga bardzo twarzy. uzywalam wczesniej garnier
      czysta skora ale bardzo sciagal twarz. zreszta te kosmetyki reklamowane w tv to
      w wiekszosci pic na wode.
      jak cena nie gra roli to 42zl nie powinno cie bardzo odstraszyc. acha.. zapach
      tego zelu nie jest najwspanialszy.. ale da sie przezyc i w sumie nie o zapach
      idze a o dzialanie.
      pozdro
    • mamabruna Re: żele myjące dla cery tłustej 25.11.03, 10:35
      Ja sprawdziłam wiele - tez Avene (o ile to jest taki zielony?)i wcale nie
      uwazam, ze te reklamowane w TV to "pic na wode". Ja polecam Loreal Pure Zone,
      jest świetny. od kiedy uzywam tej serii (5 miesięcy) cera sie baaardzo
      poprawiła. Nie polecam tylko w przypadku wrażliwej cery. Kosmetyki Pure Zone są
      chyba silne, zawierają alkohol. Dla mnie rewelacja!!! Zresztą cała seria jest
      swietna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka