Gość: szpilka IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 13:56 Czy mogłybyscie poradzic mi tusz do krótkich rzęs....jakis wydłuzający i podkręcajacy....z sredniej półki z góry thx:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ata Re: TUSZ WYDŁUZAJĄCY!!!please IP: *.gwiazda.net.pl 25.11.03, 14:03 maybelline volume express curved brush Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: TUSZ WYDŁUZAJĄCY!!!please 25.11.03, 14:42 Gość portalu: ata napisał(a): > maybelline volume express curved brush Ile kosztuje ten tusz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: TUSZ WYDŁUZAJĄCY!!!please IP: *.gwiazda.net.pl 25.11.03, 16:49 ja dałam 27zł, ale można go kupić taniej na promocjach, na opakowaniu pisze, że jest to tusz pogrubiająco-podkręcający, ale też świetnie przedłuża, bynajmniej moje króciutkie rzęski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilka Re: TUSZ WYDŁUZAJĄCY!!!please IP: *.inet / 213.77.92.* 25.11.03, 19:57 dzięki :) dobrze rozdziela rzęski....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: TUSZ WYDŁUZAJĄCY!!!please IP: *.gwiazda.net.pl 25.11.03, 21:52 całkiem nieźle, chociaż z początku może się go za dużo nabierać na szczoteczkę, a z resztą poczytaj na KW: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?cmd=details&itemid=3670 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Re: TUSZ WYDŁUZAJĄCY!!!please IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 10:22 Spróbuj 2000 Calorie, More Lashes MaX Factora albo Vulume Glamour Bourjois. Moje rzęski się zagęściły, pogrubiły i wydłużyły. Możesz pokombinować z Cup de Theatre Bourjois, ale musisz poświęcić na makijaż parę minut więcej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś